- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Блясък, мекота...Първоначално написано от nikoleta1506
Humans need fantasy to be human.
^ +1..
+ че кафето потъмнява косата![]()
Ммм.. благодаря![]()
Аз също не съм писала отдавна.
Използвам си маската на Миотис при всяко къпане и така.
Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!
тази комбинация не съществува.. единственото нещо от което съм била доволна беше кокосово масло мисля че.. и това е.. ако искаш нещо ХУБАВО не си купувай от орифлейм и ейвънПървоначално написано от iiordanova
![]()
iiordanova написа:
Аз също не съм писала отдавна.
Използвам си маската на Миотис при всяко къпане и така.
Ама ми се иска с нещо да си я подхраня за зимата. Кажете някои добри продукти за коса на Орифлейм?!
Недей, не са им хубави продуктите. Няма смисъл да си даваш парите напразно.
Аз да Ви питам... някой ползвал ли е розова вода.. примерно да я добавя в маските и т.н.? Имам в нас и се чудя дали мога да я ползвам![]()
Първоначално написано от XxInn0cencexX
Аз попринцип ползвам хининова вода и за това попитах, но мерси... А ако ги смеся...![]()
![]()
Аз си я сложих след хининовата вода.Първо хининовата,после розовата.Не мисля,че е проблем след като и двете са (уж) натурални продукти
[/quote]
Мда може да пробвам. мерси![]()
Здравейте, исках да ви питам, тези които ползвате Тривитаминол колко често си правите маски с него? И какво количество слагате? Защото една приятелка ми каза, че ако се прекалява имало обратен ефект?!![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз си правя 1 път в седмицата, много рядко 2! Слагам 1 с.л. понякога малко повече зависи.Комбинирам го с други продукти. Да не трябва да се прекалява, защото косата се пренасища и така става обратен ефект!Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от nikoleta1506
Благодаря, само да те питам колко ти е дълга косата, защото и аз слагам горе-долу 1с.л ама предполагам има значение дължината на косата.
Първоначално написано от marilyn
Ами доло горе 1 педя и половина под раменете... не е много дълга и на мен тази доза тривитаминол + други продукти ми стига
^^Оки, мерси мн![]()
![]()
За нищоПървоначално написано от marilyn
![]()
Маската за коса с кафе помага ли ви?В смисъл потъмнява ли косата..по-бляскава ли е?![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми аз не съм си правила с кафе , но една позната си направи и каза че била много доволна .. косата и станала по бляскава
моята става по- бляскава, но не съм забелязала да ми е потъмнялаПървоначално написано от TheGirlNextDoor
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
в предишния вол. някое момиче беше казало,че и потъмнява, но не помня точно кой..Първоначално написано от Stellyy
marilyn повече от 2 пъти в седмица не трябва да се прави маската.. обратен ефект се получава заради пренасищането на витамин А по тази причина се правят и почивки от маската с тривитаминола около 1 месец,но може и повече.. моята коса е до кръста и слагам по 1сп.л. най-често,но аз слагам доста други съставки и ми стига да си намажа косата.. оригиналната рецепта е с 2сп.л. .. имало е и случаи в които имам в шишенцето примерно малко повече от 1 лъжица,но пък по-малко от количеството за две маски и си го сипвам цялото... а и има момичета,които се мажат само с тривитаминол.. аз също съм се мазала.. така че проблема с обратния ефект идва не от количеството,а от това колко често се прави маската.. както казах не повече от 2 пъти на седмица![]()
забравих да ви кажа.. днес си купих наливна маска и е някаква нова и мирише много хубаво.. дано пак да ми прави толкова мекичка косата
фризьорката ми каза,че е с ленено семе,вит. А и вит. Е
![]()
Аз бях момичето!Първоначално написано от FuCKkK13
Бях си слагала няколко пъти и забелязах потъмняване.Спрях ги после.
Иначе наистина действат ОК на косата.Спор няма.Става и по-бляскава.![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^Аз също споменах, че забелязвам по-тъмни оттенъци.
Какво използвате за грижа през зимния сезон?
И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо....