.
Отговор в тема
Страница 14 от 108 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2699
    Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    http://prikachi.com/images/409/3922409N.jpg Ето снимка Марти,преди малко ти прочетох коментара и се снимах,а косата ми днеска се развали заради времето и не изглежда толкова добре.
    много яко се получава, горе- долу колко време се задържа ефекта след накъдрянето?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

На мен ми държи до следващото миене,т.е. от неделя до сряда и от сряда до неделя.С всеки изминал ден обаче къдриците се отпускат повече,но пак седи добре.Днеска ми се развали заради лошото време,сутринта беше много по-хубава.

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ на мен много ми хареса на снимката как е, а сигурно сутринта е била още по- хубава, горе- долу на каква цена са ролките?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    В момента съм с маска в която сложих:
    2 с. л. тривитаминол
    1 с. л. бадемово масло
    1 жълтък
    2 с. л. мед
    1 с. л. кис. мляко
    1 с. л. коняк
    1 с. л. лимонов сок

Косата ми наистина става хубава от тази маска, но за съжаление остава миризмата от тривитаминола и жълтъка, добре че не се усеща много.
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    ^ на мен много ми хареса на снимката как е, а сигурно сутринта е била още по- хубава, горе- долу на каква цена са ролките?
    За 3 лв. си ги взех от обикновен козметичен магазин.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Може ли да се използват балсам и маска заедно и има ли значение кое трябва първо да се нанесе?
    имаш предвид за балсам с отмиване нали ?..не мисля,че има проблем .. чувала съм да го слагат в маските, но иначе по отделно правиш си маската,отмиваш я и в банята си нанасяш там шампоан,балсам и така
    ако питаш за това де
    XxInn0cencexX много хубаво се получава... ох.. сега ме е яд.. до сега никога косата не ми е ставала така на ролки.. все от коса до кръста става на коса до раменете .. и аз трябва да потърся такива ролки.. мерси много,че пусна снимка
    karitybieber не съм.. защо питаш ? .. да не мислиш да си правиш ?
    ValLoveYa значи не я правиш за първи път.. може и аз да пробвам, но към декември

Banned Мега фен
    такам.. питах и в темата за прическите и тук ще попитам.. тъй като косата ми като я накъдря се скъсява много според вас ако после я дооформя с балсам къдриците малко ще се отпуснат ли ? .. и някой пробвал ли е така ? и се чудя какъв балсам да си взема,че имам само на Глис флуидите, а искам да го нанасям с пръсти и така да оформям .. е ?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Понеже нямам възможност да отида на фризор и мисля сама да се подстрижа,но колкото пъти съм го правила,винаги изглежда много изкуствено,краищата изглеждат много зле.. дайте ми идеи как да се подстрижа и да изглежда все 1 фризьор ме е подстригвал,а не слепец смисъл самата техника..

anonymous708973
    Guest
    В youtube има супер много клипчета.
    Особено ако си в чужбина и готино да можеш сама, за да не даваш луди пари на фризьора всеки пък.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Как може да се предотврати отгоре оранжевото на косата,след боядисване?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Как може да се предотврати отгоре оранжевото на косата,след боядисване?
    Матиращ шампоан?

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    За 3 лв. си ги взех от обикновен козметичен магазин.
    Какви са ти ролките? ако имаш възможност би ли постнала и тяхна снимка, че не съм много запозната с видовете ?
    А иначе за другото момиче, което се интересува от маската на Лореал, чувала съм много положителни мнения за професионалните им продукти. Те са едни от най-хубавите .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм ползвала тази маска професионалната на Лореал и съм супер доволна

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    такам.. питах и в темата за прическите и тук ще попитам.. тъй като косата ми като я накъдря се скъсява много според вас ако после я дооформя с балсам къдриците малко ще се отпуснат ли ? .. и някой пробвал ли е така ? и се чудя какъв балсам да си взема,че имам само на Глис флуидите, а искам да го нанасям с пръсти и така да оформям .. е ?
    http://prikachi.com/images/518/3925518l.jpg - снимката не е правена скоро, но се бях къдрила с хартийки и после като ги махнах много бухнаха и ги намазах с малко балсам увивайки пръста около всяка една къдрица...стана яко, а колкото до прическата мислех, че ще стане хубаво долната част да е права, а горната къса и наистина на доста хора се хареса
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Голям фен Аватара на Colombia
    Хей момичета.Днес бях в 1 аптека и съвсем случайно видях на витрината 1 шише с масло/растителен сок(не знам как точно се води) от Алое Вера.
    Хареса ми.Но цената беше 18-19 лв.
    Сега нямам толкова,точно за това,но като цяло си го харесах за маските.
    Та ако търсите да знаете,че по аптеките има
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета има ли доволни от този шампоан ..аз си го купих днес и се надявам да ми влияе добре.. http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    http://prikachi.com/images/518/3925518l.jpg - снимката не е правена скоро, но се бях къдрила с хартийки и после като ги махнах много бухнаха и ги намазах с малко балсам увивайки пръста около всяка една къдрица...стана яко, а колкото до прическата мислех, че ще стане хубаво долната част да е права, а горната къса и наистина на доста хора се хареса
    мерси.. ами значи ще си купя и ще пробвам.. сега идва и другия въпрос.. какъв балсам без отмиване да си взема ? .. преди съм ползвала малко балсами,а и не толкова често и изобщо не помня какви бяха.. та.. някой да каже той какъв използва и доволен ли е ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Момичета има ли доволни от този шампоан ..аз си го купих днес и се надявам да ми влияе добре.. http://plamboy.com/images/shampoan-satinelle.jpg
    ами не съм го ползвала.. иначе щом си си го взела после кажи мнението ти за него

Супер фен Аватара на pressiana
    ^needaboss беше доволна от някакви на евтерпа ..

А да питам.. какво представлява тая руса къна, някой ползвал ли е?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    ^needaboss беше доволна от някакви на евтерпа ..

А да питам.. какво представлява тая руса къна, някой ползвал ли е?
    дааа .. станах рижава

Супер фен Аватара на pressiana
    Мерси. Напълно ме отказа Снимка случайно да имаш?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Colombia

И какъв беше смисъла от тоя линк Това и сама може да си го напише го гугъл Пита нещо за конкретни марки, а не за линк към гугъл

Знам,че може и сама да го напише.
    Не мога да и предложа балсам без отмиване,за това реших да постна страница с линкове,от които сама да реши какво иска.
    И не смятам,че е кой знае какъв проблем.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Мерси. Напълно ме отказа Снимка случайно да имаш?
    ами имах някакви снимки,но това беше отдавна и не ги пазя ..
    Colombia мерси все пак.. да.. още снощи четох някой теми, но все пак исках мнение от вас.. все пак от доста време пишем тук и ви вярвам така да се каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си