- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
На месец,най-много на 2 месеца и половина,но е по рядко.Първоначално написано от strawberry88
![]()
katii,благодаря.![]()
![]()
^ Моля![]()
Понеже мисля да си взимам хининова вода, защото отдавна не съм ползвала, кажете някоя марка, от която сте доволни ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз, ако ходя всеки месец за връхчета изобщо няма да ми порасне косата![]()
За хининовата вода, честно казано, май май, никакъв ефект не забелязвам. От май месец ползвам хининовата на Милва и май няма ефект. Мисля да си взема червения Себорал Форте.
Аз преди ползвах на Милва и каточчели имаше ефект.. май пак ще си взема такава![]()
Хининовата вода на "Мишел" и "Адда" са много добри, лично аз съм много доволна...Но много момичета казват, че тази на "Кокона" е хубава също.
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Титинка, ако може да те попитам какви грижи полагаш за косата си ..![]()
Ако изчетеш темата ще разберешПървоначално написано от wiiwa
С какво толкова може да се грижи за косата си? Маски редовно, без изправяне с преса, без сушене със сешоар.
![]()
Еми правя й маски през месец два,иначе се пренасища косата.Понякога й слагам тривитаминол заедно с другите продукти в маските.Първоначално написано от wiiwa
Не се суша със сешоар вече от 2г.,само ако се налага спешно да излезна тогава я суша.Задължително преди сушене й пръскам термазащитен спрей за коса на Сайъс.Спрея го пръскам и преди да си изправям косата с пресата.Преса ползвам много ама много рядко.Да н екажа,че в годината изправянето ми с преса се брои на пръсти.
През лятото й пръскам на влажна коса след баня спрей против слънцето на Балеа.
Не я реша с гребени и четки когато е мокра,задължително когато е суха.И зима и лято без значение кой сезон е,косата ми съхне сама,без сешоари,както вече споменах.
Единствено всеки път след като я измия й правя вафлички в корените,защото мойта коса е склонна към омазняване и ми става една като леко сплескана в корените и не мога да се гледам,затова й правя вафли,но лятото даже й вафли не й правя,оставям я да си почине.
Използвам само професионални шампоани и маски.И гледам по-често да я подстригвам,само леко връхчетата.
Какво мислите за шампоаните на Милва (откъм химичен състав)? Има ли много вредни съставки?
за химическия незнам, но много ми заплиташе косата, още докато я мия я чувствам яко заплетена.. за хининовия говоря. иначе не мисля, че съдържа нещо вредно, но нека и другите да кажат мнение.
+1Първоначално написано от kittenella
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Предложете ми нещо за косата да я предпазя по някакъв начин от хлора в басейна..? Благодаря ви.
най-добре шапка и това е.. иначе след басейн гледай колкото може по-бързо да си измиеш косата и да не изсъхва с водата от басейна..Първоначално написано от warmche
![]()
Мерси, шапка е задължително да ползвам, и веднага след басейна изплаквам косата си![]()
^ Нещо хидратиращо.
Момичета, някоя от вас да приема тези добавки - http://www.zdravemarket.com/bg/ezine...ink-biotin.php , впечатления?
След няколко дни започвам третия месец с тях. Ефектът, който забелязах е върху ноктите - не ми се чупят, растат доста бързоот лятото насам не можех да си пусна маникюр, но сега всичко е ок. А за косата все още нищо като че ли.
^ взимала съм добавки геритамин.. и често казано и аз виждах ефект само върху ноктите - растяха по-бързо,но не спряха да се чупят..
иначе аз сега си направих маска с: тривитаминол,оцет,ракия,зе тин,жълтък,кисело мляко,хума,мас,кокосово масло и аспирин.. ще стоя няколко часа и ще отмия с професионалния шампоан - туко що си го взех![]()
Писах в друга тема, ама да пиша и тукаНякой ползвал ли е активатор за къдрици? И може ли от опит да каже нещо за него..ако има и снимки преди/след..
Косата ми е много къдрава, но само когато сложа пяна и/или лак не се разнищва и си стоят оформени, а не искам повече да я изтощавам с тях и плюс сушоара.. Та дали с активатора косата ще си седи с добре оформени къдрици и няма да е толкова увредена от него ? Забражих да кажа, че е винаги суха - дори след като се изкъпя и я оставя сама да изъхне ... а ако ползвам дифузера става още по суха.. ако можете да споделите вие как си подържате косата без да се изсушава ще съм много благодарна
![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^ ами активатора за къдрици пак си е химия.. така че малко или много ще уврежда.. аз съм ползвала,но много отдавна и за малко така че не мога да ти пусна снимка.. иначе моя съученичка ползва и е доволна.. казва,че къдриците и се оформят хубаво и не се слепват като с пияна.. за сухотата.. лака и пияната изсушават косата + сезона в момента + това,че ти е къдрава косата са причини за това да е суха.. най-добре някакво спрейче или овлажнител някакъв да си вземеш.. примерно от спрейчетата на глис.. прави си маски с масла.. или зехтин,мас и т.н. .. най-добре минимум половин час преди къпане си мажи цялата коса примерно със зехтин или с бадемово масло.. можеш да стоиш най-малко половин час до няколко часа,дори можеш да преспиваш с нацапана глава
.. мажеш се,отгоре найлон или шапка за баня,после кърпа и стоиш
![]()
Мерси много определено ще пробвам още от тази вечерА каква е марката на активатора на съученичката ти : ) . Току що намерих на Лореал Профешънъл в интернет - отзиви ? (много съм доволна от Лореал - спирала, балсам, шампоан, маска, боя за коса и т.н.)
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
http://taft.bg/index.php?id=2700
Някоя ползвала ли я е? Има ли ефект ?![]()
ами всъщност не знам .. съжалявам.. иначе за лореал съм чувала доста добри отзиви,а и по форуми съм челаПървоначално написано от r0si
katii не съм я ползвала..
така.. стоях с маската почти 4 часа.. отмих с проф. шампоан,после сложих купената маска по дължината на косата и след като излязох от банята този път не я увих в кърпа,а само леко я подсуших и я оставям да изсъхне сама.. ще ми се наложи утре да я горя,но нищо.. към зимната ваканция ще си почине от преси![]()
някой да си е правил днес маска ? или вчера ?
азПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
^ е какво сложи в маската де![]()
Аз имам два активатора за къдрици, изобще не ми харесват. Че ги оформя - оформя ги къдриците, но оставя странен филм върху косъма и имам чувството, че после върху косата полепват ужасно много боклуци.. И двата ми активатора си седят, няма да ги ползвам повече..