- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
АЗ !!! дори от спрейчето имам още малкоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
lqlq89 ами аз и преди съм се мазала само с тривитаминол няколко пъти... ми става ми мекичка и бляскава,но този път сложих маска по краищата и ми е доста мекичка![]()
Аз също!Първоначално написано от MegiBoOm
Абее общо взето съм супер доволна от всички шампоани и спрейчета на Глис.
![]()
![]()
А аз искам да ви задам един така обширен въпрос - кажете от кои шампоани сте останали доволни ?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Можете ли да ми предложите някаква домашна маска за нормална коса? То всъщност и аз не знам каква е за три дни се омазнява а като я измия е суха. Та маска за блясък, растеж на косата и мекота.
Ако може и нещо против наелектризирване?
И последен въпрос наскоро майка ми взе нещо като лосион или не знам което прави косата супер мекичка.^^
Такаам..Garnier ultra naturals,Herbal essences,Gliss,Orzene,Wash & go,тези са ми най-любимите!!Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
![]()
само че тука не разбрах къде трябваше да е въпросаПървоначално написано от LoveSick95
.. ако може пак го напиши,че не разбрах
![]()
иначе щом искаш блясък и мекота и растеж си прави маска с тривитаминол или повечко масла.. или можеш да си вземеш стимуланта за коса на Икаров.. той е и за трите неща,които си изброила
brutaLxxbunny ами повечето шампоани са ми били на Глис.. от всички техни съм доволна + елсев пълно възстановяване 5 + джонсън бейби.. като цяла.. а и НЕ съм доволна от хининовия,защото много ми изсушаваше косата и почваше да ми се заплита
![]()
Моя грешка забравих да кажа какъв евсъщност исках да питам дали някой го е използвал ама явно съм изяла тая част :Д
Та това нещо е Natural Tech Energizing Vitamin Activist Gel на Davines ...
И този стимулант от аптеката ли се купува, колко г/д струва?
да от аптеката за 5-6-7 лв. аз последно го купих за 5.57. .. слагаш преди баня,отгоре найлонова шапка + кърпа,стоиш 15 мин. най-малко.. може и няколко часа и отмиваш с шампоанПървоначално написано от LoveSick95
.. иначе това не съм го ползвала
![]()
Аз съм най-доволна от [b]ElsПървоначално написано от brutaLxxbunny
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
[quote=viksit0y]Аз съм най-доволна от [b]ElsПървоначално написано от brutaLxxbunny
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кажете някаква маска за коса с мед и как се нанасяше в краищата. Трябваше ли да се смесва с нещо и т.н?
-жълтъкПървоначално написано от victoriassecret1
-мед
-зехтин![]()
ами казаха ти маска.. иначе може меда и в корените и по дължината и в краищата..Първоначално написано от victoriassecret1
можеш да го смесиш с всичко меда
.. примерно аз го смесвам с още 5-6 неща
ама аз винаги си слагам достичка неща де
![]()
иначе аз утре ще си правя маска с тривитаминол![]()
Купих си тривитаминол защото ще почвам да си правя маски.Жената във ветеринарната аптека ми показа два вида единия беше гръцки,а другия български.Взех българския.Въпроса ми е хубав ли е? Ето и снимка: http://www.prikachi.com/images/761/4043761f.jpg А и маската с тривитаминол се слага на суха коса преди баня нали?
А и кажете някакъв добър фризьор в София.
да.. на суха преди баняПървоначално написано от kariix
![]()
Момичета виждате ли някаква друга разлика от стимуланта на Икаров, освен мекота и блясък?
Ами косата ми е пораснала малко ама не знам дали е от стимуланта,защото аз си правя и масаж на скалпа,със зехтин се мазах и понякога и с жълтък,а и ходя да ме подстригват често и не знам точно от кое е.Първоначално написано от MegiBoOm
..
![]()
ами на мен ми расте косата от него по-бързо същоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Къдрене със сешоар и фолио - жестоко е!
http://vbox7.com/play:f163c9dd
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Момичета вижте кво намерих...
За засилване на растежа на вашата коса си пригответе следния козметичен лосион:
Пригответе настойка от 1 литър лавандулов спирт или тоалетен одеколон без аромат и 50г листа от розмарин, 50г корени от репей и 50г корени от бяла коприва.
Прецедете течността след 14 дни.
С лосиона правете фрикции на кожата на главата.
Някой ползвал ли е това и има ли ефект?
аз преди доста бях навита да си направя такъв лосион,но така и не направих..
хейй мисля да си купя NIVEA VOLUME, кажате дали помага, че косата ми няма никакъв обем .. все едно съм някоя камила ме е облизалаИ кой от двата спрея е по-хубав ..
http://prikachi.com/images/104/4044104O.jpg
^ за спрейчетата не знам,не съм ги ползвала.. иначе не съм мн сиг. дали ще ти помогнат за обема,но все пак пробвай..
момичета някоя няма ли да пусне вече снимка как изглежда косата и'.. все пак от доста месеци са ни темите![]()
Аз имам нови,но са с плитки,ако искате може да кача.