.
Отговор в тема
Страница 33 от 108 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2699
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    ^Аз също споменах, че забелязвам по-тъмни оттенъци.

Какво използвате за грижа през зимния сезон?
    честно казано още не съм се замисляла.. сега 2 седмици нищо не си правя на косата (ама май ще си направя в неделя маска,а трябваше да почна от сряда,но нищо.. малко по-рано почвам ама пак идват 2 седмици) и сега почвам с тривитаминола.. ще изхабя едно шишенце и след това ще видим.. иначе като за начало си подстригах връхчетата както ви казах,сега започвам с маските,сешоар по принцип не ползвам така,че няма да е допълнителна грижа ако се въздържам от него.. ще гледам да не ползвам толкова често преси,но не знам как ще стане,защото точно сега идват празници.. за шапка не съм се замисляла.. имам,но рядко зимата се сещам да я слагам.. от доста време не ползвам спрейче на глис (от около 2 месеца) а у нас има 3 .. така че сега от зимата косата ще ми се изсушава и мисля да я пръскам със спрейче,за да не става много суха,че ще започне да се заплита,казах ви,че си поръчах проф.шампоан и все пак процедурите тези 2 месеца мисля да са:
    маска с тривитаминол
    отмивам с проф.шампоан
    след това купена маска по краищата
    и накрая спрейче на глис ако има нужда.. все пак ще гледам да не прекалявам..
    не мисля,че нещата са много понеже маска с тривитаминол бях направила само една скоро,а до сега се мажех със стимулант,купената маска ми е като балсам,а шампоана си е задължителен.. и като ползвам спрейчето на глис рядко не мисля,че ще и' дойде много.. а и след това сиг. пак ще направя почивка след това шишенце от тривитаминола или след още едно т.е. да станат 2.. ще направя почивка от около 1 месец (през този един месец не знам дали ще си слагам стимулант -още не съм решила.. според вас да слагам ли ?)
    сега 1во се извинявам за ферманите..
    и 2ро. слагам толкова неща и правя кратки почивки вече,защото не мога да си позволя по-дълги - от както сме на училище си горя косата 4пъти в месеца,т.е. всяка седмица,а за мен това е много.. за това ще мога да правя почивки от маски само ваканциите и то най-голямата ще ми я лятната.. тогава хем не ползвам толкова преса,хем ще правя маски рядко и косата ще си почине от всичко..

МНОГО се извинявам за фермана
    целувки

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ^Аз също споменах, че забелязвам по-тъмни оттенъци.

честно казано още не съм се замисляла.. сега 2 седмици нищо не си правя на косата (ама май ще си направя в неделя маска,а трябваше да почна от сряда,но нищо.. малко по-рано почвам ама пак идват 2 седмици) и сега почвам с тривитаминола.. ще изхабя едно шишенце и след това ще видим.. иначе като за начало си подстригах връхчетата както ви казах,сега започвам с маските,сешоар по принцип не ползвам така,че няма да е допълнителна грижа ако се въздържам от него.. ще гледам да не ползвам толкова често преси,но не знам как ще стане,защото точно сега идват празници.. за шапка не съм се замисляла.. имам,но рядко зимата се сещам да я слагам.. от доста време не ползвам спрейче на глис (от около 2 месеца) а у нас има 3 .. така че сега от зимата косата ще ми се изсушава и мисля да я пръскам със спрейче,за да не става много суха,че ще започне да се заплита,казах ви,че си поръчах проф.шампоан и все пак процедурите тези 2 месеца мисля да са:
    маска с тривитаминол
    отмивам с проф.шампоан
    след това купена маска по краищата
    и накрая спрейче на глис ако има нужда.. все пак ще гледам да не прекалявам..
    не мисля,че нещата са много понеже маска с тривитаминол бях направила само една скоро,а до сега се мажех със стимулант,купената маска ми е като балсам,а шампоана си е задължителен.. и като ползвам спрейчето на глис рядко не мисля,че ще и' дойде много.. а и след това сиг. пак ще направя почивка след това шишенце от тривитаминола или след още едно т.е. да станат 2.. ще направя почивка от около 1 месец (през този един месец не знам дали ще си слагам стимулант -още не съм решила.. според вас да слагам ли ?)
    сега 1во се извинявам за ферманите..
    и 2ро. слагам толкова неща и правя кратки почивки вече,защото не мога да си позволя по-дълги - от както сме на училище си горя косата 4пъти в месеца,т.е. всяка седмица,а за мен това е много.. за това ще мога да правя почивки от маски само ваканциите и то най-голямата ще ми я лятната.. тогава хем не ползвам толкова преса,хем ще правя маски рядко и косата ще си почине от всичко..

МНОГО се извинявам за фермана
    целувки
    Доволна ли си от стимуланта

Banned Мега фен
    ^ а вие ще правите ли някакви допълнителни неща през зимата ?
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо....
    какво сложи друго в маската ? .. по принцип трябваше косата да ти стане мекичка от кафето.. явно е от друга съставка
    дам.. не за първи път го ползвам и винаги съм била доволна..

