.
Отговор в тема
Страница 104 от 108 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108 ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2699
    Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Страхотна коса! Браво!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на taamara
    Благодаря Вече близо половин година полагам много грижи. Лошото е, че ползвам много сешоара и пресата честичко, но...няма как.
    Иначе да дам мнение за жълтата маска на Глис със седемте масла. Много тежка маска, но ми хареса, все още ми мирише косата на нея. За друг ефект за сега не мога да кажа.

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Момичета харесала съм си една маска със сок алое, но не знам дали изобщо се предлага в аптеката. Ако да колко горе долу е цената му ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Цената беше около 40 лева.Има го в аптеките.
    http://www.google.bg/imgres?q=nature...9,r:2,s:0,i:71
    Последно редактирано от strawberry88 : 05-27-2012 на 19:01

Случи ми се най-сранното нещо! Днес си направих маска с жълтък и арганово масло.И като се къпех сложих цели 4 пъти шампоан и не стана АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПЯНА.На няой случвало ли му се е...аз винаги,като си правя маски и съм слагала и много неща и винаги става,а сега кво стана?Дано се е отмило..

Супер фен Аватара на fizzyg
    На мен вчера нещо подобно стана,само че съвсееееееем малко пяна имаше.Маската беше с пшенично масло,бира и зехтин.Сложих някъде 3-4 пъти шампоан и се изми с 300 зора,пяна видях,когато търках 10мин. нма едно място..

Супер фен Аватара на wiiwa
    tamara, на черта ли е, има ли пластове ? ИНАче да ви се похваля - имаммм арганово масло, ако някой го ползва да ми каже мнение

^Аз ползам.Като кристали е супер ама в маска никога повече няма да го сложа.
    Значи изсъхна ми косата и си беше мазна преди малко я измих и тоя път вече е чиста. |(

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ох скоро ми е рождения ден и искам да си направя някаква прическа обаче косата ми е на етажи и нз ще стане ли с маша да се направя примерно? ако има от значение - косата ми е вече леко под раменете но е доста филирана и на етажи и направо не знам кво да правя не искам да се направя на тъпите вафли(освен може в корените леко са обем) разполагам с преса(с приставки за изправяне едро и ситно къдрене) маша и (ако трябва) пяна за коса на professional style hair mouse with pro vitamin B5 \да отбележа само/ моля ви ако имате не толкова снимки поне обяснения + видео ще са ми много полезни в случая ( в петъка ще се контя :Д)

пс:в срядата ще направя едно пробно :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Скоро тук из страниците обсъждахте аргановото масло и помня, че си го поръчвахте май от фризьорките. Колко милилитра е?
    Какво ще кажете за тези тук http://shopthebest.eu/search.html?ph...81%D0%BB%D0%BE приемлив вариант ли са?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ аз от личен опит не мога да кажа за аргановото, ползвала съм само едно от парфюмерия Гиза, но е рафинирано, ползвах го вместо кристали, придаваше някакъв блясък, но не бих повторила тази си покупка. Иначе е добре маслата да имат сертификати, например в www.zoya.bg (или com ...не се сещам точно) си има сертификати, можеш да разгледаш там, мисля, че имаше и арганово

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    tamara, на черта ли е, има ли пластове ? ИНАче да ви се похваля - имаммм арганово масло, ако някой го ползва да ми каже мнение
    Най-долу е овално, почти черта, иначе си има и пластове, трички мисля, че са ;п, най-късият е малко под тила
    Аз тази седмица няма да правя маски..другата също може би не, че съм след операция и няма да имам възможност. Момичета, стискайте палци бързо да се възстановя и пак да си забърквам бъркочи за гривата : )))

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Скоро тук из страниците обсъждахте аргановото масло и помня, че си го поръчвахте май от фризьорките. Колко милилитра е?
    Какво ще кажете за тези тук http://shopthebest.eu/search.html?ph...81%D0%BB%D0%BE приемлив вариант ли са?
    Моето е това,от фризьор е,да.За 100ml беше 31 лева.
    http://www.nashiargan.it/bg

