- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Тези са:
![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...0%BA-50ml.html в такова шишенце само че с оранжева течност
Предпазват ли косата от преса теди кристали??Първоначално написано от lqlq89
Мацки, тоя стимулант на Икаров само за бърз растеж ли е или като цяло за заздравяване. Защото моята коса е суха, правя си маски с жълтък, зехтин, тривитаминол, мед ама нещо ми писна всеки път едно и също та се замислих за този стимулант да си взема...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Някой маже ли си косата с Тривитаминол за растеж (имам предвид само с него, без да добавя никакви други съставки)?![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
А резултат има ли?Първоначално написано от strawberry88
Аз все си мисля, че няма особен ефект така, но сигурно е защото не съм постоянна.
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Първоначално написано от Shizaya
И аз. Ами има ефект, но се изисква постоянство и часове прекарани с намацотена коса![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има ефект!!Първоначално написано от Shizaya
![]()
Ама трябва да си постоянна..пък и ефекта е по-голям като не ползваш преси наколко месеца,сама се убедих.
![]()
![]()
Май ще започвам да се мацотя пак.![]()
Горе-долу с колко ви расте косата... да кажем за 3 месеца (примерно)?
Малко късно, ама потвърждавам, че наистина действаПървоначално написано от FuCKkK13
Казвала съм го и друг път
![]()
да.. точно тези кристали предпазват и на шишенцето си пишеПървоначално написано от strawberry88
![]()
marilyn е той подхранва от там идва и заздравяването и от там и бързия растеж.. така че.... иначе щом ти е суха косата е добре да си го вземеш
![]()
Shizaya аз също преди доста време.. преди повечко от година се мазах само със тривитаминол (около един месец) и мога да кажа,че в дължината нямаше кой знае какъв ефект, но пак действаше като домашните маски т.е. косата ми стана по-жива и съм сиг. че ако го бях ползвала още поне 2 месеца (т.е. общо 3 месеца г/д) щях да видя ефект и в дължината![]()
а колко до см. зависи...г/д. колко ти расте на месец без маски и т.н. ? .. ако ти расте с 1см. ще започне с 2 примерно, но все пак си е до коса.. аз мога да кажа,че косата ми расте доста бързо без маски,а с тривитаминола за един месец ми е пораствала с 4см. може и 5 да са били.. така че си е до коса
![]()
malka_sladkka важното е че потвърди![]()
някой днес ще си прави ли маска и ако да каква ?
аз ще си правя утре,защото последно се мазах със стимулант петък и ще ми дойде много често миенето![]()
Кое е по добре да си купя Кристали или Термозащитен продукт.
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Според мен е по-добре термозащитен продукт,защото цялата коса ''защитава''Първоначално написано от amalita
,а кристалите не всички предпазват от преса и се слагат само по краищата на косата и са мазни
..така мисля аз.
![]()
Може ли снимка?Първоначално написано от malka_sladkka
Тогава предложете ми някакъв термозащитен продукт и приблизителна цена. Само да не е на syoss че съм отвратена от тази марка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Меги на пудрата ли ?.. ако е на пудрата ето:Първоначално написано от MegiBoOm
amalita Лореал едно розово,алфапарф и двете са около 10лв.![]()
вярно,съвсем забравих.. извинявам сеПървоначално написано от strawberry88
![]()
@FuCKkK13: Косата ми расте със сантиметър на месец, затова ще съм много доволна, ако расте с поне 2. Но изглежда трябва постоянство за добри резултати, а аз 2-3 пъти се мажа и спирам. Ще започна отново с Тривитаминола, дано се получи този път.
Благодаря за отговора ти (както и на другите момичета).![]()
ами с 2-2.5 мисля,че ще ти растеПървоначално написано от Shizaya
.. и трябва най-малко 2 месеца,за да забележиш разлика в дължината и то няма да е много голяма.. защото косата като порасне с 5-6-7см. не се вижда мн мн ..
когато си слагате себорал форте или хининова вода слагате ли нещо отгоре да се затопли докато изсъхне ?