^ а вие ще правите ли някакви допълнителни неща през зимата ?
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    И аз този път реших да пробвам с кафето, но някак си ми станаха по сухи краищата незнам защо....
    какво сложи друго в маската ? .. по принцип трябваше косата да ти стане мекичка от кафето.. явно е от друга съставка
    дам.. не за първи път го ползвам и винаги съм била доволна..

Ем това,което слагам винаги... тривитаминол, бадем. масло(само че този път сложих зехтин вместо него) жълтък, кис.мляко, оцет и кафето...но като се замислих този път пробвах друг шампоан и може да е от него...

аз януари ще направя почивка с тривитаминола и ще пробвам този стимулант сега майка ми купила някакви таблетки "Ferosan-Multi tabs", фризьорката и ги препоръчала.. някой да ги е пил

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета аз си купих шампоана и спрей-балсама на Глис с подхранващи масла - жълтата серия) и сега щом ми свърши шампоана, ще си ги ползвам в комбинация с маската Миозотис.

Град
    Добрич
    след малко след като се изкъпя ще си направя маска с едно авокадо, един банан и един жълтък и ще ви кажа как ми е станала косата \/

Banned Мега фен
    ^ как ти се отрази ?

Град
    Добрич
    вчера не успях, много ми се доспа... но в момента съм с нея ии... наистина се надявам да има някакъв уау ефект иначе никога повече няма да барна авокадо .. първо е СУПЕР ГОЛЯМА цапаница, който има нерви да се занимава с мачкане на авокадо му препоръчвам маската !!
    ...второ авокадото миришеше мноого странно - нещо средно между мухал и зелена трева и е много гнусно на пипане...стои се 20 минути тей че след малко ще се измия и след като ми изсъхне косата ще ви кажа как я усещам

Banned Мега фен
    добре
    а аз нямам търпение утре да си направя маска или да се намажа само с тривитаминол,ще видя,но най-вероятно ще е маска и после да пробвам купената по краищата.. дано да ми прави пак толкова мекичка косичката

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Шапка ! Особено когато е влажно, иначе косата ми става ужасна, заплетена, на клечки, а ако съм използвала някой стилизиращ продукт още по-зле... !

Цитирай Първоначално написано от f2f
    след малко след като се изкъпя ще си направя маска с едно авокадо, един банан и един жълтък и ще ви кажа как ми е станала косата \/
    Аз по-скоро бих изяла авокадото от колкото да го клепам на косата си ! Много странно, че ти мирише на мухъл, отвън беше ли потъмняло на места ?

Град
    Добрич
    нем.. беше си здраво зелено авокадо, опитах го ама ми се стори много безвкусно..незнам, просто не съм му свикнала и ми е супер странно

Banned Мега фен
    утре някой освен мен ще си прави ли маска ?

утре някой освен мен ще си прави ли маска ?

И аз ще си правя.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Някой може ли да ми каже нещо за растеж на косата без тривитаминол,хининова вода и себорал форте?Ако някой е чувал за нещо друго де.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Някой може ли да ми каже нещо за растеж на косата без тривитаминол,хининова вода и себорал форте?Ако някой е чувал за нещо друго де.
    Бадемово масло, стимулант на Икаров

Мега фен Аватара на strawberry88
    titinkaa,зехтин

Banned Мега фен
    ^ масаж на скалпа,таблетки като Геритамин примерно,фрикции с билки..

Град
    Пловдив
    Е тоя зехтин не омазнява ли косата?

Е тоя зехтин не омазнява ли косата?
    Е,то се маже корените и малко по дължината и де отмива не я омазнява аз съм се мазала и ефекта е супер и не само при мен.

Banned Мега фен
    ^ и аз съм се мазала само със зехтин и то не 1-2 пъти и не ми се е омазнявала косата..стига да го измиеш добре няма проблем.. косата става много мека

^дам,и здрава и блестяща

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Омазнява косата ако прекалиш със зехтина в корените !
    Също така имай предвид, че ако се боядисваш, зехтина отмива боята по-бързо.

.

Banned Мега фен
    така.. ставам днеска аз и ще си правя маска.. гледам няма хума.. много ме хвана яд .. а без хума всичко ми се разтича.. за това се намазах само с тривитаминол и ще стоя няколко часа,а сряда може би ще си направя маска

Град
    Пловдив
    А колко зехтин да сложа?
    Добре ли ще е ето така да комбинирам нещата..?
    1с.л. зехтин
    1с.л. рициново масло
    малко хума
    хининова вода

Ако се сетите за нещо друго,което мога да сложа,кажете.

Banned Мега фен
    А колко зехтин да сложа?
    Добре ли ще е ето така да комбинирам нещата..?
    1с.л. зехтин
    1с.л. рициново масло
    малко хума
    хининова вода

Ако се сетите за нещо друго,което мога да сложа,кажете.
    ако ти е нормална косата мисля,че така е добре.. можеш да добавиш и жълтък и ракия.. ако добавиш и двете сложи 2сп.л. зехтин според мен е най-добре да добавиш и двете,защото без алкохол съставките няма да действат толкова много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си