.
Отговор в тема
Страница 106 от 108 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108 ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 2699
    Супер фен Аватара на wiiwa
    момичета, най-накрая се по подстригах ! ;д Ще пусна снимка може би утре

Супер фен Аватара на lqlq89
    Даа, честито! Харесваш ли се? Ще чакаме снимка. И аз смятам да се подстрижа края на този месец и да и дам малко почивка на косата ми. Само маски. Без сешоари, преси, пяни, лакове и тн.
    Последно редактирано от lqlq89 : 06-13-2012 на 18:06
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на taamara
    wiiwa , честито ама пусни снимка и преди подстригването, ако можеш, че не си спомням косата ти
    аз иначе успях да се оттърва от пресата, в смисъл не я изправям, но пък ползвам сешоара и кръглата четка.. ..просто не мога без него

Голям фен Аватара на Colombia
    Ееее честита ти подстрижка тогава.Пусни снимка като можеш

Аз тази вечер ще си направя маска с кисело мляко,жълтък,оцет,алкохол и хума.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ох при мен положението е ужасно . Косата ми е къдрава , но се къдри само отпред , отзад остават вълни. Само на първия ден мога да я нося пусната , след тва ходя само с кок . Имам жалко подобие на бретон , който стой отвратително и е малко по-къс от останалатам коса.Корените ми се омазняват лесно , и скалпа започва да се бели , а краищата са сухи и изтощени . И защото не мога да я гледам нон-стоп я правя на гаден кок . Ъх . Някакви съвети ? Маски ? Нещо ?!

ми няма как да се снимам сама ;д

по -биваща снимка не можах просто да направя, утре ще кача хубава , която не съм сннимала сама
    http://prikachi.com/images/226/4885226C.jpg

ии тази http://prikachi.com/images/227/4885227H.jpg

миии не ми стои много добре къса коса, но ще станне мноогоо хубава когато стане по дълга , а за това дали съм доволна - точно това исках . Снимка от преди мисля че нямам ..

^ Много ти е добре, имаш много хубав, плътен косъм, доколкото виждам, като стане по-дълга ще стане просто чудна : )))) и моята сега с никаква дължина, но ми харесва от към гъстота самия косъм и само чакам да расте
    Мулен Руж, това белене на скалпа е притеснително ... а щом ти е къдрава - може да слагаш някакъв балсам без отмиване, повечето къдрави коси са сухи и се нуждаят от допълнителна грижа без отмиване. За изтощените краища, ако са накъсани и нацъфтели - ножица ... иначе след това подхранване и хидратация.

Голям фен Аватара на cheburashka
    абе, тия Икарови масла толкова "натурални" ми се струват........ имам чувството, че от стимуланта ми се раздразнява скалпа, сърби ме, ама не знам от него или от друго, защото заедно с него смених шампоана и други глупости... чудя се дали да го спра

и май рициновото масло, не е Икарово, ама не знам внушавам ли си или ме сърби около веждите от него

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И аз не мисля,че на Икаров са натурални..пък и са толкова евтини.
    Аз откакто стана тоя ''инцидент'' с последната домашна маска за коса,която си правих ме е страх да си правя домашни маски ;x бях сложила арганово масло и жълтък и 10 пъти шампоан слагах и пак си беше адски мазна сега не си правя домашни,а си слагам купена вместо балсам и така..и също арганово масло вместо кристали и косата ми е супер само че ползвам преса 1-2 пъти седмично ;/ не мога без ...
    Значи вече не знам какво да прява и кое е вярно! Една фризьорка ми каза,че косата трябва да се подстригва всеки месец само връхчетата и така растяла по-бързо,а друга ми каза,че ако я подстригвам така всеки месец няма да имам дълга,защото постоянно я режа и ... какво да правя?

е какво общо има рязането на косата с растежа й... когато ти цъфне, отиваш, хубава коса означава здрава и поддържана коса

И аз съм на мнение, че косата се подстригва според ниждите й, ако си поддръжаш някаква определена дължина, си я подстригваш по-често, ако си решила да я пускаш, когато забележиш, че започва да цъфти или са й крайно изтощени краищата и маските не помагат Така процедирам аз.
    Колкото да Икаровите масла, има някаква шашма :Д със сигурност .. но на мен не са ми навредили, така че си ги ползвам, даже от маслото от жожоба за лицето ми е идеално вместо нощен крем, малко извън темата, но просто да споделя

да де, те пак могат да вършат някаква работа, мисля, че беше от смените на шампоан при почти всяко къпане... сега се спрях на един, ако пак забележа нещо такова, ще спра

момичета, темата замря много .. трябва да направим вол 4 (: . А колкото до косата ми - днеска си правих маска ии само я чакам да порасне с една педя г/д

Да, Марти ни остави и темата не върви. Много жалко..

