- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Човек,имаш УНИКАЛНА КОСА!
Само това мога да кажа!
\/
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мерсиПървоначално написано от Colombia
![]()
мерсииПървоначално написано от XxInn0cencexX
.. за нищо
![]()
Правя си маска сега, освен тривитаминол за растеж какво друго да сложа ?
зехтих,аспирин,ракия,медПървоначално написано от wiiwa
![]()
реших и аз днеска като се изкъпя да си сложа ролки да видя какво ще се получи. Преди малко ги свалям и просто е ужасно,опреде толкова се е навила, много смешно, а отзаде-нищо! Мислех, че ще стане по добре, сега отивам пак да се къпя, че не мога така да отида на училище, дори и на опашка е ужасно!![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
^ защо не изчакаш 2 часа примерно да видиш дали ще се отпусне ? или можеш да ги минеп отгоре с пресата малко да се отпуснат![]()
забравих да кажа.. виж началото на темата и си избери неща,защото не знам с какво разполагашПървоначално написано от wiiwa
![]()
На 1вата снимка с русата къна ли си? Иначе косата ти сега е по-хубава от преди, ти също 8)Първоначално написано от FuCKkK13
Да попитам-искам да пробвам и аз с ролки ама косата ми е такава къдраво-чупливо-бухнала в повечето случаитаа трябва ли преди ролките да се изправя..или пък да се направя с тях докато ми е мокра косата??
![]()
^ ами аз я правя докато е влажна.. може и малко балсамче да сложиш
![]()
не,просот така ми е излезнала косатаПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
гледах 3 преси на белисима.. и пак като че ли мисля да си взема тази:
http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity мнения ? .. знам,че има и теми за нея,но просто искам и вашето мнение..мислех да си взимам едната мини преса на белисима, но е 30лв. и реших вместо 30 да дам 90 обаче да не е мини.. та мнения ?
![]()
Днес си направих маска с жълтък, кисело мляко, мед и бадемово масло. Стоях близо 5 часа с маската и сега косата ми е просто супер
Обмислям да си купя тривитаминол.. за да видя дали ще има ефект и на мойта коса.. Вие какво слагате в маските си с тривитаминол, колко често си правите такива маски?? И има ли опасност да ми опада косата или да ми се омазни много ?
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
От тази има много доволни и изобщо от Белисима. От личен опит ти казвам, че Fancy върши много добра работа. : )Първоначално написано от FuCKkK13
виж началото на темата,там има изброени продукти и всички тях можеш да ги смесиш с тривитаминол..в момента съм в почивка от маската с тривитаминол,но иначе по 2 пъти на седмица.. да ти опада косата - едва ли .. а за въпроса с омазняването е индивидуален,но ако уцелиш продуктите няма такава опасностПървоначално написано от heybugsbunny
![]()
Марти, исках да те питам...ами сега ще се къпя и като изляза ще си правя рибя кост и мисля да спа с нея и на сутринта да я разплета.Беше казала, че си я правиш така и става хубаво.Та въпроса ми е:На суха или влажна коса почваш да я плетеш?И си мислех като я сплета да я напръскам с балсам?И последно - на сутринта сплескана ли ти е, имам предвид разрошваш ли я малко с ръце или пяна, а и стегнато ли я плетеш?Извинявай за всичките въпроси, просто за първи път ще се пробвам и искам да стане хубаво, защото утре съм първа смяна и няма да имам време да я оправям, ако не стане.
П.С. Въпросите ми се отнасят и за други, които са се правили така.Благодаря ви предварително!![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
на влажна коса.. може да я напръскаш с балсам и тогава да плетешПървоначално написано от kittenella
според мен така е по-добре.. ами не.. честно казано даже е доста бухнала
..
дано да ти се получи добре
![]()
Забелязах нещо наскоро, но сега не знам как да го обясня .. на долният ми пласт по късите посъмчета, който са поникнали по-късно или не знам ... са цъфнали съвсем малко, но са цъфнали, а самите краища на косата ми не са ... Уффф как го обяснихТа въпроса ми е какво да правя .. да ги оставя да си растат и когато се изравнят да ги отрежа или .. ?
Дано някой да ме е разбрал .. ока не ще се опитам да обясня пак![]()
Първоначално написано от wiiwa
ами не знам от какво може да е.. по добре ги остави и виж какво ще стане.. като се изравнят ще ги подстрижеш и готово..
![]()
Сега като се сплетох забелязах, че над ушите, назад към слепоочието оредяла като че ли...чудя се да почна ли да слагам себорал форте или да почвам маски с тривитаминол/ или стимулант?Как мислите?![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Благодаря тиПървоначално написано от FuCKkK13
.. не е толкова странно колкото го изкарах
![]()
Fuck13 аз я имам пресата ,вземи я няма да сбъркаш...От 2 годнии сигурно я имам..Супер е![]()
Добре, а други идеи за преси само за изправяне, до 25-30 макс лева? ;р![]()
Да съм казала, че отказвам се?!