- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
това за изсушаващите и омазняващите важи,когато в маската НЯМА само маслаПървоначално написано от zoreto
![]()
Вярно ли е че бадемите са за растеж .. и ако да .. как се използват ?
ами бадемовото масло е полезно ..Първоначално написано от wiiwa
иначе аз днес щях да си правя маска, но майка ми е до късно на работа и няма да стане.. за това ще се намажа само със стимулант и ще седя 2-3 часа..
![]()
Слагам в корените и малко по дължината,разресвам и хващам косата с шнолаПървоначално написано от titinkaa
..седя 1-2 часа понякога и повече.
![]()
![]()
ами аз слагам в корените и по дължината.. и по обилно,защото моята коса е дълга и г/д. стимуланта ми стига за 3 седмици.. зависи де.. като видя колко е напоена г/д. си преценявам.. стоя колкото време имам, но по принцип 2-3 часаПървоначално написано от titinkaa
![]()
така.. навсякъде се хвалят маската Миосотис.. и май и аз ще си я взема, към декември края,защото 2рия срок ще съм 2ра смяна и няма да имам време за домашни маски.. та как я използвате ?
някой няма ли да ми отг.![]()
Еми, както всяка маска.
Има упътване на опаковката.
Наистина много добра маска! От майка я знам, тя още от едно време си я ползва само нея. Много е доволна. Косата й е страхотна, бляскава, никога не й е цъфтяла (пу-пу да не й е уроки). Нанася се на измита коса по дължината и краищата, пише, че се държи няколко минути, но ти можеш да си я държиш колкото искаш, след което се измива добре.Първоначално написано от FuCKkK13
Видях, че има и шампоани на Миосотис..сигурно и те ще са добри.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз искам да попитам понеже чувам различни отзиви по този въпрос.. След като се изкъпете решите ли косата си докато е мокра? Или я сушите и тогава чак я решите? Защото на едно място четох, че се накъсва като се реше мокра, а на друго четох, че е по-добре мокра да се реше.. Съвсем се обърках.. :О Също така вие какви процедури правите след като измиете косата си? (балсами, маски, кристали, стимуланти, увивате ли с кърпа, как я сушите и т.н.)![]()
Интересувам се някой ползвал ли е някога индийски шампоан?![]()
След като се изкъпя,не си реша косата,понеже когато косата е мокра тя е много уязвима и лесно се накъсва при сресване.Само леко я подсушавам с хавлийката и си я оставям сама да изсъхне.После й слагам балсам без отмиване и това е като цялоПървоначално написано от chizuru
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
^ И аз съм така. Стоя 10 минути с хавлия на косата. След това слагам малко кристали. И зависи дали бързам или не, но по принцип я оставам да изсъхне сама. Сега зимата я духвам малко със сешоара.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
тази маска на Миосотис за какво е ? Цена ? Иначе аз днес си изправих костата .. от 15ти септември не я бях изправяла ... стана г/д добре но предните къси кичури много бързо се накъдриха![]()
^ По принцип е за суха, боядисана и къдреви коса. 10 лева е.
Мацки утре ще си правя маска, но още се чудя каква. Четох на пакетчето от хумата някаква и май ми допадна. Но все пак утре ще споделя.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Момичета,препоръчайте ми нещо за пърхот?
Само да не е Низорал.
Други предложения?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хед енд Шоудърс, но най-много 4ри измивания и после пак с обикновен шампоан!
DucrayПървоначално написано от Colombia
Vichy
Phyto
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хед енд Шоудърс ми направи обрив последния път![]()
За другите ще видя.Мерси
А Ducray КАКВО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз имам шампоан от тази марка. (точно за пърхот е)Първоначално написано от Colombia
Имай предвид, че имат за няколко вида пърхот.
Ако ще го купуваш гледай да се съобразиш с това.
Аз лично минах само с шампоан, но има и допълнителни продукти.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3