.
Отговор в тема
Страница 2 от 108 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2699
    Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Хей мацки искам да ви попитам , като си направите маска с кво си увивате главата ? Мога ли примерно да не слагам шапки за баня аа бала ,само да я щипна с някоя шнолка и да седя 2 часа примерно и после да си се къпя... Или ?
    Аз първо я правя на кок, след това слагам найлоново пликче и след това хавлиена кърпа. Ако не я увиваш мисля, че няма да има много полза от маската. Трябва да се затопли, за това дори е препоръчително кърпата да се загрее...
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Banned Мега фен
    Хей мацки искам да ви попитам , като си направите маска с кво си увивате главата ? Мога ли примерно да не слагам шапки за баня аа бала ,само да я щипна с някоя шнолка и да седя 2 часа примерно и после да си се къпя... Или ?
    aко не я завиваш няма да се задушава и маската няма да има голямо действие.. а иначе аз.. слагам кисийка или шапка за баня,отгоре 1 кърпа и 1 хавлиена по-плътна и понякога загрявам с сешоара

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Връзвам я на висока опашка,слагам шапка за баня и отгоре хавлиена кърпа.Съмнява ме,че ако я защипеш с шнолка ще има голямо действие.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на lqlq89
    Да се запиша и аз в новата тема (да ни е честита) Сега съм с маска, ще стоя пак 2 часа
    А да ви попитам за почивка от тривитаминола знам, но от стимуланта и бадемовото масло трябва ли? Мисля като ми свършат, още за 2-3 маски имам, да ги заменя с някакви други масла.. Вие какви масла сте ползвали за маска?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Връзвам я на висока опашка,слагам шапка за баня и отгоре хавлиена кърпа.Съмнява ме,че ако я защипеш с шнолка ще има голямо действие.
    +1
    Миналото лято като си правих маски, не си слагах нищо отгоре и пак имаше някакъв ефект.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на wiiwa

..

сега си направих маска от чесън, яйце, малко оцет, доста зехтин, аспирин, и ракия, ще стоя с нея около 2 часа, но когато си я слагах ми паднаха много косми . С шампоана на Саяс или хининовия ще е по-добре да се изкъпя според вас ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Един доста глупав въпрос, но аз да си попитам Днес ще си правя маска, но снощи си направих прическа, която изискваше малко повече лак. Въпроса ми е да си измия ли косата първо само с вода за да махна лака или може направо маската, абе дано сте ме разбрали
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Един доста глупав въпрос, но аз да си попитам Днес ще си правя маска, но снощи си направих прическа, която изискваше малко повече лак. Въпроса ми е да си измия ли косата първо само с вода за да махна лака или може направо маската, абе дано сте ме разбрали
    Аз по принцип каквото и да съм правила преди това си слагам маската без да я мия, щото знам че маски се правят на суха и мръсна коса. Не знам дали е правилно, но аз така си го правя

FuCKkK13 следващия път ще пробвам само с бадемово масло и ще пиша за резултата :P а рациновото масло наистина ми се струва доста мазно и ми мирише малко неприятно...

Измий си я, поне аз така правя, когато имам лак или пяна. Мисля, че пречи на маската да проникне в корена, в косъма.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз сега съм намазана само с бадемово масло и като се изкъпя ще кажа резултата. ...дано е добър

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Измий си я, поне аз така правя, когато имам лак или пяна. Мисля, че пречи на маската да проникне в корена, в косъма.
    Точно така си мисля и аз. Ще я измия.

Голям фен Аватара на Colombia
    katii ИЗМИЙ Я!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мацки , тъкмо си направих маска.Сложих само първо хининова вода напръсках цялата коса и разресах и после стимулант на Икаров , без ракии ,зехтини и тн ... После като се изкъпя с Милва (хининов шампоан ) някой балсам ,или Dove (с отмиване) за косопад , или Пантен (за накъсване -без отмиване) и после хининова вода + Себорала + малко кристали за краищата...Рутините ми

Banned Мега фен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    сега си направих маска от чесън, яйце, малко оцет, доста зехтин, аспирин, и ракия, ще стоя с нея около 2 часа, но когато си я слагах ми паднаха много косми . С шампоана на Саяс или хининовия ще е по-добре да се изкъпя според вас ?
    хининовия,защото е с неутрално пх..
    а аз нямах време за маска.. точно сега се прибирам и ще се намажа отново само със стимулант.. много несериозна съм тази седмица, но мисля, че и стимуланта е доста добър и си е направо като маска

