- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Така потърсих си днес активатора, но точно този го няма и имаше на някакви марки, за които не бях чувала и ще проверя отново другата седмица. Разгледах и спрейчетата на глис но бяха малко и не знаех кое да си взема - какво спрейче да си взема FuCKkK13 : ) Дай идея и за овлажнител..
Сега ще си направя маска - много зехтин, малко бадемово масло, малко мед, малко хума, малко хининова водаСтават ли с тези съставки?
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Съжелявам за втория пост. Каква марка са да знам да не си взимамПървоначално написано от taamara
Мерси много : )
Е, не зная как ще се отразят на твоята коса..
Ето, снимах ти гиhttp://prikachi.com/images/786/4064786s.jpg
Иначе, сега прочетох предните ти постове, насочила си се към активатор от професионалните серии на Лореал, да ти кажа, мисля, че те ще са добри, много положителни оценки съм чела за тях. А и доколкото си спомням, ако става въпрос за същия активатор на Лореал, е под формата на балсам, в смисъл констиненцията му е такава. Мисля, че ще е добър, ползвам на Лореал - Хот Лис и много ми харесва ефекта му върху чупливата ми коса, та аз него ползвам като активатор, затова предполагам, че професионалният ще е супер
![]()
![]()
Мерси много това на Виктория видях днес, но и от тази марка не съм ползвала нищо и не рискувах : )
http://zlatnaribka.com/product_info....oducts_id=2336 - това е на Лореал активатора и ще го потърся пак, пък да видим как е![]()
Да се похваля , от известно време използвам течни кристали с ленено семе на Виктория , и останах доста доволна от резултата ,не очаквах кой знае ..от марка, която за първи път виждам на пазара,така,че препоръчвам :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз си ги купих тези миналата седмица...чудих се, чудих се между тези или другите обикновените, накрая казах "Каквото стане.."!И аз съм доволна засега.И ти от ДМ, нали?Първоначално написано от rosencetooo
![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
ами всичките им са хубави.. препоръчвам ти или жълтото (не оранжевото,а жълтото) което е с масла и е против цъфтеж или розовото .. с екстракт от роза мисля,че беше и до колкото помня предпазваше.. иначе овлажнител.. не знам.. аз си бях купила едно от ейвън (учудващо,никога не съм харесвала продуктите им за коса,но от това точно съм доволна) ето го. бях го поствала и в стара тема:Първоначално написано от r0si
не знам дали още го има.. но ако го има ти го препоръчвам
![]()
иначе маската за твоята коса е добре![]()
Тривитаминол, кисело мляко, жълтък, ракия, бадемово масло, зехтин, аспирин и медПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
^ леле.. заразих половината момичета с моите 100 неща в маската.. извинявам се,но така маската става по- добра
![]()
п.с. казах го на шега някой да не се обиди
иначе аз да ви се оплача.. снощи явно не съм си отмила на 2 кичура хубаво маската за коса..и тази сутрин ставам и те сплескани такива,абе личеше си,че не са хубаво измити от маската и трябваше тия 2-3 кичура да ги намокря,да ги измия с шампоан и да ги изсуша със сешоара,защото имах 40мин. докато ми почне часа.. пак ще започна май май да си слагам по повечко шампоан
..
аз четвъртък ще си правя маска..![]()
иначе утре ще си взема стимулант за коса и хума,защото тази ми е на свършване.. и се чудя масло от жожоба ли да си взема или бадемово масло .. според вас ?
а.. и баба ми ми се обади да съм и кажела нещо за косопад,защото имала.. и аз реших да и' купя ампули,но сега се чудя за марка.. и май ще взема на денис,защото баща ми ползваше такива с екстракт от плацента мисля,че бяха.. и беше доволен.. с една ампула се оправи.. те нали са по-големи и той е с къса коса и му стигна за 3 пъти и се оправи.. сега ще пробвам да и' купя такива пък да видим![]()
Мерси FuCKkK13 ще потърся това на Ейван и пак хубаво ще разгледам Глис пък да видим ((( :
Снощи държах маската 3 часа - днес косата ми е по лъскава иии не е толкова сухаЩе си направя пак в четвъртък
![]()
добре.. радвам се,че ти е помогналоПървоначално написано от r0si
.. сега се сетих,че преди като се правех къдрава си слагах по много малко масло от пшеничен зародиш на пръста и оформях къдриците като завъртам косата около пръста.. и то някак си ставаше по-подредено и не чак толкова хвърчащо
ако искаш можеш да пробваш.. ще ти се отрази уж добре,уж няма да е химия,но все пак да е по малко,за да може да попие и да не стане мазно
.. маслото от пшеничен зародиш най-бързо попива
![]()
Ооо за това не бях чувала дажеопределено ще пробвам
Аз винаги си слагам тези продукти, стига да не забравя нещо![]()
Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса?![]()
|
![]()
^ няма нужда от бад. масло..![]()
аз използвам термозащитен спрей на алфапарфПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
Кристали.Първоначално написано от mmm_sweet
Аз пък започнах да пръскам спрея на Глис, но косата ми продължава да се наелектризира ужасно.![]()
всъщност повечето масла и билки,които са в стимуланта са разредени в бад.масло.. т.е. бад.масло е най-много.. за това ти казах че няма нужда да го слагашПървоначално написано от zoreto
.. маслото от ший може да го слагаш повечко
![]()
^Маслото от ший от аптеките се купува,нали?Колко струва и на Икаров ли е или на друга марка?![]()
^Да от аптеката се взема.За цена...не мога да ти кажа точна.Около 5лв.предполагам.
Момичета,от маслата не се налага да се правят почивки нали?Ако се ползват самостоятелно като маска?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^ дам .. ако са само масла може да не правиш почивка![]()
Търся маска с тривитаминол и с по-домашни продукти защото не съм си закупила масла все още![]()