- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
В момента съм с маска с кисело мляко,прясно мляко![]()
![]()
(просто го видях в хладилника и си казах''Защо не?'')оцет,рициново масло и хума.
Ще стоя до 2 часа някъде и ще се изкъпя.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много започна пак да ми се омазнява косата в корените, а краищата сухии..ужас е. Няма да си слагам повече хума в маските с маслата. Ще си правя отделно с нея и само в корените ще я нанасям.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Това същност е доста добра идея, на мен много бързо ми се омазнява в корените, а краищата ми са сухи... Повече разправия си е да правиш 2 маски вместо една, ама трябва да се пробва. Сподели мнение като опиташПървоначално написано от lqlq89
![]()
Смятам в корените да слагам каквито масла имам + кисело мляко, жълтък, водка и оцет, а по краищата само масло. Или пък да си правя примерно масло, хума, оцет или лимонов сок в корените, а в краищата пак някакво масло.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Скъпи хора, някой знае ли дали тези кремообразни бои (мус), които рекламират напоследък, боядисват добре - и по-важното - по-лесно ли се нанасят? Не мога да се боядисвам сама, има дълга коса и не мога да обърна внимание на всеки кичур, а след едно злощастно боядисване имам светли петна и кичурчета по косата и е леееко грозно, затова искам просто по възмозно най-лесния начин да се боядисам сама в естествения си цвят и да залича светлите кичури.
Ако може да ми кажете и на коя марка са най-добри![]()
^С каквато и боя да се боядисаш кичурите ще избиватМус-а се нанася лесно , но до колкото знам се отмива и по-лесно..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
специално,ако се боядисаш с Палете- ще ги покрие светлите кичури. Ама не крем глос ами другите, по-скъпите. Вечерта ще пусна и снимков материал.![]()
Здравейте мацки! Изчела съм ви и двете стари теми. Редовно си правя маска всяка неделя-тривитаминол, бад.масло, жълтък, кис.мляко, оцет, ракия, мед. Използвам също хин.вода и хин.шампоан на Milva и съм много доволна! Мисля вече да пиша по честичко и да споделям моят опит, ако разбира се нямате нищо напротив.![]()
![]()
Искам да ви попитам дали сте използвали нещо за обем (шампоан, балсма, маска, спрей и т.н.) Казаха ми за един спрей на Loreal, който се впръсквал в корените след измиване... Споделете вашите мнения :P
Използвала съм какво ли не и до сега не съм видяла ефект от нищоПървоначално написано от nikoleta1506
Единственото решение за мен е подстрижка на пластове и повече маски
![]()
Malka_sladka Благодаря все пак
Не съм писала отдавна, защото спрях с маските и си ползвам само купешката на Miosotis. Сега мисля да започна отново и като за начало ще започна преди всяко къпане да си мажа крайщата с бадемово малсо. Някаква маска за сухи крайща да предложите ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
От къде мога да си купя маската Miosotis?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
От аптеките предимно.Първоначално написано от joannalof
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Доволна ли си от Миосотиса?Първоначално написано от katii
http://prikachi.com/images/861/4011861y.jpg - ето по този начин си оризилих косата...и ходих така близо половин година..Първоначално написано от taamara
http://prikachi.com/images/876/4011876V.jpg - тук вече е боядисана и няма помен от гадните светли и рижави кичури и петна.
Охх и тук да питам.. За мазна коса какво да правя по-скоро мазна в корените иначе на долу е добре..
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Да, страшно доволна съм. Препоръчвам (:Първоначално написано от taamara
katii коя маска точно използваш от Miosotic .. червената или жълтата
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Червената
За пръв път чувам, че има жълта![]()
ох... и аз вече съм тук.. сменях си доставчика на интернета и за това не бях писала скоро![]()
ами примерно хума + хининова вода или хума + кисело мляко или хума + нещо,което си слагаш в маските,а по краищата масло някакво или зехтин, или свинса масПървоначално написано от mine
![]()
strawberry88 ами все пак е химия... но не вредят като боите със сиг.![]()
забравих да кажа,че си взех връхчетата на косата,а иначе в момента не и' правя нищо.. ще я оставя да си почине поне още 1 седмица (т.е. общо 2) и тогава ще си направя нещо,но не съм решила маска или стимулант...