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ох скоро ми е рождения ден и искам да си направя някаква прическа обаче косата ми е на етажи и нз ще стане ли с маша да се направя примерно? ако има от значение - косата ми е вече леко под раменете но е доста филирана и на етажи и направо не знам кво да правя не искам да се направя на тъпите вафли(освен може в корените леко са обем) разполагам с преса(с приставки за изправяне едро и ситно къдрене) маша и (ако трябва) пяна за коса на professional style hair mouse with pro vitamin B5 \да отбележа само/ моля ви ако имате не толкова снимки поне обяснения + видео ще са ми много полезни в случая ( в петъка ще се контя :Д)

пс:в срядата ще направя едно пробно :д
    моля помогнете :д дайте ми идеи моля виии :/

^ Пусни снимка на косата си, така ще е много по-лесно да дадем някакви идеи и съвети

а оправих се нямате грижи

Момичета, скоро ще ходя да се подстригвам и ме е страх, да не би като се подстрижа на черта, косата ми да изглежда по - рядка, искам да е без пластове .. според вас как трябва да се подстрижа, за да изглежда на черта, без пластове и гъста .. снимки ако е възможно ;д

ПС: Благодаря предварително

Еми...ако косата ти по принцип не е гъста няма как да постигнеш ефект на гъста коса, като си подстригана на черта.
    Може да я подстрижеш овално, примерно.

Голям фен Аватара на cheburashka
    много го хвалите това арганово масло какъв е ефектът в/у косата, ако може да каже някой от личен опит

Момичета, аз си боядисах косата с ето тази боя - http://www.henkel.de/de/content_imag...772H_1772W.jpg

Ето, резултатът - http://prikachi.com/images/332/4836332z.jpg
    http://prikachi.com/images/333/4836333z.jpg
    Стана много тъмна, направо черна, но не се оплаквам на снимките сякаш не си личи колко тъмна стана, но нещо светкавицата не проработи, хех.

добре е станало

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Случи ми се най-сранното нещо! Днес си направих маска с жълтък и арганово масло.И като се къпех сложих цели 4 пъти шампоан и не стана АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПЯНА.На няой случвало ли му се е...аз винаги,като си правя маски и съм слагала и много неща и винаги става,а сега кво стана?Дано се е отмило..
    Явно не ти е хванал шампоана,от аргановото масло.Все пак то е мазно и трудно се отмива.

^И преди съм си правила маски с масла и не е ставало така...и цялата коса по много съм я мазала със зехтин и винаги се е отмивало.Нищо,вече няма да го слагам в маските,ще знам вече.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    http://www.amazon.co.uk/Milkshake-Gl.../dp/B004MZRVPQ 25 лева е това. Мнооого мазно - не мога да го сравня с нищо - 3 капки на косата и ако някъде попадне повече трябва да я мия пак. Иначе доста добре се отразява. Всеки случай никога не бих го съсипала или рискувала да не мога да се изкъпя като си направя маска с него.

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    За подханване на косата

Преди години имах дълга коса, което се оказа голяма грешка впоследствие, но за възстановяването й ми помогна следната процедура: Витамин А или Геритамин от големите капсули (т.е. кръглите топчета, забравих им името в момента ) се пукат с карфица, течността се изсипва на пръстите и се масажира по цялата коса, т.е. в основата на косъма. На мен ми бяха необходими около 4-5 топчета за намазване на цялата глава.
    Така престоява около час преди къпане. Предимство е, че няма никакво увиване с найлони и кърпи, витамина не се стича и не цапа....

Ефекта идва след определено време, зависи колко е изтощена косата.....

Току-що видях това мнение в форума на мамите. Мислите ли, че ще има ефект ?

Голям фен Аватара на cheburashka
    абе, да ви питам, за първи път си намазах косата със зехтин и не знам дали съм го направила правилно
    значи, затоплих съвсем малко на дъното на една чашка, след това 3-4 пъти си топнах пръстите и втрих в корените, останала част си я разнесох по дължината, много малко беше и накрая си разресах косата, уж да е по-равномерно разнесен, мисля да поседя 1-2 часа, след това хубаво да си измия косата с шампоан 2 пъти
    надявам се да не остане мазна косицата ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си