.
Отговор в тема
Страница 18 от 108 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2699
    Голям фен Аватара на Colombia
    Човек,имаш УНИКАЛНА КОСА!
    Само това мога да кажа!
    \/
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Човек,имаш УНИКАЛНА КОСА!
    Само това мога да кажа!
    \/
    мерси

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    аз намерих и по-стара..
    преди около година (година и 1-2 месеца) :
    http://www.prikachi.com/images/388/3934388q.jpg
    април тази година:
    http://www.prikachi.com/images.php?i...9/3934389m.jpg
    и сега знаете колко г/д. ми е
    Страхотна коса !

Благодаря ти много .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    аз намерих и по-стара..
    април тази година:
    Страхотна коса !

Благодаря ти много .
    мерсии .. за нищо

Супер фен Аватара на wiiwa
    Правя си маска сега, освен тривитаминол за растеж какво друго да сложа ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    зехтих,аспирин,ракия,мед

Супер фен Аватара на psych0
    реших и аз днеска като се изкъпя да си сложа ролки да видя какво ще се получи. Преди малко ги свалям и просто е ужасно,опреде толкова се е навила, много смешно, а отзаде-нищо! Мислех, че ще стане по добре, сега отивам пак да се къпя, че не мога така да отида на училище, дори и на опашка е ужасно!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Banned Мега фен
    ^ защо не изчакаш 2 часа примерно да видиш дали ще се отпусне ? или можеш да ги минеп отгоре с пресата малко да се отпуснат
    забравих да кажа.. виж началото на темата и си избери неща,защото не знам с какво разполагаш

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    аз намерих и по-стара..
    април тази година:
    На 1вата снимка с русата къна ли си? Иначе косата ти сега е по-хубава от преди, ти също 8)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да попитам-искам да пробвам и аз с ролки ама косата ми е такава къдраво-чупливо-бухнала в повечето случаи таа трябва ли преди ролките да се изправя..или пък да се направя с тях докато ми е мокра косата??

Banned Мега фен
    ^ ами аз я правя докато е влажна .. може и малко балсамче да сложиш
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    аз намерих и по-стара..
    април тази година:
    На 1вата снимка с русата къна ли си? Иначе косата ти сега е по-хубава от преди, ти също 8)
    не,просот така ми е излезнала косата

Banned Мега фен
    гледах 3 преси на белисима.. и пак като че ли мисля да си взема тази:
    http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity мнения ? .. знам,че има и теми за нея,но просто искам и вашето мнение..мислех да си взимам едната мини преса на белисима, но е 30лв. и реших вместо 30 да дам 90 обаче да не е мини .. та мнения ?

Днес си направих маска с жълтък, кисело мляко, мед и бадемово масло. Стоях близо 5 часа с маската и сега косата ми е просто супер

Обмислям да си купя тривитаминол.. за да видя дали ще има ефект и на мойта коса.. Вие какво слагате в маските си с тривитаминол, колко често си правите такива маски?? И има ли опасност да ми опада косата или да ми се омазни много ?
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Повече от фен
    гледах 3 преси на белисима.. и пак като че ли мисля да си взема тази:
    http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity мнения ? .. знам,че има и теми за нея,но просто искам и вашето мнение..мислех да си взимам едната мини преса на белисима, но е 30лв. и реших вместо 30 да дам 90 обаче да не е мини .. та мнения ?
    От тази има много доволни и изобщо от Белисима. От личен опит ти казвам, че Fancy върши много добра работа. : )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heybugsbunny
    Днес си направих маска с жълтък, кисело мляко, мед и бадемово масло. Стоях близо 5 часа с маската и сега косата ми е просто супер

