- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
добре.. ами не точно това, а флуидаПървоначално написано от wiiwa
![]()
по-точно малко.. че нещо е доста общоПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Mаслата (бадемово, рициново ...зехтин .. и т.н.) са си доста хидратиращи.
ох.. аз си помислих, че тя говори за купени.. т.е. балсам и т.н..Първоначално написано от taamara
.. иначе балсамите също са добре идея,стига да е съобразен с вида на косата
![]()
Препоръчайте ми шампоан за мазна коса.
Никога не ми се е омазнявала толкова бързо, не знам какво да правя вече..
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
вместо да си купуваш скъп шампоан пробвай първо с хининовия.. 2 лв. ,изсушава и хем ще ти подхрани косата.. ако не стане.. после пак ще мислимПървоначално написано от psych0
![]()
използвах хининов до преди 1 месец, същата работа, след това бях с бебешки някакъв, пак е така.. никога не се е омазнявала на 2рия ден...
that burn for only me
Можеш да пробваш да я сплиташ на плитки или да я къдриш с ролки, така ще издържа повечеко..поне би трябвало.
http://www.gliss.bg/index.php?id=5268 това ли ?Първоначално написано от FuCKkK13
Всъщност, каква е разликата между това - http://shopix.bg/Gliss-Oil-Nutritive...ki-sprei-serum и това - http://www.gliss.bg/index.php?id=5268 и в какво се изразява
?
сплитам я, същата работа е..Първоначално написано от taamara
that burn for only me
Много съм доволна от тази маска-балсам за коса, много мекичка става след това и горещо препоръчвам-
Между другото, навсякъде пише как да си известля косата - с коприва, с лимон, с лайка и т.н., но как мога да я направя 1-2 идеи по-тъмна?![]()
Love is everything!
^ + и аз се интересувам
Стоях около 2 часа и малко. Косата ми стана много хубава и мекичка хихи .. Само, че тази гадна миризма си оставаПървоначално написано от FuCKkK13
Слагам шампоан,балсам, после и балсамчето на глис без отмиване,но още я има .. Утре ще си сложа и кристали.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ценичка?Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Да,именно за шампоан,маска и балсам говоряПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Здравейте препоръчайте ми някаква маска в домашни условия - вчера си купих бадемово масло и искам да го изпробвам. Имам суха, къдрава и малко изгоряла коса..и искам някаква заздравяваща маска. Мерси![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Моята е леко суха, след маските, които започвах да правя значително се подобри, но бързо се омазнява. Не е точната дума... ами става една такава мръсна. Опитвам се от година и повече да я мия по-рядко, ама става. Мия я през ден, в най-добрия случай през 2. Някакви съвети?
така.. първо да се извинява, че няма снимки защото се сплетох на рибена кост снощи към 10... и тая сутрин все още не беше изсъхнала и се наложи да я изсуша.. а от сешоара всичко се развали и бухна и..... за това следващия път .. сиг. сряда.. ще си направя по-рано маска,ще се изкъпя по-рано,за да може да изсъхне и ще се снимам
psych0 ами щом е така най-добре си купи шампоан препоръчан от фризьорката ти.. според мен е най-добре..
![]()
wiiwa да.. това последно,което показана на Глис
taamara ами не знам.. честно казано двете не съм ги сравнявала, но предполагам щом едното е серум, че е по-концентиран според мен..а другото си е воден балсамох.. как го казах.. е флуид..ама то си е балсам
![]()
SladkaZagadka в началото на темата съм написала.. пак ще изплакваш с вода в която са варени черупки от орехи
.. и кафето също потъмнява косата.. за 1 тон със сиг. ще стане.. поне така мисля ама за два не знам
bloodymirror ами за балсам едва ли има кой знае какво значение,защото почти всички балсами хидратират косата.. иначе Дюкре имат хубави продукти.. и хидратиращи, но са малко повечко парички.. но има доста хора доволни...и съм чувала доста положителни мнения
r0si щом ти е суха защо не я намажеш първите 1-2 пъти само с бадемово масло ? ..иначе за подхранваща маска.. можеш жълтък,ракия,бадемово масло и зехтин (зехтина и бадемовото масло в по-големи количества) ... абе я направо кажи с какви продукти разполагаш ?![]()
със стимулант пробвала ли си ? защото той регулира.. или да я обливаш с вода в която има хума разтворена.. можеш да си правиш маска с повече изсушаващи съставки в корените, а дължината да я мажеш примерно с масло от пшеничен зародиш или зехтин..абе нещо омазняващоПървоначално написано от Bellissima13
![]()
Кажете ми шампоани с възможно най-малко химия в тях?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ами.. с най-малко химия.. биошампоаниете..Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
^ Също така и някои от детските шампоани.
Момичета, да ви попитам пили ли сте ето тази добавка - цинк и биотин http://apteka.framar.bg/30016026/%D0...D0%BB%D0%B8-60
Такива,био шампоани...Откъде мога да закупя?Специално място или пък аптека...?Първоначално написано от FuCKkK13
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива