- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Момичета,отивам да си направя маската.
Ще сложа 1 жълтък и домати.
Ще седя докато ми се доспи и ще ходя да се къпя.![]()
![]()
![]()
Утре ще ви кажа,какъв е резултата![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^ добре.. дано да ти подейства добре на косата![]()
Ъм...ето ме![]()
Значи...настъргах доматите,и ги прекарах през обикновена цедка за кафе.
То излезна нещо като сок...доматен сок.
Сложих и жълтъка и си намазах косата...обаче наистина стана като вода.С такава консистенция.
Чудих се да сложа нещо за сгъстяване,ама се отказах.
Сложих и найлонов плик и кърпа.Обаче това чудо се разтече навсякъде и мирише на салата...Като си го правите,гледайте да няма много,много хора покрай вас,че наистина е странно![]()
Ще стоя до към 11:30-12 и ще се изкъпя.
![]()
Първоначално написано от Colombia
Трябваше да сложиш малко хума, аз така правя като са ми много течни, то е малко като да сложиш в манджата брашно![]()
Ей ме![]()
Ами не сложих хума,защото исках да видя дайствието на доматите,без много други съставки.
Та...косата ми е хубава.
Чувствам я леко изсушена...все едно съм сложила хума.Иначе,да има блясък определено.![]()
Абе,хубава е маската,но не е нещо УАУ!
Пробвайте я все пак ако решите![]()
Привет момичета .![]()
Скоро не съм се вясвала,че бях болна... Миналата седмица не съм правила маски ,че бях бона точно тогава почнах да се разболявам и тая седмица няма да правя...Знам ,че е лошо да пропускам , но не ми се седи с влажна коса дори час, пък да не говорим за повече. искам да се опрасвя и тогава ще слагам стимулната на Икаров и другите там неща.Иначе си се къпя с тоя хининовия шампоан и е добре - харесва ми. Себорала си го пръскам и хин.вода..Добре съм си така...
Какво мислите , много ли е зле ,че не рпавя маските ?
Ааа и да попитам , декември месец мисля да отида да взема малко връхчета , макар че сега септември началото ходих.Но останаха малко цъфнали краища ,защото не ми се даваше толкова дължина...как мислите да отида , или не?Все пак тая година.... бал , а и аз по принцип си искам дълга коса.. Мисля поне едни краища да взема и да не я бутам до бала повече.Ще си правя маски, няма да ползвам маши ,преси такива неща... От както се постригах не съм изправяла ,къдрила и т.н. ...
MimiKalcheff93, нищо не е станало, че не си направила маски няколко пъти и аз не съм си правила от миналата сряда- просто нямам толкова време ( 2-3 часа за маска, после да я оставя да изсъхне още 2 часа) и ей сега утре ще си направя. Иначе да по- добре да отидеш да и махнеш връхчетата
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Днес най-накрая си направих и аз маска на косата, напоследък нямам никакво време. Сложих тривитаминол, бадемово масло, газ, оцет, водка, аспирин и няколко капки ампула витамин А.
Днес си купих и шампоана на Гарниер с бирена мая и нар, дано си заслужава.
MimiKalcheff93 иди да се подстрижеш и за бала вече не я пипай.И аз
нещо такова направих миналата година.
По-рано се подстригах и вече след бала.![]()
И...оздравявай![]()
MimiKalcheff93 няма нищо, че не си правила маски (направила си си малка почивка,което също е добре) .. според мен.. отиди към края на този месец и сериозно започни с маските и стимуланта.. примерно като си в почивка от маските (1 месец примерно) се мажеш със стимуланта и така.. казвам ти да идеш още сега,за да не ти тръгнат нагоре цъфтежите и да трябва да ти режат пак много от косичката.. щом не ползваш преси и т.н. + маски мисля, че ще ти се задържи до бала... а иначе можеш и ампули за растеж да си купиш ако искаш още по-бързо да ти расте косата,защото те са концентрирани.. айде и оздравявай
![]()
а колкото до моите ампули - забравих да си купя.. ама то аз съм си виновна де.. утре ще отида до аптеката и ще си купя..