Обмислям да си купя тривитаминол.. за да видя дали ще има ефект и на мойта коса.. Вие какво слагате в маските си с тривитаминол, колко често си правите такива маски?? И има ли опасност да ми опада косата или да ми се омазни много ?
    виж началото на темата,там има изброени продукти и всички тях можеш да ги смесиш с тривитаминол..в момента съм в почивка от маската с тривитаминол,но иначе по 2 пъти на седмица.. да ти опада косата - едва ли .. а за въпроса с омазняването е индивидуален,но ако уцелиш продуктите няма такава опасност

Марти, исках да те питам...ами сега ще се къпя и като изляза ще си правя рибя кост и мисля да спа с нея и на сутринта да я разплета.Беше казала, че си я правиш така и става хубаво.Та въпроса ми е:На суха или влажна коса почваш да я плетеш?И си мислех като я сплета да я напръскам с балсам?И последно - на сутринта сплескана ли ти е, имам предвид разрошваш ли я малко с ръце или пяна, а и стегнато ли я плетеш?Извинявай за всичките въпроси, просто за първи път ще се пробвам и искам да стане хубаво, защото утре съм първа смяна и няма да имам време да я оправям, ако не стане.
    П.С. Въпросите ми се отнасят и за други, които са се правили така.Благодаря ви предварително!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Марти, исках да те питам...ами сега ще се къпя и като изляза ще си правя рибя кост и мисля да спа с нея и на сутринта да я разплета.Беше казала, че си я правиш така и става хубаво.Та въпроса ми е:На суха или влажна коса почваш да я плетеш?И си мислех като я сплета да я напръскам с балсам?И последно - на сутринта сплескана ли ти е, имам предвид разрошваш ли я малко с ръце или пяна, а и стегнато ли я плетеш?Извинявай за всичките въпроси, просто за първи път ще се пробвам и искам да стане хубаво, защото утре съм първа смяна и няма да имам време да я оправям, ако не стане.
    П.С. Въпросите ми се отнасят и за други, които са се правили така.Благодаря ви предварително!
    на влажна коса.. може да я напръскаш с балсам и тогава да плетеш според мен така е по-добре.. ами не.. честно казано даже е доста бухнала .. дано да ти се получи добре

Забелязах нещо наскоро, но сега не знам как да го обясня .. на долният ми пласт по късите посъмчета, който са поникнали по-късно или не знам ... са цъфнали съвсем малко, но са цъфнали, а самите краища на косата ми не са ... Уффф как го обясних Та въпроса ми е какво да правя .. да ги оставя да си растат и когато се изравнят да ги отрежа или .. ?

Дано някой да ме е разбрал .. ока не ще се опитам да обясня пак

Banned Мега фен
    Забелязах нещо наскоро, но сега не знам как да го обясня .. на долният ми пласт по късите посъмчета, който са поникнали по-късно или не знам ... са цъфнали съвсем малко, но са цъфнали, а самите краища на косата ми не са ... Уффф как го обясних Та въпроса ми е какво да правя .. да ги оставя да си растат и когато се изравнят да ги отрежа или .. ?

ами не знам от какво може да е.. по добре ги остави и виж какво ще стане.. като се изравнят ще ги подстрижеш и готово..

Сега като се сплетох забелязах, че над ушите, назад към слепоочието оредяла като че ли...чудя се да почна ли да слагам себорал форте или да почвам маски с тривитаминол/ или стимулант?Как мислите?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

ами не знам от какво може да е.. по добре ги остави и виж какво ще стане.. като се изравнят ще ги подстрижеш и готово..
    Благодаря ти .. не е толкова странно колкото го изкарах

Fuck13 аз я имам пресата ,вземи я няма да сбъркаш...От 2 годнии сигурно я имам..Супер е

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Добре, а други идеи за преси само за изправяне, до 25-30 макс лева? ;р
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Елеком за 30лв. някъде!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Благодаря ти .. не е толкова странно колкото го изкарах
    Ще прозвучи малко странно, но по-късите косми винаги цъфтят първи. На мен горния пласт на косата ми е най-къс и винаги цъфти първо там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си