.
Отговор в тема
Страница 26 от 108 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2699
    Здравейте, искам да попитам някой използвал ли е тези кристали за коса: http://img694.imageshack.us/img694/1526/actir.png
    Донесе ми ги една приятелка от Италия, били много известни там. Но не разбирам нищо от написаното на етикета (текста е само на италиянски). Незнам кога да ги използвам - на суха или на мокра коса; момичето което ми ги донесе ми каза да ги използвам само на суха (и тя не е много сигурна) . Дали ще си навредя на косата ако ги използвам когато е мокра? Изобщо цялата работа ми е малко съмнителна, но ще видя какво ще излезе накрая

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами не съм чела, но тъй като са създадени за бебета и са с изключително по-лек състав в сравнение с масовите марки, смятам,че ще се отразят добре на косата ми (:

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13

Благодаря, но не мисля, че в тези неща или в така наречените 'малки фактори' е проблема. Не съм пробвала хумата, но не вдъхвам много надежди в нея. И все пак ще пробвам.

Някакви други предложения? Ще ми се да е готов продукт, защото именно от домашните маски ми се омазни косата, нож с две остриета са
    Ами аз ползвам обикновена бебешка пудра на ДжонсънсБеейби на третия ден след къпане,която абсорбира мазнината.Много съм доволна,защото колкото по-рядко се къпеш,толкова по-бавно се омазнява,а за мен си е чудо три дена да седи немазна.Готови продукти..мии честно да ти кажа,не струват повечето.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ами не съм чела, но тъй като са създадени за бебета и са с изключително по-лек състав в сравнение с масовите марки, смятам,че ще се отразят добре на косата ми (:
    Аз също си търся някакъв такъв шампоан,да не е с много химии,но ми казаха,че тези бебешките не измивали хубаво косата,защото са били предназначение за крехка тъничка косичка като на бебетата..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreakyDoll
    Здравейте, искам да попитам някой използвал ли е тези кристали за коса: http://img694.imageshack.us/img694/1526/actir.png
    Донесе ми ги една приятелка от Италия, били много известни там. Но не разбирам нищо от написаното на етикета (текста е само на италиянски). Незнам кога да ги използвам - на суха или на мокра коса; момичето което ми ги донесе ми каза да ги използвам само на суха (и тя не е много сигурна) . Дали ще си навредя на косата ако ги използвам когато е мокра? Изобщо цялата работа ми е малко съмнителна, но ще видя какво ще излезе накрая
    aми по принцип кристалите могат да се слагат и на суха и на влажна коса,само по краищата ! по 2-3 капки..а и защо не накара момичето да ти преведе написаното ??? ..
    иначе аз се намазах със стимулант и ще стоя няколко часа,а към понеделник мисля да си направя маска..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от FreakyDoll
    aми по принцип кристалите могат да се слагат и на суха и на влажна коса,само по краищата ! по 2-3 капки..а и защо не накара момичето да ти преведе написаното ??? ..
    иначе аз се намазах със стимулант и ще стоя няколко часа,а към понеделник мисля да си направя маска..
    Кристалите за какво се използват ?
    Аз реших сега няколко месеца да си почивам от маски и после почвам тази на Миосотис.

Banned Мега фен
    ^ против цъфтеж,за заглаждане на косата (да не се наелектризира) предпазват от топлина.. и сега да поясня.. кристалите НЕ предпазват от топлината на преса и сешоар ако на шишенцето не пише,че е така.. примерно на кристали Сери - не го пише следователно Не предпазват от пресата... др. пример.. аз имам кристали на Кристиан оф рома и на тях си пише,че предпазват от пресата и че са против цъфтеж следователно - предпазват.. казвам го защото много хора се заблуждават,че вс. кристали предпазват - е да ама не.. иначе забравих - и за блясък са кристали

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз не съм правила маски от 2 седмици май.Но,не исках да си натоварвам скалпа със съствките в тях.
    А относно шампоана на Евтерпа против пърхот....СУПЕР ДОВОЛНА СЪМ!!!
    Днес се изкъпах с него за 2 път и установих,че вече нямам пътхот!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Здравейтеее! Интересувам се какъв шампоан да си купя за да расте по-бързо.Суха коса имам къдрава и като е къдрава и не е толкова дълга.Правя маски с тривитаминол ,слагам лосион за бърз растеж с билки после ,кристали.Чудя се дали правя всичко ,което мога за да расте.Хумата помага ли за растеж и подходяща ли е за суха коса? Хума или тривитаминол ? Освен при почивките с тривитаминола да правя с хума ,но какво да слагам в нея
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Здравейтеее! Интересувам се какъв шампоан да си купя за да расте по-бързо.Суха коса имам къдрава и като е къдрава и не е толкова дълга.Правя маски с тривитаминол ,слагам лосион за бърз растеж с билки после ,кристали.Чудя се дали правя всичко ,което мога за да расте.Хумата помага ли за растеж и подходяща ли е за суха коса? Хума или тривитаминол ? Освен при почивките с тривитаминола да правя с хума ,но какво да слагам в нея
    Купи си хининов шампоан

