- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
На Нео имаше някакви за 20-тина лева с високи градуси.Първоначално написано от bloodyred
Да, аз гледах по техномаркет, технополис, обаче искам някаква, която някоя от вас има.. и е доволна .. щото моята стара, така си проснах парите за нищо ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Elecom? Аз имах такава преди и не беше зле. Иначе ако искаш нещо за повечко пари, примерно 50 лв вземи си RemingtonПървоначално написано от bloodyred
![]()
Имам я абсолютно същата и въобще не я ползвам. Само се чуда защо я купих .. :дПървоначално написано от XxInn0cencexX
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
FuCKkK13 Мерси много за отговора![]()
А маслото от пшеничен зародиш как го използвате? Знам, че е против цъфтеж. Като маска ли го ползвате или след като се изкъпете си мацвате само краищата?
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
ами може и в маска може и след баня 2-3 капки по краищата.. и в двата случая помагаПървоначално написано от heybugsbunny
Rebirthing при мен пък е обратното.. най-късия ми пласт никога не е цъфтял, а долните са.. моята коса не цъфти много, но все пак.. явно при всеки е различно![]()
сега се сетих защо може..
wiiwa имаш ли ланче - сребърно,златно или някакво,което носиш постоянно ? .. ако имаш може и от това да е![]()
Здравейте момичетаВярвам, че тук ще получа бърз и компетентен отговор на въпроса си, а именно : как да направя изправянето на косата си по-дълготрайно? Някакъв продукт преди/след изправяне (с изключение на лак, разбира се
), някакви трикчета? Аз съм забелязала, че когато ми е по-дълга (и изтощена, суха, без обем..) косата, изправя ли я няма мърдане, а сега е постригана, свежа и жива и изобщо,ама изобщо не я хваща пресата. Старая се да я изправям рядко, за да не я увреждам, но ми се иска когато го правя да е по-дълготрайно. Моля за съвет
![]()
п.с. извинявам се, ако съществува подобна тема или е ставало въпрос тук..![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
ами както каза ти самата имаш проблем с изправянето,защото косата ти е много жива,а това може само да те радва.. ами за трикче не знам.. по принцип когато ти е леко мръсна косата (примерно не точно като си се изкъпала ми на следващия ден или на 2рия) се изправя по-лесно.. иначе преди преса/сешоар си купи термозащитен спрей - освен,че предпазва също и по-лесно се изправяш.. също може да си изправяш косата първо със сешоар и после да минаваш с пресата,като преди това ест. си сложила термо протекторПървоначално написано от Desir3
... иначе за лака и др. фиксатори си знаеш... дан това да ти помогне
![]()
wiiwa ами за ланчето,защото когато примерно спиш ти се заплита в косата и т.н. и космите най-отдолу,които са най-близо до ланчето се накъсват и от там цъфтят.. за това по принцип е добре да не носиш такива неща постоянно![]()
^аз нося постоянно ама си връзвам косата на хлабава плитка преди лягане,така не цъфти,нали?![]()
Мерси за отговорчетоПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Иначе - да, радва ме, че е толкова жива сега, именно затова не искам да я похабявам и съм свела до минимум изправянето (особено след като онзи ден ми се развали пресата)
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Марти (хех помняя ;д), мерси за отговора, и още нещо .. с пусната или вързана коса да спя, кое е по добре и ако с вързана как ?
Първоначално написано от wiiwa
Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Това не го знаех, ама не се или образува една гадна вълна от ластика?
На мен пък винаги ми се образува така вълна и косата ми бухва супер много и придобива егати обема.![]()
Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)?
^ Аз никога не съм спала така, ама ще взема да пробвамАко е решение за това да не се събуждам като гръмнал бойлер, вредно не вредно така ще спя. Има момичета дето постоянно са вързани
Всеки ден, постоянно, това не е ли по-вредно? Не знам, ама мен много ме дразни да съм вързана. Така съм само, когато си взимам душ. Ще пробвам да спя вързана пък да видим
![]()
ами всъщност е полезно косата да е пусната вечер - 1во ако през деня си ходил с вързана коса скалпа да си почине и 2ро защото по принцип косата не е полезно да се връзва.. а иначе ако не ти е много къса косата просто си я вдигай над главата и това еПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
ако не можеш по 2 пъти защо не пробваш пудра да слагаш в корените ? .. иначе 3пъти според мен е много, но не е фрапиращо.. ако е през ден примерно вече е лошо, но все пак опитай да понамалишПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Това с пудрата опрделено има ефектПървоначално написано от FuCKkK13
Личен опит
![]()
Кое е най-ефикасно против пърхот? Хед енд Шолдърс,Низорал или Себорал? Или ако има нещо по-ефикасно от тях кажете,че се отчаях![]()