Colombia и аз преди както казах мислех да я направя тази маска.. значи скоро ще я пробвам, но най-вероятно ще сложа + зехтин (защото каза, че има изсушаващо действие)![]()
FuCKkK13 с някакво масло определено ще е добре.
Хора,на доста места вече ми прави впечатление,че пише''Хумата не се бърка в метални съдове!''
Да речем,правиш си маска в първата купя,която видиш.Обаче решаваш да сложиш и хума и...съда не трябва да е метален.
Не го знаех.
Метала,унищожавал голяма част от полезните съставки на хумата.
Спазвате ли това правило и знаете ли още нещо по въпроса?
aми да.. аз в една от темите - не знам точно в кой вол. го бях написала.. или може и да е било на отделна тема..това го знам, но въпреки това си правя маските в метални, защото просто няма как.. нищо.. пак действа хумата,защото едно момиче от моя клас има мн рядка коса и си правеше маска с розова вода + хума ест. целеше дължина,защото по рождение косата 'и е рядка.. няколко месеца я прави маската и значително и порасна косата..Първоначално написано от Colombia
![]()
Може ли пшениченият зародиш да се ползва вместо кристали?Много силикон в тея кристали,много нещо...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
дам, можеПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Здравейте,има ли продукт ,който да спомага оформянето на къдрици смисъл при къдренето..Косата ми не държи с лак или пяна ..пробвала съм и не става..Та предложете нещо- ?
активатор за къдрици ? .. във всеки козметичен магазин ще ти предложат поне 5 вида.. иначе балсам.. балсам ползваш ли ? това е ако искаш да ти се оформят, защото малко не ти разбрах въпроса.. искаш да се задържат или само да ги оформяш ? .. ако е второто ти казах, ако не..щом лак и пияна не помагат, защо не питаш фризьорката ти за нещо ? тя най-добре ще знае какво точно е за твоята косаПървоначално написано от mey_si
![]()
Ами ползвам балсам и то отговора се съдържа във въпроса..Защо ще искам да оформя къдрици,които след това да се развалят..Много ясно,че искам и да ги запазяПървоначално написано от FuCKkK13
Момичета преди да си намажа стимуланта трябва ли да ми е изплакната косата? След баня й впръсквам спрей на Глис, след това слагам кристали и ако нямам време да я оставя да изсъхне сама, пръскам изглаждащ и изправящ флуид, който има и термозащитно действие и след това сешоар, тези продукти, пречат ли на действието на стимуланта?
не мисля, че пречат .. и аз ползвам спрейчетата на Глис и не си измивам косата преди да сложа стимулантПървоначално написано от RainOfHope
![]()
Аз сега съм с маска- сложих си я в 8 без 10 и след мъничко се измивам. Мислех да си направя тая с доматения сок, обаче като видях,че има изсушаващо действие и нещо се отказах. Сложих- ракия, 2 жълтъка, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, зехтин, мед, кафе, хума.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Aз също..стимулантът се слага на суха косаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
после да кажеш как ти се е отразилоПървоначално написано от mynichka
![]()
а аз утре се чудя дали маска да си правя или да се намажа със стимуланта и май ще е второто.. а колкото до ампулите.. реших да си купя края на този месец![]()
Момичета мисля да си направя следната маска:бадемово масло,мед,жълтък,оцет,кафе и евентуално ракия.Та понеже косата ми е суха,се чудя дали маската е подходяща?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ами сама прецени... бадемво масло -омазняващо.. жълък,оцет,ракия - изсушаващи... ако примерно сложиш тези неща + мас или захтин,а още по-добре и двете ще е добре.. ако можеш да сложиш само едно от двете.. т.е. да имаш бад. масло + още една омазняваща съставка - сложи в по-големи количества от омазняващите съставки,а по-малки от изсушаващитеПървоначално написано от sladkalady
![]()