.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на glamouros

Бихте ли ми казали дали пудрата за коса е вредна?

Това е въпроса ми

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Сух шампоан ли имаш предвид?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Някой ще ме светне ли и мене какво представлява това чудо и с каква цел се ползва? Ако ме ориентирате и в цените, както и къде бих могла да намеря, цена няма да имате

Мисля, че говори за пудра за обем. Една фризьорка ми каза, че съществува такова нещо. Било по-добре от тупирането /въпреки, че всичко е по-добро от него /. Сутрин си посипваш малко в корените и имаш обем. Не знам точно как работи. Мисля, че е просто да попива влагата от кожата на главата, за да не се сплесква.

Към авторката. Ако за такава пудра говориш, мисля че е в пъти по-добре за косата от тупирането (ако се тупираш де) Не вярвам да уврежда косата, но по-добре говори с някой фризьор, за да ти даде компетентен отговор.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Благодаря ви за отговорите. Точно такава пудра за обем имах предвид!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Принципно и бебешката пудра върши същата работа. Но не знам до колко е полезно, все пак съдържа талк.

Мен точно това ме притесняваше, а наред с това и възможността да запуши порите и да предизвика косопад...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Сигурно ще има все някакви нежелани действия,ама то кое няма..
    Всеки случай ще е по-добре от топирането,така че смятам тези дни да си взема пудра на Тафт и спрея на Лореал

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Някой ще ме светне ли и мене какво представлява това чудо и с каква цел се ползва? Ако ме ориентирате и в цените, както и къде бих могла да намеря, цена няма да имате
    пудрата по принцип е за коси,които се омазняват в корените и като се сложи косата е като измита и и' придава обем ..Шварцкоп имат такава пудра 50мл. около 22лв. е, но бебешка пудра върши същата работа.. предполагам от фриз.салон можеш да я поръчаш или в някой козметичен магазин.. и не вреди на косата по никакъв начин.. ако иска авторката може да види в темата всичко за косата бях писала в последните няколко страници за тази пудра

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тафт също има такава пудра.Струва към 7лв.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си