.
Отговор в тема
Страница 13 от 108 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2699
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Какво действие има маската на Миосотис с костен мозък и плацента ?
    Възстановяващо
    Humans need fantasy to be human.

Banned Мега фен
    момичета,намазах се със стимулант и ще стоя около 3 часа.. после пак ще отмия с Елсев + купена маска като шампоан ... време за маска не знам кога ще имам,но най-вероятно неделя ще си я направя.. и сега мисля,като ми свърши това шишенце стимулант (т.е. към края на месеца или началото на другия) да си купя тривитаминол и да си го мажа в корените като стимуланта и по дължината... след това пак да си купя стимулант,но не знам кога ще е точно ''след това'' защото мисля да стане така : сега стимулант 1 шише,тривитаминол после да слагам само него в корените 1 шише и вече декември да правя маски, но примерно ако тривитаминола ми стигне за по-малко от месец да си взема стимулант и да се мажа с него до началото на декември .. ох.. какво обяснение.. та.. как мислите ? добри планове ли съм направила ?
    а някой друг правил ли е маска днес или мазал ли се е със стимулант ?
    целувки

Аз сега отивам да се намажа със стимулант,ще постоя 2-3 часа,след това ще си измия косата с жълтия Глис,фрикции с коприва и ще си сложа хининова вода в корените както обикновено.И после ролки.Този път категорично реших-никакво горене на коса.По-миналата вечер се накъдрих с ролки-отдавна не бях,и се харесах,така че сега няколко месеца ще съм къдравичка.Надявам се поне до Нова година да изтрая без преси.На мен стимуланта ми е към средата,след като свърши мисля да си взема 2 шишета тривитаминол и да си правя маската с нея.След като ми свършат и те малка почивка ще си направя.От февруари съм втора смяна и няма да имам време за домашни маски,затова ще си взема маската на Миосотис.

Ех,че дълъг пост стана,за което се извинявам. : )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Аз сега отивам да се намажа със стимулант,ще постоя 2-3 часа,след това ще си измия косата с жълтия Глис,фрикции с коприва и ще си сложа хининова вода в корените както обикновено.И после ролки.Този път категорично реших-никакво горене на коса.По-миналата вечер се накъдрих с ролки-отдавна не бях,и се харесах,така че сега няколко месеца ще съм къдравичка.Надявам се поне до Нова година да изтрая без преси.На мен стимуланта ми е към средата,след като свърши мисля да си взема 2 шишета тривитаминол и да си правя маската с нея.След като ми свършат и те малка почивка ще си направя.От февруари съм втора смяна и няма да имам време за домашни маски,затова ще си взема маската на Миосотис.

Ех,че дълъг пост стана,за което се извинявам. : )
    може ли снимка как ти се получава с ролките ? .. че аз нещо не се харесвам и ако ми хареса ще те накарам да обясниш

Кажете изсушаващи продукти, нещо за омазняване, защото в последно време от тези масла ми се омазни косата и сега мисля да си правя маска, но такава, която да я изсуши Е???

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Кажете изсушаващи продукти, нещо за омазняване, защото в последно време от тези масла ми се омазни косата и сега мисля да си правя маска, но такава, която да я изсуши Е???
    киселото мляко,хумата,ракията,жълтъ а,меда.. примерно можеш да си направиш маска хума,ракия и зехтин .. и към тях и жълтък.. и така

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    момичета,намазах се със стимулант и ще стоя около 3 часа.. после пак ще отмия с Елсев + купена маска като шампоан ... време за маска не знам кога ще имам,но най-вероятно неделя ще си я направя.. и сега мисля,като ми свърши това шишенце стимулант (т.е. към края на месеца или началото на другия) да си купя тривитаминол и да си го мажа в корените като стимуланта и по дължината... след това пак да си купя стимулант,но не знам кога ще е точно ''след това'' защото мисля да стане така : сега стимулант 1 шише,тривитаминол после да слагам само него в корените 1 шише и вече декември да правя маски, но примерно ако тривитаминола ми стигне за по-малко от месец да си взема стимулант и да се мажа с него до началото на декември .. ох.. какво обяснение.. та.. как мислите ? добри планове ли съм направила ?
    целувки
    ам, не трябва ли да се правят някакви почивки? имам предвид примерно 1 месец без нищо да й слагаш?
    доста фризьорки ми казват, че маски на нашите коси не ни трябват, защото ги изтощавали

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз мисля,че Марти полага прекалено много грижи за косата си.Трябва малко да я оставиш да живне, защото нали знаеш: И доброто, не винаги е много добро.

и за да не е напълно спам, днеска бях така:
    http://prikachi.com/images/134/3920134P.jpg

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз мисля,че Марти полага прекалено много грижи за косата си.Трябва малко да я оставиш да живне, защото нали знаеш: И доброто, не винаги е много добро.
    ох.. ами аз и бях оставила доооста голяма почивка.. преди морето (юли 22) преди това около 3 седмици не и правех нищо,ако помните.. преди морето само няправих 2-3 маски.. после на морето не можеше (11 дена) после бях при баба ми (14-15 дни) и там я мазах само със зехтин и то май само 2 пъти за по малко,защото нямах време.. като се върнах от морето ме мързеше да правя маски и се мазах със стимулант и то не всеки път.. сега последните 2 седмици само стимулант съм слагала, маски изобщо.. така че.. имам една голяма почивка и сега имам от тривитаминола за една маска така че.. .. не знам, ще видя.. аз мисля сега това шише стиуланта,после тривитаминол 1 шише и може да почивам до декември края.. защото към 20и декември мисля да почвам да правя маски и така .. ох.. извинявам се за фермана

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    целувки
    ам, не трябва ли да се правят някакви почивки? имам предвид примерно 1 месец без нищо да й слагаш?
    доста фризьорки ми казват, че маски на нашите коси не ни трябват, защото ги изтощавали
    ами да, до някъде е вредно.. ама това фризьорите го казваха преди няколко години.. ся всяко 2ро момиче има поне 1 преса.. така че маските са си нужни.. аз дори мисля след зимата да си правя маска 1 на месец колкото да я подхраня,а през другото време ще измисля..

