- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
бравоПървоначално написано от bloodymirror
а днес някой прави ли си маска ?
аз утре мисля да се намажа със стимулант а към неделя може би маска![]()
тц. и аз я изправям така и то идва 4 пъти в месеца,което според мен е г/д нормалноПървоначално написано от strawberry88
![]()
Йо!!!Първоначално написано от bloodymirror
За колко си го взе шампоана?
![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://apteka.framar.bg/30005069/%D0...-%D0%BC%D0%BB-Първоначално написано от Colombia
Искам да попитам вярно ли е че като ходоиш/спиш с вързна коса косата разте повече, защото косъма се опъва / ако е стегната разбира се/ Вие как предпочитате да спите и защо ?![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Да и аз се усетих,след като попитах,че мога да проверя.Благодаря за линка все пак.![]()
ох.. преди няколко страници някой беше писал.. вредно е да се ходи вързан всеки ден,а още по-вредно е със стегната опашка.. косата не расте по-бързо ! .. просто повечето така си мислят,защото като ходиш вързана примерно 3 месеца и не си гл. всеки ден косата пусната и като я пуснеш изведнъж забелязваш.. както ако някоя приятелка те гледа всеки ден и я питаш ще ти каже -не,но ако питаш момиче,което не те е виждало няколко месеца ще ти каже- да.. иначе е вредно да се спи вързана,защото точно тогава трябва да си почива скалпаПървоначално написано от sunshine955
.. винаги косата ми е пусната защото както казах ако спиш с вързана коса е вредно и защото така съм свикнала и си ми е добре..
![]()
Момичета,след като изпатих многократно от разни шампоани пълни с химии и силни вещества и едва излекувах пърхота,сега искам нещо не много скъпо,да ми измива хубаво косата и да не е с парабени и химии,препоръчайте нещоМисля че косата ми се води нормална.
^Катранен шампоан?
Има и предпазваща от пърхот функция.
Препоръчвам ти на фирма Сара.Само за 1.30.![]()
Бях чела,че развалял естествения цвят на косата така ли е?Първоначално написано от Colombia
^Оооо не!Не променя цвета.Аз го ползвам и няма проблем.
Има ли доволни от спрея на Глис - черния?
И аз си мисля,дали да не си взема черния шампоан и спрей на Глис,след като си свърша Елсева...
Искам да го пробвам.![]()
аз !Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Благодаря, но не мисля, че в тези неща или в така наречените 'малки фактори' е проблема. Не съм пробвала хумата, но не вдъхвам много надежди в нея. И все пак ще пробвам.
Някакви други предложения? Ще ми се да е готов продукт, защото именно от домашните маски ми се омазни косата, нож с две остриета са![]()
^ Шварцкопф имат пудра за коса.. тя е точно за мазни коси.. 50мл. мисля,че беше - около 20лв.. не знам как си с паричките, но обикновена пудра върши същата работа.. дори едно момиче от темата може да потвърди.. ако види,че съм писала.. а за хумата - изсушава и то много... бъди сигурна.. иначе др. изсушаващи са меда,ракия(водка,като цяла алкохола) жълтък,кисело мляко - това са все изсушаващи продукти![]()
От колко време го ползваш и как ти се е отразил?Първоначално написано от FuCKkK13
Аз пък днес си го купих и на суха коса сложих по дължината и в краищата и сега постоянно усещам аромата.Да видим дали ще помогне и срещу наелектризирането.
![]()
ХУМАТА-определено изсушава!Първоначално написано от FuCKkK13
На мен ми действа супер.
ами аз го ползвах май 4-5 пъти,защото жълтото още не ми е свършило и ми беше добре.. на мен всички спрейчета на Глис ми действат добре..Първоначално написано от victoriassecret1
![]()
Аз сега все още си ползвам розовото спрейче на Глис и шампоана на Алфапарф, но понеже спреят ми е на свършване, а шампоанът малко по-малко от половината, смятам като ги изхабя двете да ползвам тези две на тяхно място:
![]()
И аз ги загледах..някакви отзиви за тях има ли?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()