.
Отговор в тема
Страница 34 от 108 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 2699
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Добре и малко ракия ще сложа,може би и малко какао.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    така.. ставам днеска аз и ще си правя маска.. гледам няма хума.. много ме хвана яд .. а без хума всичко ми се разтича.. за това се намазах само с тривитаминол и ще стоя няколко часа,а сряда може би ще си направя маска
    Можеш да си сложиш натурално какао.
    И аз днес ще си правя маска: тривитаминол, бадемово, рициново и кокосово масло, водка, оцет, кисело мляко и какао. В краищата повечко стимулант ще сложа.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Пловдив
    Значи сложих...
    зехтин,ракия,рициново масло,хининова вода,хума,малко изтискан лимон,какао,канела,жълтък,м м друго не се сещам,но май сложих и друго ама сега го забравих.Вече се намазах и ще стоя така час и половина два.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    така.. ставам днеска аз и ще си правя маска.. гледам няма хума.. много ме хвана яд .. а без хума всичко ми се разтича.. за това се намазах само с тривитаминол и ще стоя няколко часа,а сряда може би ще си направя маска
    Можеш да си сложиш натурално какао.
    И аз днес ще си правя маска: тривитаминол, бадемово, рициново и кокосово масло, водка, оцет, кисело мляко и какао. В краищата повечко стимулант ще сложа.
    преди съм пробвала да сгъстявам с какао и въпреки че имах малко хума останала пак не ставаше гъсто..

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче....А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Аз сега си направих маската: тривитаминол, бадемово масло, зехтин,оцет, ракия, 1 аспирин, кисело мляко, жълтък и както се бях съсредоточила в бързината сложих и розова вода

пропъснах да кажа, че сложих и мед и какао

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче....А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..
    себорал форте можеш да си вземеш .. иначе на една фр. майка и' си маже косата само с тривитаминол точно заради косопада и и' помага доста

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    себорал форте можеш да си вземеш .. иначе на една фр. майка и' си маже косата само с тривитаминол точно заради косопада и и' помага доста
    благодаря
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н.

Супер фен Аватара на pressiana
    Шампоан на Милва с коприва.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н.
    ами по принцип хумата става и за коса и за лице.. изсушава.. повече я използват хора с мазна коса... смесваш продуктите в маската за коса и добавяш хума и бъркаш докато не стане хомогенна смес .. по принцип трябва да е в пластмасови примерно съдове или порцеланови съответно и от такъв материал да са приборите с които ще разбъркваш,защото от железните се губят някой свойства на хумата.. има много видове хума (не говоря за марки ами за бяла хума,цветна и т.н. )

Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    ами по принцип хумата става и за коса и за лице.. изсушава.. повече я използват хора с мазна коса... смесваш продуктите в маската за коса и добавяш хума и бъркаш докато не стане хомогенна смес .. по принцип трябва да е в пластмасови примерно съдове или порцеланови съответно и от такъв материал да са приборите с които ще разбъркваш,защото от железните се губят някой свойства на хумата.. има много видове хума (не говоря за марки ами за бяла хума,цветна и т.н. )
    А вие от коя сте най-доволни?

Banned Мега фен
    ами аз по принцип си ползвам бялата.. не съм мислила да я сменям,но някой път може да си взема някаква друга

Banned Мега фен
    аа забравих да ви кажа.. стоях с тривитаминола почти 5 часа ... след като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от купената маска

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Значи сложих...
    зехтин,ракия,рициново масло,хининова вода,хума,малко изтискан лимон,какао,канела,жълтък,м м друго не се сещам,но май сложих и друго ама сега го забравих.Вече се намазах и ще стоя така час и половина два.
    А канелата каква роля играе ?

Banned Мега фен
    http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%...-news1534.html
    някой да е пробвал тази билка Арника ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Значи сложих...
    А канелата каква роля играе ?
    За мазна коса е канелата.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз сега си намазах косата с бадемово масло. Мисля да поседя половин-един час и да я измия
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на lqlq89
    аа забравих да ви кажа.. стоях с тривитаминола почти 5 часа ... след като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от купената маска
    Е, какъв е резултатът? До сега не съм се мазала само с тривитаминол, затова питам, интересно ми е.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^въпроса не е към мен ама и аз ще кажа мазала съм се много пъти само с тривитаминол и резултата е бляскава и здрава коса.

Голям фен Аватара на Colombia
    Днес си купих този шампоан.
    Още,обаче не съм го пробвала.

http://apteka.framar.bg/30021877/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Днес си купих този шампоан.
    Още,обаче не съм го пробвала.

http://apteka.framar.bg/30021877/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    аз го ползвах за малко преди 2 месеца и са цената си е повече от хубав
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Colombia
    ^Мерси за инфото.При следващото къпане ще го пробвам.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Искам да питам, има ли доволни от спрей-балсамът и шампоана на Глис с похранващи масла?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си