- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за цветните кичури?
На мен ми изглеждат сладки,имам предвид за 1,2 кичура,а не за цялата коса..![]()
За мен зависи от цвета коса и цвета на кичурите..
Че има и едни простотии - черна коса, а отгоре руси кичури.. B*TCH, PLEASE ! :XX
Момиче ^^
Според визията... Може да стоят добре, може и да са ужасни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не ми допадат изобщо. Нито цветни, нито руси!
Първоначално написано от malka_sladkka
Жестоки са, напълно подкрепям. Доскоро аз самата имах червени, лилави и какви ли не други. Но мразя гореспоменатите руси кичури.
Какво е цивилизацията? Пътят на човека от пещерата до атомното скривалище.
Първоначално написано от arsenalllbaby
Мразя да виждам руси кичури на по-тъмна от руса коса.. прекалено циганско стои, поне според мен.
Иначе цветните са готини, ама само ако не са прекалено много.. 1-2 като бройка е идеално.
Пък и не на всички им отиват цветни кичури.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ами зависи какъв цвят е косата и да не се прекалява с тях - а не тъмна коса и руси кичури ужааас.. иначе не са лоши седят сладко
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Не ми харесва руси кичури на тъмна коса. Няколко цветни кичура стои много сладко,бих си направила 1-2 лилави или червени![]()
Първоначално написано от Psycho0
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Свежарски са, но не на всеки стоят добре, много е индивидуално и си зависи от цялостната визия.
Не ми харесват изобщо,но днес видях една руса мацка с лилави кичури...влюбих се в косата и....
Иии аз искаам лилав , само трябва малко да си пооправя косата малко че не ми хваща кестеняво за повече от месец .. иначе сладко седят , но зависи ии от човека и как и къде са направени по косата ..Първоначално написано от CupcakeKitty
Нямам проблем, ако видя малко момиченце да се нашари, понеже децата обичат цветовете, но едно вече голямо момиче - не е никак лицеприятно. Често съм виждала такива, чудя се защо го правят, а хората се смеят от страни, аз едва се сдържам![]()
mom4e sam
Моята е тъмно руса и имам два бяло руси кичура eдиния отгоре а другия е встрани и сама съм си ги напраила![]()
и искам да имам и розов
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Аз имам един ... розово-цикламено-лилав![]()
Харесва ми, на някои хора им стои супер добре, естествено не е добре и да са повече от 2-3 да кажем.
Тъмна коса, руси кичури - казаха го - отврат !
Като цяло съм ЗА тези неща, харесва ми нестандартното и асиметричното !![]()
На мен кичурите ми харесват, ама естествено ако имаш 1-2 кичура не цялата коса да ти е цветна като на клоун![]()
![]()
![]()
Харесват ми червените кичури.Моята коса когато съм с червени кичури е такава–-–> http://www.google.com/imgres?q=%D1%8...:0&tx=58&ty=82
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
По принцип съм съгласна, но пак много зависи от лицето, косата, формата, типа на косата, абе от всичко... Винаги съм искала гарваново черна коса и един бял кичур (тъничък) или много тъмно син, ама няма да стане майПървоначално написано от UniCoWN
![]()
Харесват ми.
Имам лилав и мн ме радва.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Защо така се разтегли темата?!..![]()