- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Това първото според мен не е ефикасно въобще. Аз бих пробвала със Себорал. Някой скоро няма ли да прави маска? Мисля сега да се намажа с бадемово масло и да поседя така половин-един часПървоначално написано от bloodymirror
![]()
^ аз най-вероятно ще се намажа със стимуланта, но утре![]()
Моята коса принципно се омазнява много бързо и трябва да я мия през ден..Можете ли да препоръчате някой шампоан, който да няма 671965916 химикала в него?? Който да не я уврежда толкова а само да я освежи.. Защото наистина не я ли мия през ден става на клечки и е супер мазна.. :< Примерно не мога ли 2 пъти в седмицата да ползвам нормален шампоан при миенето и другите пъти някакъв по-лек?
Пробвала съм и само с вода да я мия, но на следващия ден е отврат..
Низорал. Единствено това ми е помагало, но аз използвах хапчетата, не шампоана.Първоначално написано от bloodymirror
Аз сега съм с маска и след 2 часа ще я отмия, напоследък имам ужасен косопад.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ами шампоан за честа употреба.. или бебечки можеш да си купиш, или биошампоан и т.н. .. тези с хума,бира,катранен и т.н. мисля,че са с по-малко химия, но все пак най-добре биошампоанПървоначално написано от chizuru
![]()
каква маска си направи ?Първоначално написано от billytalent
![]()
Бира и жълтък от яйце. : ))))Първоначално написано от FuCKkK13
Преди време я видях в едно списание и я пробвах... винаги ми прави косата страхотна, но напоследък почти нямам време за маски : (
Интересна маска, може да я пробвам. Колко бира се слага? И за каква коса е суха, мазна?Първоначално написано от billytalent
Ами аз слагам на око, около 2 супени лъжици.
Иначе маската е за тънки коси, без обем... след като си я направя косата ми има блясък и е много мекичка.![]()
НИЗОРАЛ!Първоначално написано от billytalent
И аз използвах хапчета.Вярно малко е скъп,но само на това имам доверие и работи безотказно!!!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета пробвайте шампоана на Авиа с хума..супер е ..косата е мека ,с обем и мирише на хубаво..А и помага доста при пърхот![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз не бих си подстригала, дори само връхчетата с обикновена. Подстригвам се само с фризьорска без значение дали сама или не. Препоръчвам ти да си купиш такава, ако не обичаш да ходиш на фризьор. Точно поради тази причина ходя много рядко вече, веднъж или 2 пъти в годинаПървоначално написано от XxInn0cencexX
Те режат, режат, та чак се уливат
![]()
Каква е разликата между фризьорската и обикновената?
Фризьорската е остра като бръснач, както бях чела в една статияВ ebay съм виждала, иначе на мене ми е подарък, заедно с филираща и ми казаха нищо друго освен коса да не се реже с тях
![]()
Аз пък преди около една седмица получих пърхот О.о и си взех няколко такива малки пакетчета на хед енд шоудърс и още след второто пърхота ми изчезна!
Първоначално написано от MegiBoOm
супеер ..ама с какъв точно??Защото има с цитрусови плодове,с океан .....
![]()
Ох , хора , косата ми вероятно от сезона е започнала да пада доста..някакви маски да ми препоръчате?![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
На мен не ми вреди. Аз си режа връхчетата сама, понеже и аз винаги като отида на фризьор, ми кълцат супер много косичка... Правя го с обикновена ножица и косата ми цъфти на около 4-5 месеца. При положение, че използвам и преса (напоследък рядко), не мисля, че е много. И една приятелка я стрижа ;д И не ми се е оплаквала.
Момиче ^^
ами с тривитаминол или без ?Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
едно момиче на предичната страница мисля,че написа,че си е правила маска с бира и жълтък.. предполагам също ще ти помогне,защото бирата помага за косопада..
ето от нета:
1 жълтък
1 с.л. балсам
1с.л. кисело мляко
7-8 капки вит.А
7-8 капки вит.Д
10 капки стимулант за коса на Икаров
1 м.л.мед
1 м.л. алкохол
200 г масло се разтопяват. Сваля се от огъня и малко преди да се втвърди, се добавят 1 жълтък и 2 г пчелно млечице. Маската се държи в хладилник и се използва на части според дължината на косата. Държи се на косата 3 часа, след което се измива с неутрален шампоан и без балсам. .. тази също е интересна и аз мисля да я пробвам![]()
може и маска с жълтък,рициново масло,ракия и мед
Маска против косопад с жълтък, рициново масло и Витамин А
1 жълтък, рициново масло, 1 ч. л. Вит. А тази е доста известнавместо вит. а може да сложиш тривитаминол
маска с жълтък,зехтин,мед и ракия примерно
дано си харесваш някоя![]()
какво друго ще сложиш ?Първоначално написано от zoreto
![]()
Откъде го купи?И цена?Първоначално написано от zoreto
![]()