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    При суха коса,внимавай с хумата.Не слагай много и я ползвай по-рядко!Много изсушава.

Кое да избера? Johnson,Кря кря или някой био? (Много много не ми се дават пари за био та се чудя за тези бебешките дали са хубави)

Био!

ДРУГИТЕ,КОИТО СИ ИЗБРОИЛА НЕ ИЗМИСВАТ ХУБАВО КОСАТА,ЗАЩОТО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ДЕЦА.(Не,че ние не сме си де... )

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    ^ против цъфтеж,за заглаждане на косата (да не се наелектризира) предпазват от топлина.. и сега да поясня.. кристалите НЕ предпазват от топлината на преса и сешоар ако на шишенцето не пише,че е така.. примерно на кристали Сери - не го пише следователно Не предпазват от пресата... др. пример.. аз имам кристали на Кристиан оф рома и на тях си пише,че предпазват от пресата и че са против цъфтеж следователно - предпазват.. казвам го защото много хора се заблуждават,че вс. кристали предпазват - е да ама не.. иначе забравих - и за блясък са кристали
    Тъй като в момента нямам кристали, може ли да те помоля, да напишеш състава на двата вида кристали ? В смисъл, интересно ми е да видя разликата между тези които предпазват от топлина и тези които не предпазват .

^И аз днес свърших моите.Фък, кажи ти от кои си доволна?
    Беше писала,но не помня...

И за колко пари са.
    Благодаря!

Banned Мега фен
    ^ утре ще напиша състава и на двете шишенца кристали.. а инче аз съм доволна и от двете, но от тези на Кристиан оф рома повече като че ли.. иначе има и от 50мл и 100мл. моите са 100мл кристиан от форима и бяха около 13лв. мисля че.. а тези на Сери (гръцките) бяха към 7 лв.

Banned Мега фен
    Seri - cyclomethicone,dimethiconol,alcohol denat, linalool , parfum
    Cristian of roma - cyclomethicone,dimethicone,dimethiconol,phenyl trimethicone,silk amino acids,panthenol,sweet almont oil,jojoba,camelia sinensis ,parfum
    това е състава на 2та вида кристали

Супер фен Аватара на lqlq89
    На каква цена са на Cristian of roma? Преди 2 години бяха 14-15лв. Иначе аз от на Seri не съм доволна.
    Онзи ден си взех пак маската на Миосотис, че ми свърши. Иии много съм доволна, косата ми е супер мекичка и готина.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ утре ще напиша състава и на двете шишенца кристали.. а инче аз съм доволна и от двете, но от тези на Кристиан оф рома повече като че ли.. иначе има и от 50мл и 100мл. моите са 100мл кристиан от форима и бяха около 13лв. мисля че.. а тези на Сери (гръцките) бяха към 7 лв.

О, да, не съм видяла, извинявам се. Трябва да видя от къде мога да си поръчам, бях останала много доволна от тях. И почти година ме изкараха.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    О, да, не съм видяла, извинявам се. Трябва да видя от къде мога да си поръчам, бях останала много доволна от тях. И почти година ме изкараха.
    ами има ги само във фриз. салони.. най-добре поръчай на твоята фризьорка.. моите се водят с ленено семе.. и са с оранжева течност

^ Да, за същите става въпрос.

Banned Мега фен
    утре някой ще си прави ли маска ?

Фък,мерси,че писа за кристалите.

Иначе аз маска ще си правя чак другата седмица.Искам още 2 пъти да си мина косата само с шампоана против пърхот.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    ами има ги само във фриз. салони.. най-добре поръчай на твоята фризьорка.. моите се водят с ленено семе.. и са с оранжева течност
    Ето тук има продукти на Кристиан оф Рома http://angelcosmetics.mymall.bg/cate...&sort=featured и може да си поръчаш.FuCKkK13 може ли да покажеш снимка на твоите кристали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си