.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цензура.
    Още един подобен пост с отявлен анти-семитизъм и расизъм и излиташ от тук.

амк933

Цензура.
    Още един подобен пост с отявлен анти-семитизъм и расизъм и излиташ от тук.

амк933

Ок само факти. Ето цитати от талмуда - най-свещенната книга на евреите:

5. Дори това че Бог създаде не-евреите, те са животни в човешка форма! Не е прилично евреин да бъде обслужван от животно! Затова е обслужван от животни в човешка форма! [Midrasch Talpioth, страница 255.]

6. Бременна не-еврейка не е по-добра от бременно животно! [Coschen hamischpat, 405.]

7. Душите на не-евреите идват от нечисти духове, и са наричани прасета! Jalkut Rubeni gadol, 12b.]

8. Въпреки, че не-евреина има същото тяло като евреина, сравнен с евреина, е все едно да сравниш маймуна с човек! [Schene luchoth haberith, страница 250 b.]

9. Ако ядеш с не-евреин, все едно ядеш с куче! [Tosapoth, Jebamoth, 94b.]

10. Ако евреин има слуга или прислужница не-евреин и той/тя умре, не бива да изказвате съболезнования! Кажете на евреина: Бог ще замени загубата ти, все едно е умряло едно от неговите магарета или волове ! [Jore dea, 377, 1.]

11. Сексът между не-евреи е като секс между животни! [Талмуд Sanhedrin, 74b.]

12. Позволено е да отнемаш тялото и живота на не-евреин! [Sepher ikkarim, III, 25.]

13. Закон е да убиеш този, който отрича Тората! Християните принадлежат към тези, които отричат Тората! [Coschen hamischpat, 425; Hagah 425, 5.]

14. Позволено ти е да убиеш не-евреин еретик със собствените си ръце! [Талмуд, Abodah Zara, 4b.]

15. Всеки евреин, който пролива кръвта на безбожните не-евреи, сякаш прави жертвоприношение на Бог! [Bammidber raba, 21; Jalkut, 772.]

16. Талмудът е най-святата еврейска книга! Влиянието й е над това на Стария завет в юдаизма! [Erubin, 21b.]

17. Който не се подчини на равините заслужава смърт и ще бъде сварен в горещи изпражнения в ада! [Erubin, 21b.]

18. Ако евреин е изкушен да направи зло, той трябва да иде в град, в който не е познат и да направи злото там! [Moed Kattan, 17a.]

19. Евреите са божествени! Ако не-евреин удари евреин, то не-евреина трябва да бъде убит! Да удариш евреин значи да удариш Бог! [Sanhedrin, 58b.]

20. Препоръчително е за евреите да мамят не-евреите! [Sanhedrin, 57a.]

21. Евреите не са длъжни да плащат на не-евреите дължимите за работата им заплати! Евреите имат висш легален статус! [Baba Kamma, 37b.]

22. Евреите могат да крадат от не-евреи! [Baba Mezia, 24a.]

23. Ако евреин намери предмет загубен от не-евреин няма нужда да го връща! [Baba Kamma, 113b.]

24. Бог няма да пожали евреин, който даде дъщеря си на стар мъж, който вземе жена за невръстния си син и който върне загубена вещ на не-евреин! [Sanhedrin, 76a.]

25. Евреите могат да крадат и убиват не-евреи! Когато евреин убие не-евреин няма да има смъртно наказание! Това, което евреин открадне от не-евреин може да задържи! [Sanhedrin 57a.]

26. Не-евреите са извън защитата на закон и Бог е определил парите им за собственост на Израел! [Baba Kamma, 37b.]

27. Евреите могат да лъжат не-евреи! [Baba Kamma, 113a.]

28. Евреите могат да използват лъжи, за да изхитрят не-евреите! Всички не-еврейски деца са животни! [Yebamoth, 98a.]

29. Не-еврейските момичета са мръсни по рождение! [Abodah Zarah, 36b.]

30. Не-евреите предпочитат секс с крави! [Abodah Zarah, 22a-22b.]

31. Съдовете на не-евреите носят лош вкус на сготвената в тях храна! [Abodah Zarah, 67b.]

