.
Отговор в тема
Страница 108 от 108 ПървиПърви ... 85898104105106107108
Резултати от 2 676 до 2 699 от общо 2699
    Голям фен Аватара на taamara
    ^ Също и с ролки.
    За максимален обем, може първо да изсушиш със сешоар косата с главата надолу, в корените най-вече.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да, и с пяна могат да се получат по-леки къдрици.Или просто докато ти изсъхва косата/без сошеоар/ да я мачкаш леко с кърпата на няколко пъти-когато е полу суха и накрая,когато вече е почти изсъхнала..и после може и с пяна на суха коса

От няколко дни ползвам един шампоан на "фаберлик " и съм много доволен. --- http://my-faberlic.ovo.bg/shop/51/de...i-bljask-200ml

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Тя две години май се боядисваше с кана и то най-много три пъти в годината. Сега от година е с боя тъмно кестеняво, последно с медено кестеняво. Има си оттенък кафяво-червеникав, на слънце си е тъмно кестеняв цветът й,
    И си мисля, ако се боядиса руса, понеже има много перхидрол вътре и ще избледнее. След това да се боядиса с кестенявичко. Няма ли да стане? То би трябвало да стане де, а косъмът й е плътен, косата й е много гъста. Не си я гори с нищо, само сешоар зимата използва. Прави си маски с Miosotisa от доста години.
    Ако се изсветли, по-бързо ще й се отмива боята, защото русото ще избива. То колко русо ще стане не знам де.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    ^ Също и с ролки.
    За максимален обем, може първо да изсушиш със сешоар косата с главата надолу, в корените най-вече.
    Вкъщи има няколко вида ролки - едни с ластиче, едно по едри и някви друга, а тези къдрици с кой вид стават ?? снимка ?

Голям фен Аватара на cheburashka
    колкото по-големи и широки са ролките, толкова по-едри ще са къдриците

между другото косата ти каква е? ако е поне леко чуплива, пък и да не е, супер доволна съм от един балсам без отмиване на Балеа, едно оранжевичко за къдрици, слагам съвсем малко на влажна коса и въобще не седи тежко, точно такива чупки като от снимките се получават

Амиии ...най-едрите, както каза cheburashka са за обем най-вече.
    Иначе на мен ми харесват ролките тип маркуч или дунапренови ролки, и двата вида не тежат изобщо, много са лекички, които се огъват, слагаш ролката близо до корена и завърташ кичура около ролката (а не ролката около кичура - тогава се получават масури..)
    Къдриците, които се получават са от този тип - http://www.youtube.com/watch?v=clx__RLcKho&feature=plcp , но не толкова блестящи ..в клипчето са правени с маша, затова са и толкова подредени.

cheburashka , млякото, за което говориш е едно с кайсия или манго, нали за него става въпрос ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Какво мляко? Аз разбрах,че говори за тази серия... http://www.google.bg/imgres?q=balea+...V-5HBBg&zoom=1 ..аз съм използвала само шампоана и бях много доволна.Между другото да се оплача взех си го на Шаума с арганово масло (уж ) и изобщо не съм доволна,косата ми стана като слама.

Хаха, малко развален телефон, аз си помислих, че е това - http://www.dm.de/cms/servlet/linkabl...=1330331409000 ама едва ли, щото наистина говори за къдрици ;п
    Шаумата и аз съм ги отписала отдавна ..

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    между другото косата ти каква е? ако е поне леко чуплива, пък и да не е, супер доволна съм от един балсам без отмиване на Балеа, едно оранжевичко за къдрици, слагам съвсем малко на влажна коса и въобще не седи тежко, точно такива чупки като от снимките се получават
    Снимка може ли, че от коментарите така и не разбрах кое от всички оранжеви е :Д

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Шампоан от боров катран.. някой може ли да ми каже нещо за него? За каква коса е например

Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Шампоан от боров катран.. някой може ли да ми каже нещо за него? За каква коса е например
    Подходящ е за всички типове коса,а и струва 1 лев и нещо...пробвай го ако искаш.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    А за какво служи? За косопад, пърхот и т.н?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Писах си с Марти, пита дали мислите. че е време за vol.4. Когато има време ще направи новата темичка.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

^ нека да направи (:

Аз съм за да направим vol.4!!!

Моите ролки са такива донапренени мисля,че се казват,тук на видеото са използвани подобни,само че моите са сини и се получава д/г така и с мен: http://www.youtube.com/watch?v=Rk-DpqwPke8&feature=plcp

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз съм за да направим vol.4!!!
    И аз!

Еее, супер, че Марти ще направи новата тема : )))))) и аз съм ЗА

да, това е серията

ама нещо нито едно от тези не ми изглежда като моето, формата, в такава форма е като последното, обаче по-мъничко, поздрави, ако сте ме разбрали

Banned Мега фен

хм, моята коса не е на път по средата. амии когато се изкъпя я разделям на страната която искам (но не голяма част. малко, по малко всеки път) и я суша натам. първия път няма да се получи може би, но постепенно ще започне да възприема тази форма и няма да се нуждаеш от фиби. имала съм бретон напред, а сега имам и настрани. ако искаш ми пиши на лично да ти обясня повече хх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си