.
Отговор в тема
Страница 32 от 108 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2699
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    Момичета за какво използвате какаото и кафето, ако не е тайна?
    Блясък, мекота...
    Humans need fantasy to be human.

Banned Мега фен
    ^ +1..
    + че кафето потъмнява косата

Ммм.. благодаря

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз също не съм писала отдавна.
    Използвам си маската на Миотис при всяко къпане и така.
    Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!
    тази комбинация не съществува.. единственото нещо от което съм била доволна беше кокосово масло мисля че.. и това е.. ако искаш нещо ХУБАВО не си купувай от орифлейм и ейвън

iiordanova написа:
    Недей, не са им хубави продуктите. Няма смисъл да си даваш парите напразно.

Аз да Ви питам... някой ползвал ли е розова вода.. примерно да я добавя в маските и т.н.? Имам в нас и се чудя дали мога да я ползвам

Аз да Ви питам... някой ползвал ли е розова вода.. примерно да я добавя в маските и т.н.? Имам в нас и се чудя дали мога да я ползвам

Аз съм си я слагала в корените след измиване,миришеше ми много хубаво косата,а и мекичка стана .

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX

Аз съм си я слагала в корените след измиване,миришеше ми много хубаво косата,а и мекичка стана .

Аз попринцип ползвам хининова вода и за това попитах, но мерси... А ако ги смеся...

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX

Аз попринцип ползвам хининова вода и за това попитах, но мерси... А ако ги смеся...
    Аз си я сложих след хининовата вода .Първо хининовата,после розовата.Не мисля,че е проблем след като и двете са (уж) натурални продукти

Аз си я сложих след хининовата вода .Първо хининовата,после розовата.Не мисля,че е проблем след като и двете са (уж) натурални продукти [/quote]

Мда може да пробвам. мерси

Здравейте, исках да ви питам, тези които ползвате Тривитаминол колко често си правите маски с него? И какво количество слагате? Защото една приятелка ми каза, че ако се прекалява имало обратен ефект?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Здравейте, исках да ви питам, тези които ползвате Тривитаминол колко често си правите маски с него? И какво количество слагате? Защото една приятелка ми каза, че ако се прекалява имало обратен ефект?!
    Аз си правя 1 път в седмицата, много рядко 2! Слагам 1 с.л. понякога малко повече зависи.Комбинирам го с други продукти. Да не трябва да се прекалява, защото косата се пренасища и така става обратен ефект!

Аз си правя 1 път в седмицата, много рядко 2! Слагам 1 с.л. понякога малко повече зависи.Комбинирам го с други продукти. Да не трябва да се прекалява, защото косата се пренасища и така става обратен ефект!

Благодаря, само да те питам колко ти е дълга косата, защото и аз слагам горе-долу 1с.л ама предполагам има значение дължината на косата.

Благодаря, само да те питам колко ти е дълга косата, защото и аз слагам горе-долу 1с.л ама предполагам има значение дължината на косата.

Ами доло горе 1 педя и половина под раменете... не е много дълга и на мен тази доза тривитаминол + други продукти ми стига

^^Оки, мерси мн

^^Оки, мерси мн
    За нищо

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Маската за коса с кафе помага ли ви?В смисъл потъмнява ли косата..по-бляскава ли е?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Маската за коса с кафе помага ли ви?В смисъл потъмнява ли косата..по-бляскава ли е?
    моята става по- бляскава, но не съм забелязала да ми е потъмняла
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Stellyy
    Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава
    в предишния вол. някое момиче беше казало,че и потъмнява, но не помня точно кой..
    marilyn повече от 2 пъти в седмица не трябва да се прави маската.. обратен ефект се получава заради пренасищането на витамин А по тази причина се правят и почивки от маската с тривитаминола около 1 месец,но може и повече.. моята коса е до кръста и слагам по 1сп.л. най-често,но аз слагам доста други съставки и ми стига да си намажа косата.. оригиналната рецепта е с 2сп.л. .. имало е и случаи в които имам в шишенцето примерно малко повече от 1 лъжица,но пък по-малко от количеството за две маски и си го сипвам цялото... а и има момичета,които се мажат само с тривитаминол.. аз също съм се мазала.. така че проблема с обратния ефект идва не от количеството,а от това колко често се прави маската.. както казах не повече от 2 пъти на седмица

Banned Мега фен
    забравих да ви кажа.. днес си купих наливна маска и е някаква нова и мирише много хубаво .. дано пак да ми прави толкова мекичка косата фризьорката ми каза,че е с ленено семе,вит. А и вит. Е

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Stellyy
    в предишния вол. някое момиче беше казало,че и потъмнява, но не помня точно кой..
    Аз бях момичето!
    Бях си слагала няколко пъти и забелязах потъмняване.Спрях ги после.
    Иначе наистина действат ОК на косата.Спор няма.Става и по-бляскава.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    ^Аз също споменах, че забелязвам по-тъмни оттенъци.

Какво използвате за грижа през зимния сезон?

И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си