- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
така.. ето снимка на ролките и на това на мен как ми се получи след 1 вечер (когато вече се бяха отпуснали)
http://www.prikachi.com/images/38/3934038b.jpg - ролките
http://www.prikachi.com/images/39/3934039b.jpg - как се получи..
моля ви не ми гледайте лицето,защото на тая снимка току що ставам и не
съм за гледанесори за лошото качество ама не ми се занимаваше да снимам с апарата,а тази като я изрязах от тела така се получи..
katii явно аз и другото момиче сме ги взели от магазини вс. по левче... аз не точно,но магазина пак беше от този тип, но предполагам във всеки козметичен магазин би ги имало.. иначе навиваш като на обикновена ролка и слагаш ластичето.. то то от двете страни има за ластичетата.. абе като си купиш то става ясно, не е кой знае каква майстория![]()
И как се водят точно, никога не съм виждала такива ролки.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ами виж на моята снимка,която пуснах си пише за студено къдрене.. а иначе аз просто тогава си търсех ролки и продавачката ми показа няколко вида и избрах тези..Първоначално написано от lqlq89
Страхотно ви се е получило и на двете, много готино!Имате и страхотни коси!
FuCKkK13, много си хубава!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
мерси,въпреки че на тази снимка съм сънена и не съм мн добре, но все пак нали обещах да пусна снимкаПървоначално написано от lqlq89
![]()
забравих да кажа,че аз вчера като си махнах ролките се напръсках обилно с флуида на Глис и помачках малко с ръце и бях много къдрава и след около 1 час се отпусна и беше спр. и днес сутринта също беше добре.. сега като ги пусна пак ще направя това с флуида тъй като нямам др балсам без отмиване![]()
бтв. трябва да си купя балсам без отмиване,защото ми харесва как става с ролките и явно доста често вече ще се правя.. а и няма да я горя с пресата толкова![]()
FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как си правеше обема на косата с плитки?Искам и аз да пробвам...пък и няма да ползвам преса.
Благодаря ти.
А и...коя зодия си?![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
защо питаш за зодията ? иначе съм ракПървоначално написано от Colombia
.. ами на влажна коса започваш да плетеш плитки само в корените около 3-4 пръста.. абе колкото обем си правиш с пресата (разстоянието) толкова и плетеш плитката и после връзваш и така може и на цялата коса в корените може и само примерно отгоре 3-4 плитки.. аз си правя около 6 плитки .. и изчакваш хубаво да изсъхне и ги разплиташ и това е
бях пуснала и снимка, но я изтрих.. ако искаш пак може да я пусна
![]()
FuCKkK13, мнооооого хубавичко се е получилоУтре ще ги потърся тези ролки и ако ги намеря и се направя, ще пусна снимчици
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
FuCKkK13, имаш страхотна косичка.От колко време я пускаш?
забравих да кажа.. моята коса е от доста чупливите и държи до следващото миене.. ако твоята е чуплива ама малко или права можеш да сложиш малко пияна в корените![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Добре,ако не е много нахално...пусни![]()
![]()
Мерси!
За зодията питам защото ми стана приятна като характер.Ей така от любопитсво.Това е
Ще го пробвам определено това с плитките.
мерси.. добре .. дано да си намеришПървоначално написано от katii
.. знаете ли? ако не можете да намерите защо не си качие снимка на телефоните и да го покажете на някоя продавачка и да помолите да ви донесе ?
![]()
victoriassecret1 ох.. ами с точност не знам, но около година и половина.. обаче през тая година и половина 2-3 пъти една фризьорка ми взимаше по достаи се отказах да ходя при нея..иначе моята коса си расте бързо.. ако и твоята е така за малко повече от година си готова - само да не попаднеш на фризьорка като тази
![]()
Colombiaза зодията супер- честно казано доста ме зарадва.. а иначе за снимката няма проблем ей сега...
http://www.prikachi.com/images/180/3934180j.jpg ето![]()
МерсиКосата ти е...
![]()
![]()
![]()
Иначе аз съм Скорпион.И най-добре се разбитам точно с раците и...рибите.Не,че съм някаква супер запалена по тия теории,но съм забелязала,че наистина е така.И сега продължавам да се убеждавам...
супер.. аз с рибите съм 50/50 .. с някой се разбирам с някой почтиПървоначално написано от Colombia
.. иначе мерси
![]()
FuCKkK13 много си хубавичка..И много се радвам,че косата ти се е получила досущ като моята
.
Знам,че съм много нахална,но ако имаш,може ли да пуснеш снимка отпреди година и половина за да видим за толкова време колко ти е пораснала косата ?
Иначе аз се изкъпах преди малко,бях си сложила стимулант и косата ми е много мекичка..Сега пак ще се направя с ролки.И утре задължително си купувам маската на Миосотис след толкова положителни мнения.
Ъм...момичета.Да ви попитам.
Тези билки продават ли се в аптеката?
корени от репей, листа от коприва и цветове от невен,цвят от лавандула,дъбови кори,бял равнец,БРЪШЛЯН?
Само за копривата знам...
Зачетох се в домашни лосиони за коса с билки и се чудех,дали сте си ги вземали и от къде?
Балсамът без отмиване само в краищата ли се нанася или може по цялата дължина? И някоя да е ползвала този на Ейвън - Daily Shine?![]()
мерсиПървоначално написано от XxInn0cencexX
.. няма проблем ама тука вече ме затрудни.. т.е. май нямам запазена снимка от тогава
съжалявам.. имам мисля,че снимки от април някъде.. ако искате мога да пусна.. май най-старите,които пазя са от тогава, но все пак сега ще проверя и пак ще кажа със сиг..
![]()
Colombia по принцип всички билки трябва да ги има в аптеката, само за бръшляна не съм сиг...
![]()
victoriassecret1,ами най-вече в краищата.
Недай да отивам много към корените,че бързо се омазнява.
Аз не ползвам неща на Ейвън!ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВАТ!!!
по цялата дължина,стига косата ти да не е мазна.. иначе задължително без корените !Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
аз намерих и по-стара..
преди около година (година и 1-2 месеца) :
http://www.prikachi.com/images/388/3934388q.jpg
април тази година:
http://www.prikachi.com/images.php?i...9/3934389m.jpg
и сега знаете колко г/д. ми е![]()