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    katii ИЗМИЙ Я!
    Готово Даже си направих и маска:
    1 жълтък
    1 с.л. кис.мляко
    1 с.л. бадемово масло
    1-2 с.л. водка
    1 с.л. зехтин
    1 с.л. лимон
    1-2 с.л. кафе

Повече от фен
    Мацки , тъкмо си направих маска.Сложих само първо хининова вода напръсках цялата коса и разресах и после стимулант на Икаров , без ракии ,зехтини и тн ... После като се изкъпя с Милва (хининов шампоан ) някой балсам ,или Dove (с отмиване) за косопад , или Пантен (за накъсване -без отмиване) и после хининова вода + Себорала + малко кристали за краищата...Рутините ми
    Коя хининова вода използваш? И заплита ли ти се косата от хининовия шампоан?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    katii ИЗМИЙ Я!
    Готово Даже си направих и маска:
    1 жълтък
    1 с.л. кис.мляко
    1 с.л. бадемово масло
    1-2 с.л. водка
    1 с.л. зехтин
    1 с.л. лимон
    1-2 с.л. кафе
    колко време ще стоиш ?
    victoriassecret1 на мен ми изсушава косата и почва да се заплита за това спрях да го ползвам

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^а доволна ли си от Елсев-а ??

victoriassecret1 , преди използвах на Kokona в продължение на 2 годни без прекъсване.След всяко къпане си впръсквах в корените ,че и по дължина ,както дойде точно така съм правила . Сега си взех на Milva.. Доволна съм за сега , ще видим резултати по-нататък ще мога да споделя вече.
    А относно хининовия шампоан , той е на Милва.Не ми се заплита косата от него , нито ми се изтощава/изсушава, или нещо подобно.

FuCKkK13, стимулантът ...в състава му са си няколко масла ...така ,че и само него да ползваш , пак е добре..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    ^а доволна ли си от Елсев-а ??
    още не съм го ползвала,а и да бях щях да забележа след 2-3 път..
    MimiKalcheff93 абе аз това го знам ама ме е яд, че тая седмица съм нередовна.. се изниква нещо и не мога да направя маска.. а иначе за стимуланта сиг. съм най-информирания човек за него във форума защото мама го е ползвала ехее.. сиг. сме ходили прави под масата

^ Извинявай,ако прозвучи грубо , но имам чувството ,че си вманиачена на тема ''АЗ ЗНАМ абсолютно всичко '' ... Просто мнение Като го е позвала майка ти , ти к'во общо имаш... От къде на къде ти ще си най-осведомената , най най най всичко най ... То така , или иначе си го пише на опаковката и в нета има достатъчно info и мнения за него, състава и действието му.. Не се сърди, просто това е ,което мисля. Директна съм и не си мълча...

Banned Мега фен
    ^ Извинявай,ако прозвучи грубо , но имам чувството ,че си вманиачена на тема ''АЗ ЗНАМ абсолютно всичко '' ... Просто мнение Като го е позвала майка ти , ти к'во общо имаш... От къде на къде ти ще си най-осведомената , най най най всичко най ... То така , или иначе си го пише на опаковката и в нета има достатъчно info и мнения за него, състава и действието му.. Не се сърди, просто това е ,което мисля. Директна съм и не си мълча...
    просто имах предвид, че аз съм виждала и някой да го използва.. т.е. имало е кой да ми покаже,а не само да го прочета.. и го казах на шега, но нищо

Banned Мега фен
    момичета, стоях със стимуланта 2 часа.. и се сплетох на рибена кост.. на една,защото така реших просто.. и утре може да пост-на снимка.. ..искате снимка отзад как стои и/или отпред как стои ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    ^ и двете http://shopix.bg/Gliss-Oil-Nutritive...ki-sprei-serum от този спрей ли сте най-доволни ? И http://www.youtube.com/watch?v=SGd6V...eature=related някой може ли да разбере г/д какво казва ? Защо косата и е супер

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Препоръчайте нещо дълбоко хидратиращо за косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си