- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бихте ли ми казали дали пудрата за коса е вредна?
Това е въпроса ми![]()
Някой ще ме светне ли и мене какво представлява това чудо и с каква цел се ползва? Ако ме ориентирате и в цените, както и къде бих могла да намеря, цена няма да имате![]()
^ +1
Мисля, че говори за пудра за обем. Една фризьорка ми каза, че съществува такова нещо. Било по-добре от тупирането /въпреки, че всичко е по-добро от него/. Сутрин си посипваш малко в корените и имаш обем. Не знам точно как работи. Мисля, че е просто да попива влагата от кожата на главата, за да не се сплесква.
Към авторката. Ако за такава пудра говориш, мисля че е в пъти по-добре за косата от тупирането (ако се тупираш де) Не вярвам да уврежда косата, но по-добре говори с някой фризьор, за да ти даде компетентен отговор.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Благодаря ви за отговорите. Точно такава пудра за обем имах предвид!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Принципно и бебешката пудра върши същата работа. Но не знам до колко е полезно, все пак съдържа талк.
Мен точно това ме притесняваше, а наред с това и възможността да запуши порите и да предизвика косопад...
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
пудрата по принцип е за коси,които се омазняват в корените и като се сложи косата е като измита и и' придава обем ..Шварцкоп имат такава пудра 50мл. около 22лв. е, но бебешка пудра върши същата работа.. предполагам от фриз.салон можеш да я поръчаш или в някой козметичен магазин.. и не вреди на косата по никакъв начин.. ако иска авторката може да види в темата всичко за косата бях писала в последните няколко страници за тази пудраПървоначално написано от DragonLady
![]()
Тафт също има такава пудра.Струва към 7лв.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!