- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
пак забравих.. извинявам се![]()
поръчах си шампоан от фризьорката ми 1 литър.. и сега се чудя как да го ползвам, но май ще го ползвам 2 месеца или 3 този и ще си купя някакъв друг,който ще ползвам 1 месец после пак този от фризьорката 2-3 месеца и така...а може и да си купя още един проф. и да ги сменям на 2-3 месеца,но не знам..
![]()
сега обаче се чудя да краищата (като балсам) точно балсам ли да си купя или маска ?![]()
според вас кое ще е по-добре ?![]()
МаскаАз лично моята си я ползвам като балсам.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
ами аз имах останала маска и я ползвах последния месец така,но сега ми свърши и май пак ще си взема маска, а и ми прави доста мекичка косата![]()
Кажете ми как да си правя маска с хума?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Рецепта за коса:
3-4 с.л. хума се разбъркват с 150 мл. оцет. Сместа се нанася на косата за около 15 минути. Измива се обилно с вода.
Ето още
Хума с мед и лимон
1.суп.лъж.мед
1.суп.лъж хума
1.ч.лъж.канела и сока от половин лимон
Хума с вода и бадемово масло
Хумата се смесва с вода
2-3 капки бадемово или жожоба
Хума с кисело мляко
Хума се смесва с 2-3 лъжици кисело мляко
Хума с розова вода
Хумата се смесва с 2-3 лъжици розова вода.
ами малко не разбрах за какво точно питаш.. ако питаш за продуктите - можеш да я смесиш с всичко, но имай в предвид,че изсушава многоПървоначално написано от sladkish_14
Enigma5 браво за маските.. само не разбрах тая маска за лицето какво прави в тема за косата
..извинявай,дано да не го приемеш като подигравка или не знам.. не се сърди.. казах го защото ми стана смешно
![]()
Добре по-ясна ще съм.Първоначално написано от FuCKkK13
Искам маска с хума за мазна коса. Интересно ми е най-вече съотношението на съставките. Лесно е да се кажат продуктите и хума, но хумата е на прах така че трябва да има съошеоетние на съставките в маската. Това питам. Най-вече за мазна коса искам маска. :0
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аа това са маски за косаЕ с изключение на тази която пишеше, че е за лице. Иначе другите са за коса. Аз съм ползвала само хума. На самата опаковка мисля, че си пишеше как се използва
![]()
Такааа... не съм напълно сиг дали е правилното място да се похваляноо току що се подстригах - сама... Просто гледах едно клипче в Youtube, щукна ми тази идея и понеже имах нужда да ходя на фризьор...
Получи ми се и не си скъсих много от косата - просто обрах цъфналите краища и съм много много доволна !!
![]()
И да ви попитам чували ли сте за домашна маска за изсветляване на косата?! Една съученичка си слага такава и за 1-2 седмици супер много и се изруси... ;д Таа?![]()
Има тя е с мед, до колкото си спомням ;дПървоначално написано от katii
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Кажете нещо за сплетена коса,моля!![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може ли линк на клипчето?Първоначално написано от blondeVIP
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/rosebud1.../3/Pyo7DXKT3lgПървоначално написано от strawberry88
ьпс зависи колко ти е дълга косата... можеш да си направиш маска с жълтък,хума,бад. масло и ракия... смесваш примерно 1-2 лъжици ракия,1-2 лъжици бад. масло,1 жълтък и сипваш по малко хума и бъркаш.. сипваш докато не стане хомогенна смес и да е г/д. като каша.. т.е. не много течно.. дано си ме разбрала,а това колко ще сложиш от другите съставки е според дължината.. ако ти е къса косата по 1сп.л от всичко + хумата докато стане на кащичка мисля,че ще ти е достатъчно.. а за други маски това момиче над мен е казала достаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
yana0404 и теб не разбрах.. ох явно на мен нещо ми има.. искаш прически със сплетена коса ? .. т.е. прическа в която има плитка или цялата коса ти е сплетена и т.н. ли ?
аз днес ще отида да си купя наливната маскаи ще се изкъпя.. до неделя нищо няма да си правя на косата
![]()
^ Нищо ти няма на теб, просто те не могат да се изразяват правилно![]()
Не знаехПървоначално написано от rosencetooo
Сигурно след като ми свърши червената ще пробвам и жълтата
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз пък разбрах,че иска нещо за заплетена коса.Такава,която трудно се разресва?Така ли е ?Първоначално написано от yana0404
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И аз,ако е така-жълтата серия на Глис (шамоана и спрей-балсама),те са такива за заплитаща се коса!Първоначално написано от Colombia
![]()
Супер разярена съм. Току - що се светнах за нещо - колкото повече мазила слагам по косата си, толкова по - зле става!
Измих я с шампоан, сложих и маска шаума, измих я пак, сложих кристали на връхчетата и я напръсках със спрей на глис кюр за да я разреша по - лесно, а като я изсуших стана една лепнеща като памук...
Повече няма да слагам нищо след баня... ужасно е!!!!
BikerGirl, от толкова продукти как няма да се слепи и омазни. Аз съм със суха коса, но дори понякога маската преди измиване ми идва в много, камоли други продукти.
Иначе в момента процедирам така:
- Маска
- Измиване с шампоан
- Разреждам малко оцет с вода, оцета се оказа най-добрият балсам за мен.
- Като изсъхне - масло в крайщата.
Пфффф, направо ужасна стана, тя и без това е дълга до дупето, а косъма ми е по рошляв, и се оплита сега... ужас
А като не слагам нищо е жива.
Ужас!
Ама няма да я мия пак, писна ми...
Ще потрая така на опашка....
Другият път вече ще си знам...
Момичета за какво използвате какаото и кафето, ако не е тайна?![]()