- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Аз първо я правя на кок, след това слагам найлоново пликче и след това хавлиена кърпа. Ако не я увиваш мисля, че няма да има много полза от маската. Трябва да се затопли, за това дори е препоръчително кърпата да се загрее...Първоначално написано от MimiKalcheff93
Душата е кивота, усмивката - камина!
aко не я завиваш няма да се задушава и маската няма да има голямо действие.. а иначе аз.. слагам кисийка или шапка за баня,отгоре 1 кърпа и 1 хавлиена по-плътна и понякога загрявам с сешоараПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Връзвам я на висока опашка,слагам шапка за баня и отгоре хавлиена кърпа.Съмнява ме,че ако я защипеш с шнолка ще има голямо действие.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да се запиша и аз в новата тема (да ни е честита)Сега съм с маска, ще стоя пак 2 часа
![]()
А да ви попитам за почивка от тривитаминола знам, но от стимуланта и бадемовото масло трябва ли? Мисля като ми свършат, още за 2-3 маски имам, да ги заменя с някакви други масла.. Вие какви масла сте ползвали за маска?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
+1Първоначално написано от brutaLxxbunny
Миналото лято като си правих маски, не си слагах нищо отгоре и пак имаше някакъв ефект.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
сега си направих маска от чесън, яйце, малко оцет, доста зехтин, аспирин, и ракия, ще стоя с нея около 2 часа, но когато си я слагах ми паднаха много косми. С шампоана на Саяс или хининовия ще е по-добре да се изкъпя според вас ?
Един доста глупав въпрос, но аз да си попитамДнес ще си правя маска, но снощи си направих прическа, която изискваше малко повече лак. Въпроса ми е да си измия ли косата първо само с вода за да махна лака или може направо маската, абе дано сте ме разбрали
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз по принцип каквото и да съм правила преди това си слагам маската без да я мия, щото знам че маски се правят на суха и мръсна коса. Не знам дали е правилно, но аз така си го правяПървоначално написано от katii
FuCKkK13 следващия път ще пробвам само с бадемово масло и ще пиша за резултата :P а рациновото масло наистина ми се струва доста мазно и ми мирише малко неприятно...
Измий си я, поне аз така правя, когато имам лак или пяна. Мисля, че пречи на маската да проникне в корена, в косъма.Първоначално написано от katii
Аз сега съм намазана само с бадемово масло и като се изкъпя ще кажа резултата....дано е добър
![]()
Точно така си мисля и аз.Първоначално написано от lqlq89
Ще я измия.
katii ИЗМИЙ Я!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мацки , тъкмо си направих маска.Сложих само първо хининова вода напръсках цялата коса и разресах и после стимулант на Икаров , без ракии ,зехтини и тн ... После като се изкъпя с Милва (хининов шампоан ) някой балсам ,или Dove (с отмиване) за косопад , или Пантен (за накъсване -без отмиване) и после хининова вода + Себорала + малко кристали за краищата...Рутините ми![]()
хининовия,защото е с неутрално пх..Първоначално написано от wiiwa
а аз нямах време за маска.. точно сега се прибирам и ще се намажа отново само със стимулант.. много несериозна съм тази седмица, но мисля, че и стимуланта е доста добър и си е направо като маска![]()
ГотовоПървоначално написано от Colombia
Даже си направих и маска:
1 жълтък
1 с.л. кис.мляко
1 с.л. бадемово масло
1-2 с.л. водка
1 с.л. зехтин
1 с.л. лимон
1-2 с.л. кафе
Коя хининова вода използваш? И заплита ли ти се косата от хининовия шампоан?Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
колко време ще стоиш ?Първоначално написано от katii
victoriassecret1 на мен ми изсушава косата и почва да се заплита за това спрях да го ползвам![]()
victoriassecret1 , преди използвах на Kokona в продължение на 2 годни без прекъсване.След всяко къпане си впръсквах в корените ,че и по дължина ,както дойде точно така съм правила .Сега си взех на Milva.. Доволна съм за сега , ще видим резултати по-нататък ще мога да споделя вече.
![]()
А относно хининовия шампоан , той е на Милва.Не ми се заплита косата от него , нито ми се изтощава/изсушава, или нещо подобно.
FuCKkK13, стимулантът ...в състава му са си няколко масла ...така ,че и само него да ползваш , пак е добре..![]()
Първоначално написано от strawberry88
още не съм го ползвала,а и да бях щях да забележа след 2-3 път..
![]()
MimiKalcheff93 абе аз това го знам ама ме е яд, че тая седмица съм нередовна.. се изниква нещо и не мога да направя маска.. а иначе за стимуланта сиг. съм най-информирания човек за него във форума защото мама го е ползвала ехее.. сиг. сме ходили прави под масата![]()
^ Извинявай,ако прозвучи грубо , но имам чувството ,че си вманиачена на тема ''АЗ ЗНАМ абсолютно всичко '' ... Просто мнениеКато го е позвала майка ти , ти к'во общо имаш... От къде на къде ти ще си най-осведомената , най най най всичко най ... То така , или иначе си го пише на опаковката и в нета има достатъчно info и мнения за него, състава и действието му..
Не се сърди, просто това е ,което мисля. Директна съм и не си мълча...
![]()
Първоначално написано от MimiKalcheff93
просто имах предвид, че аз съм виждала и някой да го използва.. т.е. имало е кой да ми покаже,а не само да го прочета.. и го казах на шега, но нищо
![]()
момичета, стоях със стимуланта 2 часа.. и се сплетох на рибена кост.. на една,защото така реших просто.. и утре може да пост-на снимка....искате снимка отзад как стои и/или отпред как стои ?
![]()
^ и дветеhttp://shopix.bg/Gliss-Oil-Nutritive...ki-sprei-serum от този спрей ли сте най-доволни ? И http://www.youtube.com/watch?v=SGd6V...eature=related някой може ли да разбере г/д какво казва ?
Защо косата и е супер
![]()