- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Аз го практикувам (от скоро,но все пак).Миризмата е силничка непосредствено след полагането на течността върху скалпа,но след като се отмие старателно с вода,миризмата изчезва напълно.Първоначално написано от sunnnnnnnn
Сякаш добре ми се отразява,но ефектът не е особено голям![]()
имах предвид какъв трябва да бъде ефектът
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
http://www.ladyzone.bg/krasota/krasi...jiva_kosa.htmlПървоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Не,даже не знам за коя точно маска говориш!Снимка може ли?
А оцетът-най вече за блясък!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извинявам се,не съм те разбрала правилно.Първоначално написано от sunnnnnnnn
![]()
Ами ефектът попринцип би трябвало да е анти-омазняващ или за бляскава коса.
http://nabico.net/index.php?main_pag...b96e223c591588Първоначално написано от Colombia
ето я
Някой ще си прави ли маска днес?![]()
п.п Silent, много си ми позната, ако това си ти на аватара. От Бургас ли си?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ей.. имах проблем с компютъра и не можах тези дни да пиша... виждам,че темичката върви добре.. иначе аз сега съм със стимулант и стоях 3 часа и ще отмия след малко.. пак ще си сложа купена маска и като излезна себорал форте.. напоследък само с това я подхранвам.. иначе мисля тази или другата седмица някъде да си направя маска с тривитаминол и ще пиша
![]()
в страниците някъде срещнах за разресването на коса докато е мокра - по принцип не е много хубаво, но ако се налага.. примерно при хора с къдрави коси трябва да се прави с едър гребен.. аз лично винаги се реша на мокра коса
а и един въпрос за след баня - увивам с кърпа 15-20 мин. реша,слагам себорал форте или спрей на глис и я оставям сама да изсъхне![]()
блясъкПървоначално написано от sunnnnnnnn
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
lqlq89 ти ще правиш ли маска днес?
Момичета да кажа,че съм много доволна от маската на Миозотис и този, който си я вземе със сигурност няма да съжалява! Шампоанът с бамбук на Алфапарф също е хубав, но не бих повторила.Идва ми твърде силен за моята коса, за това в скоро време ще си купувам някой бебешки шампоан! (:
Може ли да попитам как се прави една плитка,която започва (май) от пред и минава настрани (божеее как го обясних). Марти ти беше пускала снимка,че си се научила и да ни покажеш как е станало.
И също така някой Марти може ли да ми снимаш ролките, с който се беше направила веднъж и да кажеш цена и място, откъде да си ги купя и да обясниш как точно да си накъдря косата с тях?
Ох малко нахално, амаа![]()
С маска съм, да. Ще влизам да се измия тъкмо, ще си изплакна пак косата с вода с оцет.Първоначално написано от FuCKkK13
^ какво сложи в маската ?
ами най-вероятно ще си взема маската на Миосотис ..Първоначално написано от MegiBoOm
за плитката - плитка водопад ли ?
ето това е ако за това говориш :
http://www.prikachi.com/images/514/3916514k.jpg
иначе ролките :
http://www.prikachi.com/images/38/3934038b.jpg
ами и аз и другото момиче,което има същите ролки сме ги взели от магазин тип ''всичко по левче'' нейните са точно от такъв магазин,а моите не точно, но пак е такъв тип с всякакви джунджурийки.. моите са 3 лв. и виж на опаковката пише за студено къдрене..
иначе се накъдрих така: първо си измих косата и стоях 15 мин. с кърпа на главата, после сресах и почнах да си навивам косата като слагам ролката до корена (максимално близо) и навивам с ръката около ролката (навън т.е. от челото към косата завъртам.. ох как го обясних) и така цялата коса.. стоя докато изсъхне и махам ролките.. роша с пръсти и пръскам спрей на Глис - повечко .. след това мачкам леко с ръцете.. и това го правя един ден преди да ми трябва прическата т.е. примерно ако понеделник искаш да си така към неделя след обяд трябва вече да си махнала ролките
ето снимка от 2ри опит:
http://www.prikachi.com/images/96/3945096e.jpg - не се вижда много,но все пак..
п.с. извинявам се за лошото качество на снимката
п.с.2 не е нахално, нали за това е тамата !![]()
Стимулант, рициново и кокосово масло, водка, кисело мляко, жълтък и хума. Колко много коса ми падна в банята и сега като си я сресвах, чак се стреснах, до сега никога не е ставало така..Първоначално написано от FuCKkK13
Кажете нещо за косопад, трябва да си взема шампоана Фитовал.
Опитвали ли сте серията на Орифлейм - Growth Reviver и хубава ли е? И по принцип струват ли си продуктите им за коса? : )
И аз това се чудех,но не мисля,че косата расте по-бързо от негоПървоначално написано от victoriassecret1
...поръчах си един шампоан с кокос и пшеница и се надявам да е хубав.
![]()
нещата за коса на орифлейм според мен са пълен боклук![]()
както и ейвънПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
+1Първоначално написано от malka_sladkka
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета най сетне намерих подходящия шампоан и реших проблема с омазняването. Шампоана е на Орзен за мазна коса! Много ми харесва, наистина по бавно се омазнява косата.![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
мислите ли, че честото подрязване на връхчетата улеснява растежа, до сега съм действала по противоположия начин,защото като ми вземат връхчетата ми скъсяват супер косата, а няколко години спрях да ходя по фризьори и имах супер дълга и здрава коса
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
^оф,и аз не знам какво да правя..като ходя на месец-два да ми подстрижат връхчетата имам чувството че което е пораснало отива в коша,а ако ходя на 3-4 месеца примерно или повече ме е страх,че ще заприлича на метла и няма да расте!?Помощ!!![]()
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от psych0
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива