.
Отговор в тема
Страница 19 от 108 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2699
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Добре, а други идеи за преси само за изправяне, до 25-30 макс лева? ;р
    На Нео имаше някакви за 20-тина лева с високи градуси.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Да, аз гледах по техномаркет, технополис, обаче искам някаква, която някоя от вас има.. и е доволна .. щото моята стара, така си проснах парите за нищо ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Да, аз гледах по техномаркет, технополис, обаче искам някаква, която някоя от вас има.. и е доволна .. щото моята стара, така си проснах парите за нищо ..
    Elecom? Аз имах такава преди и не беше зле. Иначе ако искаш нещо за повечко пари, примерно 50 лв вземи си Remington

Една приятелка има такава и е много доволна.35 лв. мисля че беше.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+1 ама имаше и приставка с пеперуда

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Една приятелка има такава и е много доволна.35 лв. мисля че беше.

Имам я абсолютно същата и въобще не я ползвам. Само се чуда защо я купих .. :д
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

FuCKkK13 Мерси много за отговора
    А маслото от пшеничен зародиш как го използвате? Знам, че е против цъфтеж. Като маска ли го ползвате или след като се изкъпете си мацвате само краищата?
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heybugsbunny
    FuCKkK13 Мерси много за отговора
    А маслото от пшеничен зародиш как го използвате? Знам, че е против цъфтеж. Като маска ли го ползвате или след като се изкъпете си мацвате само краищата?
    ами може и в маска може и след баня 2-3 капки по краищата.. и в двата случая помага
    Rebirthing при мен пък е обратното.. най-късия ми пласт никога не е цъфтял, а долните са.. моята коса не цъфти много, но все пак.. явно при всеки е различно
    сега се сетих защо може..
    wiiwa имаш ли ланче - сребърно,златно или някакво,което носиш постоянно ? .. ако имаш може и от това да е

Супер фен Аватара на wiiwa
    ^ Не .. ама това какво общо има ?

Здравейте момичета Вярвам, че тук ще получа бърз и компетентен отговор на въпроса си, а именно : как да направя изправянето на косата си по-дълготрайно? Някакъв продукт преди/след изправяне (с изключение на лак, разбира се ), някакви трикчета? Аз съм забелязала, че когато ми е по-дълга (и изтощена, суха, без обем..) косата, изправя ли я няма мърдане, а сега е постригана, свежа и жива и изобщо,ама изобщо не я хваща пресата. Старая се да я изправям рядко, за да не я увреждам, но ми се иска когато го правя да е по-дълготрайно. Моля за съвет
    п.с. извинявам се, ако съществува подобна тема или е ставало въпрос тук..
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Здравейте момичета Вярвам, че тук ще получа бърз и компетентен отговор на въпроса си, а именно : как да направя изправянето на косата си по-дълготрайно? Някакъв продукт преди/след изправяне (с изключение на лак, разбира се ), някакви трикчета? Аз съм забелязала, че когато ми е по-дълга (и изтощена, суха, без обем..) косата, изправя ли я няма мърдане, а сега е постригана, свежа и жива и изобщо,ама изобщо не я хваща пресата. Старая се да я изправям рядко, за да не я увреждам, но ми се иска когато го правя да е по-дълготрайно. Моля за съвет
    ами както каза ти самата имаш проблем с изправянето,защото косата ти е много жива,а това може само да те радва.. ами за трикче не знам.. по принцип когато ти е леко мръсна косата (примерно не точно като си се изкъпала ми на следващия ден или на 2рия) се изправя по-лесно.. иначе преди преса/сешоар си купи термозащитен спрей - освен,че предпазва също и по-лесно се изправяш.. също може да си изправяш косата първо със сешоар и после да минаваш с пресата,като преди това ест. си сложила термо протектор ... иначе за лака и др. фиксатори си знаеш... дан това да ти помогне
    wiiwa ами за ланчето,защото когато примерно спиш ти се заплита в косата и т.н. и космите най-отдолу,които са най-близо до ланчето се накъсват и от там цъфтят.. за това по принцип е добре да не носиш такива неща постоянно

^аз нося постоянно ама си връзвам косата на хлабава плитка преди лягане,така не цъфти,нали?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    ами както каза ти самата имаш проблем с изправянето,защото косата ти е много жива,а това може само да те радва.. ами за трикче не знам.. по принцип когато ти е леко мръсна косата (примерно не точно като си се изкъпала ми на следващия ден или на 2рия) се изправя по-лесно.. иначе преди преса/сешоар си купи термозащитен спрей - освен,че предпазва също и по-лесно се изправяш.. също може да си изправяш косата първо със сешоар и после да минаваш с пресата,като преди това ест. си сложила термо протектор ... иначе за лака и др. фиксатори си знаеш... дан това да ти помогне
    wiiwa ами за ланчето,защото когато примерно спиш ти се заплита в косата и т.н. и космите най-отдолу,които са най-близо до ланчето се накъсват и от там цъфтят.. за това по принцип е добре да не носиш такива неща постоянно
    Мерси за отговорчето
    Иначе - да, радва ме, че е толкова жива сега, именно затова не искам да я похабявам и съм свела до минимум изправянето (особено след като онзи ден ми се развали пресата )
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Супер фен Аватара на wiiwa
    Марти (хех помняя ;д), мерси за отговора, и още нещо .. с пусната или вързана коса да спя, кое е по добре и ако с вързана как ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Марти (хех помняя ;д), мерси за отговора, и още нещо .. с пусната или вързана коса да спя, кое е по добре и ако с вързана как ?

Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

^дам,ама да не е много стегната

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny

Попринцип с вързана коса,скалпа се омазнява по-малко.Вързана на нисичка или странична опашка е добре,за да не ти убива.

Това не го знаех, ама не се или образува една гадна вълна от ластика?

^на мен не

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На мен пък винаги ми се образува така вълна и косата ми бухва супер много и придобива егати обема.

Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)?

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    А на мен г-жата по Биология ми каза, че е супер вредно да се спи с вързана коса Много почнах да се обърквам ;dd
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    Луната
    ^ Аз никога не съм спала така, ама ще взема да пробвам Ако е решение за това да не се събуждам като гръмнал бойлер, вредно не вредно така ще спя. Има момичета дето постоянно са вързани Всеки ден, постоянно, това не е ли по-вредно? Не знам, ама мен много ме дразни да съм вързана. Така съм само, когато си взимам душ. Ще пробвам да спя вързана пък да видим

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny

ами всъщност е полезно косата да е пусната вечер - 1во ако през деня си ходил с вързана коса скалпа да си почине и 2ро защото по принцип косата не е полезно да се връзва.. а иначе ако не ти е много къса косата просто си я вдигай над главата и това е

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    На мен пък винаги ми се образува така вълна и косата ми бухва супер много и придобива егати обема.

Иначе момичета, нали не е лошо да си мия косата три пъти в седмицата (защото два пъти ми е просто невъзможно)?
    ако не можеш по 2 пъти защо не пробваш пудра да слагаш в корените ? .. иначе 3пъти според мен е много, но не е фрапиращо.. ако е през ден примерно вече е лошо, но все пак опитай да понамалиш

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

ако не можеш по 2 пъти защо не пробваш пудра да слагаш в корените ? .. иначе 3пъти според мен е много, но не е фрапиращо.. ако е през ден примерно вече е лошо, но все пак опитай да понамалиш
    Това с пудрата опрделено има ефект Личен опит

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Кое е най-ефикасно против пърхот? Хед енд Шолдърс,Низорал или Себорал? Или ако има нещо по-ефикасно от тях кажете,че се отчаях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си