Banned Мега фен

и за да не е напълно спам, днеска бях така:
    http://prikachi.com/images/134/3920134P.jpg
    може ли да те питам нещо ? .. как се казваш и от къде си ?

А продължаваш ли да си гориш косата често? Според мен след като свършиш стимуланта си направи почивка и след това почни с тривитаминола, нз, но мисля че й идва много на косата ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    А продължаваш ли да си гориш косата често? Според мен след като свършиш стимуланта си направи почивка и след това почни с тривитаминола, нз, но мисля че й идва много на косата ти.
    а? .. амаа аз от миналия месец я горя по 4 пъти в месеца.. иначе от повече от година не я бях горяла.. за почивката.. не знам.. ще видя..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Магдалена от София съм, защо?

Banned Мега фен
    Магдалена от София съм, защо?
    за нищо.. заприлича ми на едно момиче

Banned Мега фен
    забравих да кажа.. Меги това ми харесва как е станало

Момичета да ми кажете нещо за косопад не използвам преса но ми пада по доста коса особенно след баня. нещо....???

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от annie2
    Момичета да ми кажете нещо за косопад не използвам преса но ми пада по доста коса особенно след баня. нещо....???
    ами предполагам имаш сезонен косопад... и аз съм така, но ще отмине.. все пак ако искаш си вземи себорал форте..

Благодаря за отговора.От аптеката ли си взима или от козметични магазини??

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Здравейте Много полезна темичка, ще я следя...
    Ето два продукта, от които съм много доволна: шампоан Lycia против миризми, маска Keranove.

Принципно използвам преси/маши/сешоари, обаче сега стана студено и започнах да се суша с кръгла четка след всяко къпане, а и ми харесва как ми застава косата, обаче искам да си я запазя здрава. Каква готова маска бихте препоръчали, която да не е от масовите марки, да възстановява, да прави косата хуава, но без да омазнява, до 20-25 лева? Също така какво да сложа в домашно-приготвената маска със същата цел? Пробвах само с кисело мляко и зехтин в краищата, хареса ми резултата, но ми се иска да добавя още нещо... Когато използвате домашна, използвате ли и готова? Как ги редувате, почивате ли... нещо не са ми ясни нещата. Тривтаминолът какво действие има и как се използва?
    При следващото ходене при фризьора съм се навила да си купя това, много ми го похвалиха:

Чудя се и за тази маска:

Някой има ли отзиви за продуктите, защото цената им изобщо не е ниска и не знам дали си заслужават...
    Съжалявам за многото въпроси, увлякох се
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Banned Мега фен
    annie2 от аптеката за около 2 лв. е
    blueberryyy за купена маска е най-добре от професионалните във фриз. салон..отиваш и там най-добре ще ти кажат,а и личната ти фризьорка познава косата ти и знае какво 'и е нужно .. иначе Миосотис от магазините
    за домашната маска.. можеш да сложиш много неща.. до колкото разбрах искаш да си поддържаш здрава косичката въпреки пресите и за това можеш да слагаш всичко.. виж началото на темата,там съм изброила неща,които могат да се слагат в маските.. доста са и НЕ ги слагай всичките наведнъж а.. забравих.. и слагай маската в корените ! и по дължината,а не само по краищата .. иначе по принцип като използваш домашна не е хубаво и купена,въпреки че купените маски са като балсами.. нищо не правят на косата...аз сега ползвам стимулант + купена маска, но я слагам само по краищата и за това мисля,че няма проблем.. иначе и двете в корените не е добре.. абе моя съвет е изобщо да не ползваш 2те маски наведнъж ..иначе купените маски на 2-3 месеца се сменят,а от домашната трябва да се правят почивки около 1 месец.. примерно 1-2 месеца правиш маски и 1 почиваш (може и повече да почиваш, колкото решиш за нужно ) ..
    за тривитаминола.. значи той е комплекс от витамини и подхранва,заздравява, по бърз растеж на косата и т.н., но най-важното е,че подхранва.. то от там идва и бързия растеж и здравината и т.н. .. можеш да го мажеш само него в корените и малко по дължината, но може и в маски.. препоръчителен е 2рия вариант,защото тривитаминола е доста силен..
    а за 2те неща.. не знам,не съм ги ползвала.. но Лореал имат хубави неща (професионалните)
    дано съм ти помогнала.. ако има нещо още питай все пак за това е темата

Повече от фен
    Може ли да се използват балсам и маска заедно и има ли значение кое трябва първо да се нанесе?

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    При следващото ходене при фризьора съм се навила да си купя това, много ми го похвалиха:

Какво е това?
    За какво се ползва де.. откъде се взима, колко струва..

http://prikachi.com/images/409/3922409N.jpg Ето снимка Марти,преди малко ти прочетох коментара и се снимах,а косата ми днеска се развали заради времето и не изглежда толкова добре.

искам да ви попитам дали сте си правили черни кичури??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си