Иначе и аз сега съм с маска, ще постоя няколко часа.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

lqlq89 , ако не се лъжа в темата за козметичните находки беше постнала ампулите за коса на Денис, можеш ли да споделиш впечатления? Ако не си ти, съм се объркала, извини ме

Вчера едно момиче ми каза,че косата ми е като коприна и само си играеше с нея.
    Иначе аз днес може само с някое масло да се намажа преди къпане.

Аз бях, да. Ами доволна съм. В смисъл не знам какъв трябва да е ефекта, но ми харесват.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Скоро трябва да се подстригвам.Само връхчетата искам,за да може лятото да израсте повече.Когато се подстрижа ще кача снимки преди и след,само че искам да питам,понеже лятото косата се гори много,на колко време да посещавам фризиорката?След сезона не искам да я скъсявам значително много..

Ммм, защо лятото косата да се гори много? Имаш предвид от слънцето, че се изсушава и изтощава ли? Има спрейчета с УВ-защита и други серии за предпазване на косата от влиянието на слънцето.
    Иначе, ако посещаваш често басейни или ходиш на плаж и ти се налага по-често да си миеш косата, може да си вземеш някой по-мек шампоан. А за посещаването на фризьора - според нуждите на косата, при всеки е различно, аз лично - като видя, че са й нацъфтели краищата - тогава ходя
    lqlq89, благодаря определено искам да си взема някакви ампули, до сега не съм пробвала и ми се иска ;д гледах наскоро на Линеа Био, за тях си мислих да пробвам, ама пак ще видя какво ще измисля ; )))

Мисля,че лятото е хубаво косата да се плете.Така не се накъсва.Е не само лятото де.
    Не знам дали съм казвала,но може да слагате в шампоана (не в шишето,а в ръката,колкото количество си слагате) няколко капки от някое масло и действа чудесно според мен.Пробвала и май наистина става по-мека.Така се хидратирала. И спокойно,няма да е мазна след това.

момичета, чух за някакво tiande , вътре в тубичката или каквото и да е има един гоолям корен от жен шен и хората които са го ползвали казват че са многооооо доволни .. знаете ли от къде може да се купи

Етоооо таковааа ;д , пак не е съвсем същото, но е подобно

http://www.google.bg/imgres?start=28...08&tx=52&ty=37

Ааа, това коренче си го спомням от един филм Фантагиро, или нещо подобно и май беше някакво лекуващо, поне във филма , ама иначе не съм го виждала..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Ммм, защо лятото косата да се гори много? Имаш предвид от слънцето, че се изсушава и изтощава ли? Има спрейчета с УВ-защита и други серии за предпазване на косата от влиянието на слънцето.
    Иначе, ако посещаваш често басейни или ходиш на плаж и ти се налага по-често да си миеш косата, може да си вземеш някой по-мек шампоан. А за посещаването на фризьора - според нуждите на косата, при всеки е различно, аз лично - като видя, че са й нацъфтели краищата - тогава ходя
    Благодаря за изчерпателния отговор! Трябва да поровя да видя кои марки какво предлагат и да избирам

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мисля,че лятото е хубаво косата да се плете.Така не се накъсва.Е не само лятото де.
    Не знам дали съм казвала,но може да слагате в шампоана (не в шишето,а в ръката,колкото количество си слагате) няколко капки от някое масло и действа чудесно според мен.Пробвала и май наистина става по-мека.Така се хидратирала. И спокойно,няма да е мазна след това.
    Ааа,това с маслото трябва да го пробвам Ще пиша днес за ефекта, само да не забравя да сложа
    А това коренче май съм го мяркала някъде,може и из нетЯ да е,ако се сетя нещо относно него ще пиша.
    Последно редактирано от fizzyg : 06-19-2012 на 09:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си