.
Отговор в тема
Страница 103 от 108 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2699
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Ако ти е суха и цъвтяща задължително слагай балсам или маска!
    Сега съм с една маска на Ейвън с някакви екстракти от Мъртво море.Изглажда ми косата и определено виждам ефект,защото когато забравя да си сложа,косата ми стои по много странен начин.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И аз от тази серия,само че един оранжево-прасковен

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    такам почнах да си ползвам хининовата вода (след къпане си слагам с памуче по корените) и понеже косата ми е омазняваща се ползвам бебешка пудра ...нали няма да стане нещо като ползвам тези две неща(водата и пудрата) едновременно?

самоцитирам се за да не пиша наново

Голям фен Аватара на taamara
    Разбирам, че ти е мазна косата, но да се ползва пудра постояноо..поне така разбирам от поста ти, не е хубаво, никак не е хубаво. По принцип може да я ползваш за някаква специално прическа или нямаш възможност да си измиеш косата. Ама постоянно да я ползваш..тц
    А за хининовата мога да те посъветвам директно да си я впръскваш с пулверизатор, не с памуче

е не ползвам постоянно....смис на втория и третия ден малко(ако има нужда) но не повече внимавам с количеството

Против бързо омазняване,1 път седмично,правете това:
    1) Трябва ви шампоан за мазна коса и обикновен шампоан(за цялостна грижа на косата)
    2)Когато се къпете,слагайте САМО в корените шампоана за мазна коса и с ЛЕКИ движения масажирайте(леки,защото прекаленото масажиране стимулира омазнаване).След това изплакнете и нанесете от обикновения шампоан за коса по дължината.И както знаете,НЕ използвайте стилизиращите продукти около кожата и корените на главата(скалпа) ,освен ако не са предназначени за употреба там.
    Това е..

а да попитам с пяна за коса мога ли да се накъдря?смисъл като ми е мокра косата да се наведа и да й сложа по-малко от яйце (от пяната)в шепата си и да я намачкам?
    едит: забравих също,че примерно ако съм на плитки и да им сложа от пяната ще свърши ли работа,защото лак нямам възможност да си закупая ? и ако се къдри колко време държи?
    дано сте разбрали
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 05-25-2012 на 08:39

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ С пяна за коса можеш да се накъдриш, да. Може и с пяна от белтък, една приятелка така се къдри, става много готино. Може и да си сложиш пяна и да се сплетеш, пак ще се накъдри косата.

Сега съм с масчица. Жълтък, ракия и стимулант. Ще стоя още малко и влизам да се измия. После ще си сложа ампула в корените.
    Последно редактирано от lqlq89 : 05-25-2012 на 12:37
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^ С пяна за коса можеш да се накъдриш, да. Може и с пяна от белтък, една приятелка така се къдри, става много готино. Може и да си сложиш пяна и да се сплетеш, пак ще се накъдри косата.

Сега съм с масчица. Жълтък, ракия и стимулант. Ще стоя още малко и влизам да се измия. После ще си сложа половин ампула в корените.

А може ли да кажеш какви са тези ампули,че изобщо не ги разбирам..Марка,ефект и цена по възможност

^ Сега за първи път си взех от тях и не мога да кажа за ефект още. Ето тези са: http://www.nisea-bg.com/produkti/amp...eale-12ml.html
    Преди ползвах тези: http://www.angelcosmetics.bg/product...a-12h10ml.html , но ефект не видях, само парите си дадох.
    Последно редактирано от lqlq89 : 05-25-2012 на 10:39
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, как мога да ''обработя'' чесъна, за да стане на нещо подобно на крем ? ;д

^ Освен да го счукаш за друго не се сещам. Или да го изцедиш и само сокчето.
    Маска ли ще си правиш?

ми мислех само от чесън, защото много помагал за гъста коса, ама не мога да се сетя как да го направя, за да ми е удобно да го нанеса ..

Ти ще го нанесеш ама после миенето трудно. По-добре си го изцеди и си го намажи.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Абе как ги нанасяте тия ампули?На мен ми е много неудобно...

Олее, ако го пробвате това с чесъна кажете как ви се отразява....и за миризмата...аз не бих рискувала да си го намажа в корените, пък ако ще и за една нощ да ми порасне косата :Д :Д ама ще ми е интересно да прочета впечатления : ))))
    тази вечер ще си намажа косата с рициново + глицерин + вит. А + бадемово в корените, а по дължините само бадемово, че сместа е много лепкава и не ми се занимава..
    Оо, да се похваля, че съм прясно подстригана (а скоро и прясно боядисана), много ми е гот, махнаха ми всички нацъфтели краища...е, поскъси се, ама не е фрапиращо, сега е здрава : ))) а онзи ден, докато си вървях по улицата една жена ми направи комплимент, че косата ми била като по рекламите, падала тежко, много хубава : )))) адски приятно ми станаа ^.^

Супер фен Аватара на Jaune
    aз се мажа с чесън, доста е кофти. най-добре според мен е с пресичка за чесън, но тъй като не разполагаме с такава, майка ми го счуква в хаванче и така ми го нанася по косата. после има парченца навсякъде в косата ми, но не се отмиват трудно. миризмата се усеща, когато косата се намокри (при дъжд не съм забелязала, но като вляза да си мия косата без да съм си правила маска, мирише още от предишния път). не е непоносимо, просто се мий хубаво и пръскай с нещо :Д

Аз също около 3 пъти съм се мазала с чесън и не съм усещала миризма..

Тамара, снимка на косата ти ако може ?

А като се намажете с чесън, колко време стоите? И пак ли си слагате шапка за баня и хавлия отгоре? И само чесън ли си слагате в корените или и добавяте нещо?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^^И по-важното,има ли ефект от чесъна?

според мен чесъна е по - добър за израстване на коса от бад. масло .. 1 път си втрих само чесън а другия сложих и тривитаминол. Разлика отпред забелязвам, но отзад няма как да видя ;дд Амм стоях си колкото си стоя с маската около 3 часа и да, сложих хавлия

^ Каква разлика забелязваш?
    И усеща ли се миризмата на чесън след като си си измила маската? И аз много искам да пробвам, да си добавям към маската примерно.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Тамара, снимка на косата ти ако може ?
    Да, ето))
    преди подстригването - http://prikachi.com/images/478/4810478A.jpg
    след - http://prikachi.com/images/549/4821549r.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си