.
Отговор в тема
Страница 24 от 108 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 2699
    Ou7oFmYhEaD, strawberry88 - Не, от подстригването косата не расте по-бързо. И аз си го мислих, но доста фризьорки ми казват, че не е така..

Ето една интересна статийка за косата, интересна е, прочетете я (първия мит е точно за подстригването) ;Р

http://fema-bg.com/index.php?m=1399
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Благодаря!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    значи съм била права, колкото по-рядко ходите на фризьор, толкова по-дълга коса имате
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD
    значи съм била права, колкото по-рядко ходите на фризьор, толкова по-дълга коса имате
    абсолютно напълно вярно... а и не мисля, че една коса, ако не е нацъфтяла или пък безформена има нужда от подстригване аз преди ходех на 3-4 месеца даже и на по малко и каквоо... косата ми беше все с една дължина, сега вече ходя по 1 най-много 2 пъти в година и ми е доста по дълга, расте си и е хубава

Град
    Враца
    Лятото си миех косата почти всеки ден заради басейните и т.н. и от тогава се омазнява доста бързо в корените ... Бихте ли ми препоръчали нещо

Супер фен Аватара на psych0
    sunny77 имах същия проблем, купих си шампоана на Орзен за мазна коса и трябва да призная, че наистина косата ми се омазнява по бавно.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Предложете шампоан за наелектризираща се коса ?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Ъъъ... за такъв шампоан не знам, не съм имала този проблем, но пробвала ли си с кристали? Казват, че заглаждат косата. Пробвала съм бадемово масло вместо кристали и не мога да се оплача Косата ти иначе в какво състояние е ?

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Ъъъ... за такъв шампоан не знам, не съм имала този проблем, но пробвала ли си с кристали? Казват, че заглаждат косата. Пробвала съм бадемово масло вместо кристали и не мога да се оплача Косата ти иначе в какво състояние е ?
    Амии добре си е,но попринцип ми е такава косата-къдрава и по-бухнала и като я среша се наелектризира повечето пъти ..

Повече от фен
    И моята зимата започва да се наелектризира.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Купувате си спрей на Глис и сте готови.

Някоя от вас ползвала ли е продукти на Christian of Roma ? Смятам да си поръчам шампоан и термозащитен спрей.Има ли доволни ?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Амии добре си е,но попринцип ми е такава косата-къдрава и по-бухнала и като я среша се наелектризира повечето пъти ..
    Питах, щото нали може да е много изтощена и да е от това. И аз имах подобен проблем преди време много ми седеше една такава бухнала по дължината, щото беше доста суха. Прави маски с масла или пък със стимуланта на Икаров. И както по-горе казах, ако искаш пробвай кристали, или масло от пшеничен зародиш, че било против цъфтеж. И да не ти помогне, няма да навреди

Окей,мерси!

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Някоя от вас ползвала ли е продукти на Christian of Roma ? Смятам да си поръчам шампоан и термозащитен спрей.Има ли доволни ?
    Имам маска за коса и съм много доволна. Тези дни ще си купувам и термозащтитния спрей.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    ползвала съм техни кристали.. иначе една приятелка беше доволна от маска за боядисана коса на Кристиан оф Рома
    иначе аз да ви кажа.. за купената маска нали я слагам като балсам 3-4ти път вече и косата не ми се заплита толкова.. та днес гледах маски.. и имаше една на Орзен обаче беше за боядисана коса .. иначе има и на Елсев 5 маска и на Денис видях и на Шаума.. точно сега за друга не се сещам.. та според вас някоя от тези ли да си взема за връхчетата или пак професионална ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    За момичетата,които им се наелектризират косите - има специални гребени против статично електричество.И дървените също.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    http://beautycosmetic.biz/ikarov-ika...na-p-2254.html - някой да го е ползвал ? .. иначе гледам, че става за наелектризирана коса -против наелектризирането де - някой беше питал

Някакви маски или шампоани за мазна коса да споделите? Обаче нещо ефикасно и доказано. Не някакви измислени маски. Пробвах с професионален шампоан и нещата са горе/долу добре, но като се изкъпах с нормален шампоан и на другия ден пак ми беше мазна косата. Почвам сериозно да се притеснявам за нея. Ако някой знае нещо ефикасно нека сподели.

Благодаря

Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    Някакви маски или шампоани за мазна коса да споделите? Обаче нещо ефикасно и доказано. Не някакви измислени маски. Пробвах с професионален шампоан и нещата са горе/долу добре, но като се изкъпах с нормален шампоан и на другия ден пак ми беше мазна косата. Почвам сериозно да се притеснявам за нея. Ако някой знае нещо ефикасно нека сподели.

Благодаря
    Маски с хума,лимонов сок..в маските слагай повече изсушаващи съставки отколкото омазняващи...шампоан за мазна коса Орзен!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Искам да ви попитамм.. кое е по-вредно : по-често използване на пяна за коса или изправяне с пресата .. ?
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Искам да ви попитамм.. кое е по-вредно : по-често използване на пяна за коса или изправяне с пресата .. ?
    ами не знам.. едното е топлина и външно увреждане другото също,но химия.. според мен са еднакво равни ако го погледнем така... а и зависи от съставките на пияната,от каква ти е пресата.. но все пак пресата мисля,че е по-вредна

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    ами не знам.. едното е топлина и външно увреждане другото също,но химия.. според мен са еднакво равни ако го погледнем така... а и зависи от съставките на пияната,от каква ти е пресата.. но все пак пресата мисля,че е по-вредна
    Ахаа мерси ами пресата ми е Bellissima crativity и когато си изправям косата слагам кристали, термозащитен спрей, разни други спрейове .. а пяните ми са на Тафт.. ии понеже косата ми е чуплива най-добре се оформя с пяна .. а изправянето гледам да го ограничавам ;дд
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13

Благодаря

Хумата върши чудеса.Също така потърси около себе си какво я прави толкова мазна.Измиваш ли добре шампоана?Какъв балсам ползваш?Решиш ли я постоянно?Сменяш ли си често калъфката на възглавницата?Има фактори,които да не подозираш,че влияят
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Страшно съм доволна от шампоанът против пърхот Кетозал..ако щете вярвайте,но от веднъж ми се махна пърхота и не ми се омазни за цели 6 дена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си