.
Отговор в тема
Страница 23 от 108 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2699
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn
    искам да попитам как действа миенето на коса с оцет
    Аз го практикувам (от скоро,но все пак).Миризмата е силничка непосредствено след полагането на течността върху скалпа,но след като се отмие старателно с вода,миризмата изчезва напълно.
    Сякаш добре ми се отразява,но ефектът не е особено голям

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    имах предвид какъв трябва да бъде ефектът
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

някой използвал ли е маската от българска роза ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    http://www.ladyzone.bg/krasota/krasi...jiva_kosa.html

Голям фен Аватара на Colombia
    Не,даже не знам за коя точно маска говориш!Снимка може ли?

А оцетът-най вече за блясък!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Извинявам се,не съм те разбрала правилно.
    Ами ефектът попринцип би трябвало да е анти-омазняващ или за бляскава коса.

Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Не,даже не знам за коя точно маска говориш!Снимка може ли?

А оцетът-най вече за блясък!
    http://nabico.net/index.php?main_pag...b96e223c591588

ето я

Супер фен Аватара на lqlq89
    Някой ще си прави ли маска днес?

п.п Silent, много си ми позната, ако това си ти на аватара. От Бургас ли си?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ей.. имах проблем с компютъра и не можах тези дни да пиша... виждам,че темичката върви добре.. иначе аз сега съм със стимулант и стоях 3 часа и ще отмия след малко .. пак ще си сложа купена маска и като излезна себорал форте.. напоследък само с това я подхранвам.. иначе мисля тази или другата седмица някъде да си направя маска с тривитаминол и ще пиша
    в страниците някъде срещнах за разресването на коса докато е мокра - по принцип не е много хубаво, но ако се налага.. примерно при хора с къдрави коси трябва да се прави с едър гребен.. аз лично винаги се реша на мокра коса
    а и един въпрос за след баня - увивам с кърпа 15-20 мин. реша,слагам себорал форте или спрей на глис и я оставям сама да изсъхне

блясък
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    lqlq89 ти ще правиш ли маска днес ?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета да кажа,че съм много доволна от маската на Миозотис и този, който си я вземе със сигурност няма да съжалява! Шампоанът с бамбук на Алфапарф също е хубав, но не бих повторила.Идва ми твърде силен за моята коса, за това в скоро време ще си купувам някой бебешки шампоан! (:

Може ли да попитам как се прави една плитка,която започва (май) от пред и минава настрани (божеее как го обясних). Марти ти беше пускала снимка,че си се научила и да ни покажеш как е станало.

И също така някой Марти може ли да ми снимаш ролките, с който се беше направила веднъж и да кажеш цена и място, откъде да си ги купя и да обясниш как точно да си накъдря косата с тях?

Ох малко нахално, амаа

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    lqlq89 ти ще правиш ли маска днес ?
    С маска съм, да. Ще влизам да се измия тъкмо, ще си изплакна пак косата с вода с оцет.

Banned Мега фен
    ^ какво сложи в маската ?
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета да кажа,че съм много доволна от маската на Миозотис и този, който си я вземе със сигурност няма да съжалява! Шампоанът с бамбук на Алфапарф също е хубав, но не бих повторила.Идва ми твърде силен за моята коса, за това в скоро време ще си купувам някой бебешки шампоан! (:

Може ли да попитам как се прави една плитка,която започва (май) от пред и минава настрани (божеее как го обясних). Марти ти беше пускала снимка,че си се научила и да ни покажеш как е станало.

И също така някой Марти може ли да ми снимаш ролките, с който се беше направила веднъж и да кажеш цена и място, откъде да си ги купя и да обясниш как точно да си накъдря косата с тях?

Ох малко нахално, амаа
    ами най-вероятно ще си взема маската на Миосотис ..
    за плитката - плитка водопад ли ?
    ето това е ако за това говориш :
    http://www.prikachi.com/images/514/3916514k.jpg
    иначе ролките :
    http://www.prikachi.com/images/38/3934038b.jpg
    ами и аз и другото момиче,което има същите ролки сме ги взели от магазин тип ''всичко по левче'' нейните са точно от такъв магазин,а моите не точно, но пак е такъв тип с всякакви джунджурийки.. моите са 3 лв. и виж на опаковката пише за студено къдрене..
    иначе се накъдрих така: първо си измих косата и стоях 15 мин. с кърпа на главата, после сресах и почнах да си навивам косата като слагам ролката до корена (максимално близо) и навивам с ръката около ролката (навън т.е. от челото към косата завъртам.. ох как го обясних ) и така цялата коса.. стоя докато изсъхне и махам ролките.. роша с пръсти и пръскам спрей на Глис - повечко .. след това мачкам леко с ръцете.. и това го правя един ден преди да ми трябва прическата т.е. примерно ако понеделник искаш да си така към неделя след обяд трябва вече да си махнала ролките
    ето снимка от 2ри опит:
    http://www.prikachi.com/images/96/3945096e.jpg - не се вижда много,но все пак..
    п.с. извинявам се за лошото качество на снимката
    п.с.2 не е нахално, нали за това е тамата !

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

^ какво сложи в маската ?
    Стимулант, рициново и кокосово масло, водка, кисело мляко, жълтък и хума. Колко много коса ми падна в банята и сега като си я сресвах, чак се стреснах, до сега никога не е ставало така.. Кажете нещо за косопад, трябва да си взема шампоана Фитовал.

Повече от фен
    Опитвали ли сте серията на Орифлейм - Growth Reviver и хубава ли е? И по принцип струват ли си продуктите им за коса? : )

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Опитвали ли сте серията на Орифлейм - Growth Reviver и хубава ли е? И по принцип струват ли си продуктите им за коса? : )
    И аз това се чудех,но не мисля,че косата расте по-бързо от него ...поръчах си един шампоан с кокос и пшеница и се надявам да е хубав.

Banned Мега фен
    нещата за коса на орифлейм според мен са пълен боклук

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    както и ейвън

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    както и ейвън
    +1
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на psych0
    Момичета най сетне намерих подходящия шампоан и реших проблема с омазняването. Шампоана е на Орзен за мазна коса! Много ми харесва, наистина по бавно се омазнява косата.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    мислите ли, че честото подрязване на връхчетата улеснява растежа, до сега съм действала по противоположия начин,защото като ми вземат връхчетата ми скъсяват супер косата, а няколко години спрях да ходя по фризьори и имах супер дълга и здрава коса
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

^оф,и аз не знам какво да правя..като ходя на месец-два да ми подстрижат връхчетата имам чувството че което е пораснало отива в коша,а ако ходя на 3-4 месеца примерно или повече ме е страх,че ще заприлича на метла и няма да расте!?Помощ!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    Момичета най сетне намерих подходящия шампоан и реших проблема с омазняването. Шампоана е на Орзен за мазна коса! Много ми харесва, наистина по бавно се омазнява косата.
    Съгласна съм.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си