- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Момичета какво мислите за шампоаните с хума..хубави ли са и от коя марка сте най-доволни ?![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Имам ленено масло и съм адски доволна!Прави ми косата мека и блестяща...често ако има случай и съм се изправила си го слагам вместо кристали, а дори и когато съм къдрава.Ще пробвам и аз тази маска да видим....звучи ми добре.На мен лененото масло ми е в едно зелено шишенце 100 мл ...Както и да е, исках да кажа, че съм много доволна! http://prikachi.com/images/813/3877813H.jpg - на тази снимка съм с него, къдриците на живо са ми казвали че изглеждат много блестящи, явно защото е мазноПървоначално написано от FuCKkK13
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Ползвала съм само на Милва и съм доволна.Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
Милички трябва ми нещо, с което косата ми да е мекичка и да не се сплъстява, да е глаааадка и хубава. препоръчайте ми някакъв спрей или нещо за мазане.Мооля![]()
балсам + преди баня да се мажеш с някакво маслоПървоначално написано от deadfish
![]()
Оф, не знам каква прическа да си правя в т'ва дъждовно време, а ми писна постоянно вързана.. Предложения ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
FuCKkK13, маската изглежда интересна.Може да я пробвам , но ще ползвам сигурно рациново масло ,само такова имам... Но вече другия weekend![]()
katii, плитки ? Кок ? То голям избор няма с тая влага...Или си хващай горе бретона само .. Не знам и аз :/
рибена кост ? .. 5 плитки назад т.е. сплетено 3-4 пръста и другото пуснато ? .. вързана коса на конска опашка и на опашката една или няколко плитки ? .. плитка венче ? или просто пусната коса с лентаПървоначално написано от katii
..
знаете ли ? .. скоро мислех да направя една тема за прически.. мисля,че бях споменала в темата, но не съм сигурна.. та.. съгласни ли сте да направим една ? .. знам,че има много теми,че има търсачка и т.н.,но те са стари,а и знам,че ако направя повечето ще ме оплюят, но все пак.. някой съгласен ?![]()
бяха ми казали, че през точно това време косата сменя косъма си и затова пада толкова, та вярно ли е ? Защото на мен започна да ми капе много коса ..![]()
FuCKkK13 мерси за идейкитеАз съм 'за' темата с прическите.
wiwa Есенен косопад ? Нормално е ..![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първоначално написано от FuCKkK13
Азз съм съгласна .. другите теми и на мен някак си не са ми интересни, все пак нас ни няма![]()
добре.. правя тема.. след малко ще я пусна и тук ще сложа линк![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...451844#9451844 ето темата.. много неща не съм написала, но все пак общите мисля,че съм ги написала.. дано темичката да се развие![]()
От 15ти ще започна да използвам тривиталинол за 2 седмици, може и за повече ако има ефект .. най-накрая разбрах как да забелязвам промяната в дължината ...![]()
2 месеца ползвах тривитаминол , но сега го спрях да ми почине малко косата ,освен него ползвам бадемово масло и хининова вода смятам да си купя и стимулант на икаров. Какви други продукти мога да използвам за растеж на косата ?![]()
![]()
Забравих да спомена че използвам и хининовия шампоан. А тези фрикции с билки какво представляват,както и себорал форте ,и на каква цена са ?
И благодаря за отговора![]()
.. а себорал форте също е с билка и се купува от аптеката около 2 лв.е... той е за растеж,пърхот и косопад,нанася се след баня в корените само с памучено тампонче,а може и да си го сложиш в някое шишенце с пулвелизатор и да си го пръскаш
![]()
От тези 2 месеца каква разлика в дължината забеляза, приблизително ?Първоначално написано от amalita
![]()
Ами не мога да определя в сантиметри но определено има разлика. При мен е съвсем малко тъй като аз я третирам доста с преси сешоари и какво ли не още. Другият ефект е че доста ми я съживи,омекоти и сгъсти . Така че го почвам пак след месец .
Здравейте! Не съм чела всички страници.. за това искам да попитам знаете ли някаква маска за подхранване на косата искам да стане по гъста, че доста я изтощих миналата година. Използвам стимуланта на Икаров, много съм доволна, но въпреки това ще се надявам и да кажете някоя домашна маска или пък нещо което мога да си взема?
ами преди гъста ли си ти е била ? .. ако е била можеш да я сгъстиш, но ако не е била - няма шанс.. иначе маска с тривитаминол.. можеш да сложиш примерно оцет,ракия,тривитаминол,жъ тък и зехтин или бадемово масло.. давам ти примерна маскаПървоначално написано от VampireLover3
![]()