- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^Добре и малко ракия ще сложа,може би и малко какао.![]()
Можеш да си сложиш натурално какао.Първоначално написано от FuCKkK13
И аз днес ще си правя маска: тривитаминол, бадемово, рициново и кокосово масло, водка, оцет, кисело мляко и какао. В краищата повечко стимулант ще сложа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Значи сложих...
зехтин,ракия,рициново масло,хининова вода,хума,малко изтискан лимон,какао,канела,жълтък,м м друго не се сещам,но май сложих и друго ама сега го забравих.Вече се намазах и ще стоя така час и половина два.
преди съм пробвала да сгъстявам с какао и въпреки че имах малко хума останала пак не ставаше гъсто..Първоначално написано от lqlq89
![]()
А нещо против косопад можете ли да ми препоръчате ?...Скубя се като куче....А не искам да давам луди пари за нещо което не си струва ...Благодаря предварително!..
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Аз сега си направих маската: тривитаминол, бадемово масло, зехтин,оцет, ракия, 1 аспирин, кисело мляко, жълтък и както се бях съсредоточила в бързината сложих и розова вода![]()
![]()
![]()
пропъснах да кажа, че сложих и мед и какао![]()
себорал форте можеш да си вземешПървоначално написано от tomboy
.. иначе на една фр. майка и' си маже косата само с тривитаминол точно заради косопада и и' помага доста
![]()
благодаряПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Момичета мисля да си взема и хума, но досега никога не съм ползвала. Можете ли да ми дадете някво инфо за нея: за какво я използвате, как я използвате и т.н.![]()
![]()
Шампоан на Милва с коприва.Първоначално написано от tomboy
ами по принцип хумата става и за коса и за лице.. изсушава.. повече я използват хора с мазна коса... смесваш продуктите в маската за коса и добавяш хума и бъркаш докато не стане хомогенна смесПървоначално написано от nikoleta1506
.. по принцип трябва да е в пластмасови примерно съдове или порцеланови съответно и от такъв материал да са приборите с които ще разбъркваш,защото от железните се губят някой свойства на хумата.. има много видове хума (не говоря за марки ами за бяла хума,цветна и т.н. )
А вие от коя сте най-доволни?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
ами аз по принцип си ползвам бялата..не съм мислила да я сменям,но някой път може да си взема някаква друга
![]()
аа забравих да ви кажа.. стоях с тривитаминола почти 5 часа ... след като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от купената маска![]()
http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%...-news1534.html
някой да е пробвал тази билка Арника ?
За мазна коса е канелата.Първоначално написано от Rebirthing
Аз сега си намазах косата с бадемово масло. Мисля да поседя половин-един час и да я измия![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Е, какъв е резултатът? До сега не съм се мазала само с тривитаминол, затова питам, интересно ми е.Първоначално написано от FuCKkK13
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^въпроса не е към мен ама и аз ще кажамазала съм се много пъти само с тривитаминол и резултата е бляскава и здрава коса.
![]()
![]()
Днес си купих този шампоан.
Още,обаче не съм го пробвала.
http://apteka.framar.bg/30021877/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аз го ползвах за малко преди 2 месеца и са цената си е повече от хубавПървоначално написано от Colombia
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^Мерси за инфото.При следващото къпане ще го пробвам.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да питам, има ли доволни от спрей-балсамът и шампоана на Глис с похранващи масла?