- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Определено гребен.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
parvo se izvinqvam za latinicata,oba4e imam nqkakuv problem sas smqnata na ezicite
i za6to greben da e po dobre ako moga da popitam.grebena e v pove4eto slu4ai plastmasov i nakusva kosata,az sam s 4etka za kosa s estestven kosam,kosata mi ne se zaplita i ima estestven blqsak....i vse pak mi e lubopitno za6to grebena bi bil po dobre...
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Защото костаа се заплита и накъсва повече с четката поне при менПървоначално написано от anonim4e2
![]()
Мда,и при мен беше така,но сега съм с дървен гребен с широки зъбци и няма проблеми.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
^успех![]()
![]()
Аз сега отивам да се намажа със зехтин и ще постоя 2-3 часа.![]()
Аз вече в Събота ще си направя маска.![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз обмислям да почна с маските от тая седмицаИ като за начало ще си купя рициново масло ...
... Живей с мечти, а не със спомени ...
аз използвам балсам без отмиване с пантенол и съм доволна
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Отдавна не съм писала в темата,защото не си правя маски.Реших малко да си почине косата и затова не я мажа с нищо.Само като се къпя си слагам купешка маска с чесън,и след баня пръскам ампулки в корените.Исках да питам..може ли да си мажа косата само с рициново масло преди баня и така да стоя час два,и после да я измия?
^ да може , на мен фризьорката ми каза така да правя сега
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мацки,помагайте!
Имам хининова вода.Мажа си се с нея.Обаче се чудех дали ако си купя стимулант за коса на Икаров може да ги комбинирам?Тоест преди къпане -Икаров,а след къпане-хининова вода?
Да не ми окапе косицата?![]()
Благодаря ви предварително.
Едит...на 13 години съм,ако има значение.
Може да ги комбинираш.Първоначално написано от Dreams12
![]()
Някой ще си прави ли маска днес? Аз се намазах само с бадемово масло и ще поседя половин-един час с него![]()
мисля да си купя ето тези неща:
1. http://www.bgdrogeria.com/images/1701_3400/3204.JPG - подхранваща маска за коса Miosotis
2. http://static1.framar.bg/product/orz...shampoo200.jpg - шампоан Orzene за нормална коса
имам нормална коса, суха в краищата ...мнения ?![]()
Може да и слагаш масло от пшеничен зародиш по краищата..
Първоначално написано от annie2
Мдам,накъсват я.
f2f,добри избори![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой ползвал ли е Loreal Elseve Anti casse термо активно мляко срещу накъсване?Отзиви?
^Аз преди много време.Хареса ми.Обаче тогава не ползвах много много преса и сушоар.По-скоро като балсам го използвах.Хубаво е.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само да кажа,че този новия шампоан и спрей за коса за обем на Лореал издържащ 24 часа е пълен боклук,косата ми стана гадна от него и нямах никакъв обем!!![]()
![]()
![]()