- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
много яко се получава, горе- долу колко време се задържа ефекта след накъдрянето?Първоначално написано от XxInn0cencexX
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ на мен много ми хареса на снимката как е, а сигурно сутринта е била още по- хубава, горе- долу на каква цена са ролките?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В момента съм с маска в която сложих:
2 с. л. тривитаминол
1 с. л. бадемово масло
1 жълтък
2 с. л. мед
1 с. л. кис. мляко
1 с. л. коняк
1 с. л. лимонов сок
Косата ми наистина става хубава от тази маска, но за съжаление остава миризмата от тривитаминола и жълтъка, добре че не се усеща много.![]()
Humans need fantasy to be human.
имаш предвид за балсам с отмиване нали ?..не мисля,че има проблем .. чувала съм да го слагат в маските, но иначе по отделно правиш си маската,отмиваш я и в банята си нанасяш там шампоан,балсам и такаПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
ако питаш за това де
XxInn0cencexX много хубаво се получава... ох.. сега ме е яд.. до сега никога косата не ми е ставала така на ролки.. все от коса до кръста става на коса до раменете.. и аз трябва да потърся такива ролки.. мерси много,че пусна снимка
![]()
karitybieber не съм.. защо питаш ? .. да не мислиш да си правиш ?![]()
ValLoveYa значи не я правиш за първи път.. може и аз да пробвам, но към декември![]()
такам.. питах и в темата за прическите и тук ще попитам.. тъй като косата ми като я накъдря се скъсява много според вас ако после я дооформя с балсам къдриците малко ще се отпуснат ли ? .. и някой пробвал ли е така ? и се чудя какъв балсам да си взема,че имам само на Глис флуидите, а искам да го нанасям с пръсти и така да оформям ..е ?
Понеже нямам възможност да отида на фризор и мисля сама да се подстрижа,но колкото пъти съм го правила,винаги изглежда много изкуствено,краищата изглеждат много зле.. дайте ми идеи как да се подстрижа и да изглежда все 1 фризьор ме е подстригвал,а не слепецсмисъл самата техника..
В youtube има супер много клипчета.
Особено ако си в чужбина и готино да можеш сама, за да не даваш луди пари на фризьора всеки пък.
Как може да се предотврати отгоре оранжевото на косата,след боядисване?![]()
Матиращ шампоан?Първоначално написано от Sevdito
Какви са ти ролките? ако имаш възможност би ли постнала и тяхна снимка, че не съм много запозната с видоветеПървоначално написано от XxInn0cencexX
?
А иначе за другото момиче, което се интересува от маската на Лореал, чувала съм много положителни мнения за професионалните им продукти. Те са едни от най-хубавите.
Аз съм ползвала тази маска професионалната на Лореал и съм супер доволна![]()
![]()
http://prikachi.com/images/518/3925518l.jpg - снимката не е правена скоро, но се бях къдрила с хартийки и после като ги махнах много бухнаха и ги намазах с малко балсам увивайки пръста около всяка една къдрица...стана яко, а колкото до прическата мислех, че ще стане хубаво долната част да е права, а горната къса и наистина на доста хора се харесаПървоначално написано от FuCKkK13
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Хей момичета.Днес бях в 1 аптека и съвсем случайно видях на витрината 1 шише с масло/растителен сок(не знам как точно се води) от Алое Вера.
Хареса ми.Но цената беше 18-19 лв.
Сега нямам толкова,точно за това,но като цяло си го харесах за маските.
Та ако търсите да знаете,че по аптеките има![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета има ли доволни от този шампоан ..аз си го купих днес и се надявам да ми влияе добре..http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
мерси.. ами значи ще си купя и ще пробвам.. сега идва и другия въпрос.. какъв балсам без отмиване да си взема ? .. преди съм ползвала малко балсами,а и не толкова често и изобщо не помня какви бяха.. та.. някой да каже той какъв използва и доволен ли е ?Първоначално написано от kittenella
![]()
ами не съм го ползвала.. иначе щом си си го взела после кажи мнението ти за негоПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
^needaboss беше доволна от някакви на евтерпа ..
А да питам.. какво представлява тая руса къна, някой ползвал ли е?
дааа .. станах рижаваПървоначално написано от pressiana
![]()
Първоначално написано от Colombia
И какъв беше смисъла от тоя линкТова и сама може да си го напише го гугъл
Пита нещо за конкретни марки, а не за линк към гугъл
![]()
Знам,че може и сама да го напише.
Не мога да и предложа балсам без отмиване,за това реших да постна страница с линкове,от които сама да реши какво иска.
И не смятам,че е кой знае какъв проблем.
ами имах някакви снимки,но това беше отдавна и не ги пазяПървоначално написано от pressiana
..
Colombia мерси все пак.. да.. още снощи четох някой теми, но все пак исках мнение от вас.. все пак от доста време пишем тук и ви вярвам така да се каже![]()