.
Отговор в тема
Страница 100 от 108 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 2699
    Повече от фен Аватара на Elinaaa
    taamara -аз от 1 вият път получавам косопад
    не бях го ползвала от доста време и вчера реших пак да почна и почна да ми капе косата н.з дали е нормално

Голям фен Аватара на taamara
    Може да е пролетния косопад....и мен ме е обхванал сега като че ли. ..
    Е, щом не спира косопада недей да го ползваш тривитаминола.

Добре ,благодаря за бързият отговор

^ Може да си вземеш Себорал Форте - около 2 - 2.50лв. Пръскай си го в корените на влажна коса на мен ми се отразява добре а и не изисква кой знае какви усилия : )))

Да,аз го ползвам

Banned Мега фен
    момичета защото така реших.. надявам се да продължите темата.. айде успех и дано скоро имате мечтаната коса

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, мисля утре да си правя маска .. само не знам какво да сложа .. предложете нещо,което да сложа с тривитаминола

wiiwa -аз сложих последният път
    алкохол,зехтин,лимон

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, мисля утре да си правя маска .. само не знам какво да сложа .. предложете нещо,което да сложа с тривитаминола
    Задължително жълтък...и може масла/зехтин,оцет,кисело мляко...

Elinaaa, доволна ли беше ? А аз винаги съм се чудела жълтъка за какво е .. и май съм питала ;д

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Някой може ли да ми препоръча термозащитен спрей за коса, който освен да върши работа да запазва мекотата на косата?
    Моя уж на хубава фирма ама като се напръскам и косата ми не е мекичка каквато е след баня, понякога на пипане е все едно съм се изхвърлила да се пръскам с лак ...

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    wiiwa , освен изброените по-горе може да добавиш мед и аз винаги съм слагала бадемово масло.

wiiwa -Аз не съм много доволна от Тривитаминола защото ми капе косата
    Стимуланта за мен е по -добър

Голям фен Аватара на cheburashka
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча термозащитен спрей за коса, който освен да върши работа да запазва мекотата на косата?
    Моя уж на хубава фирма ама като се напръскам и косата ми не е мекичка каквато е след баня, понякога на пипане е все едно съм се изхвърлила да се пръскам с лак ...
    аз съм ползвала това:
    http://www.concordextra.com/img_uplo...ht%20Cream.jpg

не знам до колко предпазва косата и дали изобщо я предпазва, води се термозащитен продукт,
    но косата ми ставаше много мекичка и бляскава

И на мен много ми харесва Хот лис-а : ))) много добре ми се отразяваше на косата, но никъде не го намирам от доста време..

Да ви кажа - взех си шампоана на Шаума с арганово, което рекламират сега, че е има повишено съдържание на протеини ..първо, че мирише някво странно ...второ, че съставът му е отвратителен, поне има някакъв протеин все пак... Бях с един приятел в магазина и нямах време да чета там състава, та направо го грабнах и като се прибрах се зачетох ...то SLS, парабени..силикони, което е странно в шампоан (?!) .. Ама ще го пробвам, то така или иначе винаги като си мия косата първо с един обикновен шампоан, после минавам с медицински. Ще докладвам после как е, що е. А пък някой, ако го е пробвал да сподели впечатления, ще са ми от полза

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Последния път,когато ползвах тривитаминола и на мен ми капеше косата,и вече почти 6 месеца не съм докоснала тривитаминола.Страх ме е да не стане обратим ефект,и вместо да расте,да окапе.Ползвам себорал форте,и в него съм сложила една ампула за растеж,и си го впръсквам след баня.

^ Може ли малко инфо за ампулата за растеж, на коя марка е?
    Аз тримитаминол не съм ползвала, но в шампоана съм сложила едно шишенце вит. А. Вчера си забърках един бъркоч от рициново, бадемово масло, глицерин и вит. А. Да се надяваме, че количеството е сравнително оптимално и няма да се стигне до предозиране..

Повече от фен Аватара на alleyy
    Момичета искам да ви питам дали някой е ползвал този термозащитен спрей на Тафт - http://www.taft.bg/uploads/tx_templa...pr_engl_04.png
    Защото след като се изкъпя преди да започна да се суша си го пръскам по цялата коса (то не че кой знае колко ще ме предпази) и след като се изсуша и тръгна да се изправям ,косата ми става някак си твърда, а попринцип не е такава.На какво се дължи някой може ли да ми каже?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Трябва пак да си взема тривитаминол и да си слагам в маската. На мен ми харесва.
    Да ви попитам с каква маша стават тези къдрици, ако може и снимка?
    http://prikachi.com/images/43/4756043v.jpg
    http://prikachi.com/images/256/4338256c.jpg
    http://prikachi.com/images/61/4756061j.jpg
    http://prikachi.com/images/57/4756057C.jpg
    Последно редактирано от lqlq89 : 05-12-2012 на 12:31
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    Момичета искам да ви питам дали някой е ползвал този термозащитен спрей на Тафт - http://www.taft.bg/uploads/tx_templa...pr_engl_04.png
    Защото след като се изкъпя преди да започна да се суша си го пръскам по цялата коса (то не че кой знае колко ще ме предпази) и след като се изсуша и тръгна да се изправям ,косата ми става някак си твърда, а попринцип не е такава.На какво се дължи някой може ли да ми каже?
    аз съм го ползвала. И на мен понякога ми ставаше така, но друг път бях много доволна от него, защото косата ми се задържаше за 3 дни

Че издържа, издържа ама защо става така твърда...

Създава филм около косъма затова е по-твърд.

Мерси

-----------

^ Това не е лошо. Важно е как го усещаш ...и да се измива разбира се, тъй като си е вид стилизант

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си