.
Отговор в тема
Страница 12 от 108 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2699
    Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета какво мислите за шампоаните с хума..хубави ли са и от коя марка сте най-доволни ?
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    FuCKkK13, маската изглежда интересна- но никога не съм ползвала ленено масло.. дали мога да го заменя примерно с бадемово?
    ами според мен може... аз мислех, че бях търсила в аптеката и ми предложиха само на ампули мисля че... иначе аз мисля да си купя
    Имам ленено масло и съм адски доволна!Прави ми косата мека и блестяща...често ако има случай и съм се изправила си го слагам вместо кристали, а дори и когато съм къдрава.Ще пробвам и аз тази маска да видим....звучи ми добре.На мен лененото масло ми е в едно зелено шишенце 100 мл ...Както и да е, исках да кажа, че съм много доволна! http://prikachi.com/images/813/3877813H.jpg - на тази снимка съм с него, къдриците на живо са ми казвали че изглеждат много блестящи, явно защото е мазно
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Момичета какво мислите за шампоаните с хума..хубави ли са и от коя марка сте най-доволни ?
    Ползвала съм само на Милва и съм доволна.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Лененото масло аз по принцип го пия, не го нанасям на косата си . То е богато на омега 3-6-9 мастни киселини, другите масла не са с такъв състав...Може би да го замените с някое друго ? Маслото от авокадо примерно е много добро за изтощена коса !

Милички трябва ми нещо, с което косата ми да е мекичка и да не се сплъстява, да е глаааадка и хубава. препоръчайте ми някакъв спрей или нещо за мазане.Мооля

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от deadfish
    Милички трябва ми нещо, с което косата ми да е мекичка и да не се сплъстява, да е глаааадка и хубава. препоръчайте ми някакъв спрей или нещо за мазане.Мооля
    балсам + преди баня да се мажеш с някакво масло

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

FuCKkK13, маската изглежда интересна.Може да я пробвам , но ще ползвам сигурно рациново масло ,само такова имам... Но вече другия weekend

katii, плитки ? Кок ? То голям избор няма с тая влага...Или си хващай горе бретона само .. Не знам и аз :/

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ?
    рибена кост ? .. 5 плитки назад т.е. сплетено 3-4 пръста и другото пуснато ? .. вързана коса на конска опашка и на опашката една или няколко плитки ? .. плитка венче ? или просто пусната коса с лента ..
    знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    бяха ми казали, че през точно това време косата сменя косъма си и затова пада толкова, та вярно ли е ? Защото на мен започна да ми капе много коса ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    FuCKkK13 мерси за идейките Аз съм 'за' темата с прическите.
    wiwa Есенен косопад ? Нормално е ..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

рибена кост ? .. 5 плитки назад т.е. сплетено 3-4 пръста и другото пуснато ? .. вързана коса на конска опашка и на опашката една или няколко плитки ? .. плитка венче ? или просто пусната коса с лента ..
    знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ?

Азз съм съгласна .. другите теми и на мен някак си не са ми интересни, все пак нас ни няма

Мега фен Аватара на strawberry88
    Съгласнааа!!!

Banned Мега фен
    добре.. правя тема.. след малко ще я пусна и тук ще сложа линк

Banned Мега фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...451844#9451844 ето темата.. много неща не съм написала, но все пак общите мисля,че съм ги написала.. дано темичката да се развие

От 15ти ще започна да използвам тривиталинол за 2 седмици, може и за повече ако има ефект .. най-накрая разбрах как да забелязвам промяната в дължината ...

2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от amalita
    2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ?
    хининов шампоан,фрикции с билки,себорал форте, капсулки с комбинирани витамини за коса,кожа и нокти

Забравих да спомена че използвам и хининовия шампоан. А тези фрикции с билки какво представляват,както и себорал форте ,и на каква цена са ?
    И благодаря за отговора

Banned Мега фен
    Забравих да спомена че използвам и хининовия шампоан. А тези фрикции с билки какво представляват,както и себорал форте ,и на каква цена са ?
    И благодаря за отговора
    aми фрикции с билки.. вариш дадена билка във вода,изцеждаш да остане само водата и след като се изкъпеш се поливаш с тази вода без да отмиваш .. а себорал форте също е с билка и се купува от аптеката около 2 лв.е... той е за растеж,пърхот и косопад,нанася се след баня в корените само с памучено тампонче,а може и да си го сложиш в някое шишенце с пулвелизатор и да си го пръскаш

От тези 2 месеца каква разлика в дължината забеляза, приблизително ?

Ами не мога да определя в сантиметри но определено има разлика. При мен е съвсем малко тъй като аз я третирам доста с преси сешоари и какво ли не още. Другият ефект е че доста ми я съживи,омекоти и сгъсти . Така че го почвам пак след месец .

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Здравейте! Не съм чела всички страници.. за това искам да попитам знаете ли някаква маска за подхранване на косата искам да стане по гъста, че доста я изтощих миналата година. Използвам стимуланта на Икаров, много съм доволна, но въпреки това ще се надявам и да кажете някоя домашна маска или пък нещо което мога да си взема?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Здравейте! Не съм чела всички страници.. за това искам да попитам знаете ли някаква маска за подхранване на косата искам да стане по гъста, че доста я изтощих миналата година. Използвам стимуланта на Икаров, много съм доволна, но въпреки това ще се надявам и да кажете някоя домашна маска или пък нещо което мога да си взема?
    ами преди гъста ли си ти е била ? .. ако е била можеш да я сгъстиш, но ако не е била - няма шанс.. иначе маска с тривитаминол.. можеш да сложиш примерно оцет,ракия,тривитаминол,жъ тък и зехтин или бадемово масло.. давам ти примерна маска

Какво действие има маската на Миосотис с костен мозък и плацента ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си