32. Майката на Исус Христос е била курва! [Sanhedrin, 106a.]

33. Пасажа от Sanhedrin, 106 се радва заради ранната смърт на Исус!

34. Sanhedrin, 43a казва, че Исус е магьосник и е бил екзекутиран, защото е практикувал магии!

35. Gittin, 57a казва, че Исус в момента бива варен във врящи изпражнения!

36. Sanhedrin, 43a казва, че Исус е заслужил екзекуцията си!

37. Sanhedrin, 90a гласи, че който чете Новия завет няма място в бъдещия свят!

38. Shabbath, 116a гласи, че евреите трябва да унищожат книгите на християните!

39. Gittin, 69a гласи, че, за да излекува тялото си евреина трябва да вземе прах, който се намира на външната врата на тоалетна, да го смеси с мед и да го изяде!

40. Shabbath, 41a дава правило, което регулира как да се пикае по свят начин !

41. Yebamoth, 63a заявява, че Адам е правил секс с всички животни в райската градина!

42. Yebamoth, 63a заявява, че селското стопанство е най-долния вид работа!

Сега как е създадена държавата израел - на тази територия от векове живеят палестинци. Преди и по време на втората световна война евреите започват да купуват големи количества земя като казват че е за земеделие и производство. Настаняват се там и 1948 година (за годината не съм 100% сигурен, но не е толкова важно) обявяват автономия. Нато и сащ ги подкрепят и от този момент палестинците нямат държава, а там е израел. Сами преценето аз лично съм за Палестина.

Сега думата значела повече анти- евреин, не знам си какво, не знам си що.
    И палестинците спадат към семитите, аз не ги мразя и затова не се считам за анти- семит. Парадоксалното в случая е, че евреите убиват палестинци. Явно и те са анти- семити . Все едно ние да започнем да избиваме някои славянски народи...
    Анти- семит си е анти- семит. Ама модерната култура го направи анти- евреин, за жалост.
    Същото се отнася и за Свастиката. Аз много искам да нося някои неща със свастики ама не мога, защото преди 80 години на Хитлер му е скимнало да си присвои този уникален символ. Ако се разкарвам из центъра със Свастика, най- вероятно е да ме пребият някъде.
    В един японски рап клип видях едно яке с огромна свастика на гърба. Много ми хареса, дано някой ден се внесът такива контрабандни якета.

Цитирай Първоначално написано от avitoholbg
    Сега думата значела повече анти- евреин, не знам си какво, не знам си що.
    И палестинците спадат към семитите, аз не ги мразя и затова не се считам за анти- семит. Парадоксалното в случая е, че евреите убиват палестинци. Явно и те са анти- семити . Все едно ние да започнем да избиваме някои славянски народи...
    Анти- семит си е анти- семит. Ама модерната култура го направи анти- евреин, за жалост.
    Същото се отнася и за Свастиката. Аз много искам да нося някои неща със свастики ама не мога, защото преди 80 години на Хитлер му е скимнало да си присвои този уникален символ. Ако се разкарвам из центъра със Свастика, най- вероятно е да ме пребият някъде.
    В един японски рап клип видях едно яке с огромна свастика на гърба. Много ми хареса, дано някой ден се внесът такива контрабандни якета.

остави ги да пишат глупости не им обяснявай

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Всъщност и двамата к'во направихте? Написахте два поста безмислици, защото нямате аргументи.

Ясно...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Всъщност и двамата к'во направихте? Написахте два поста безмислици, защото нямате аргументи.

Ясно...
    Ти кфо очакваше? Бтв сори, обаче донякъде реших да тролвам яко из темата

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Палестинците са завършена и формирана нация, което означава, че им се полага правото на самоуправление.

Подкрепям съществуването на Израел, но мисля, че е доста жалко как са се вкопчили със зъби и нокти в опазването на малък къс земя, който отдавна не им принадлежи.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Палестина трябва да си е отделна държава. Дано съумеят да се преборят.

Мисля, че се бях аргументирал достатъчно. Точно вие тролвате с коментари от типа- два реда, ама айде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си