.
Отговор в тема
Страница 38 от 108 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2699
    Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Така потърсих си днес активатора, но точно този го няма и имаше на някакви марки, за които не бях чувала и ще проверя отново другата седмица. Разгледах и спрейчетата на глис но бяха малко и не знаех кое да си взема - какво спрейче да си взема FuCKkK13 : ) Дай идея и за овлажнител..
    Сега ще си направя маска - много зехтин, малко бадемово масло, малко мед, малко хума, малко хининова вода Стават ли с тези съставки?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Аз имам два активатора за къдрици, изобще не ми харесват. Че ги оформя - оформя ги къдриците, но оставя странен филм върху косъма и имам чувството, че после върху косата полепват ужасно много боклуци.. И двата ми активатора си седят, няма да ги ползвам повече..
    Съжелявам за втория пост. Каква марка са да знам да не си взимам Мерси много : )

Голям фен Аватара на taamara
    Е, не зная как ще се отразят на твоята коса..
    Ето, снимах ти ги http://prikachi.com/images/786/4064786s.jpg
    Иначе, сега прочетох предните ти постове, насочила си се към активатор от професионалните серии на Лореал, да ти кажа, мисля, че те ще са добри, много положителни оценки съм чела за тях. А и доколкото си спомням, ако става въпрос за същия активатор на Лореал, е под формата на балсам, в смисъл констиненцията му е такава. Мисля, че ще е добър, ползвам на Лореал - Хот Лис и много ми харесва ефекта му върху чупливата ми коса, та аз него ползвам като активатор , затова предполагам, че професионалният ще е супер

Град
    Мерси много това на Виктория видях днес, но и от тази марка не съм ползвала нищо и не рискувах : )
    http://zlatnaribka.com/product_info....oducts_id=2336 - това е на Лореал активатора и ще го потърся пак, пък да видим как е

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Да се похваля , от известно време използвам течни кристали с ленено семе на Виктория , и останах доста доволна от резултата ,не очаквах кой знае ..от марка, която за първи път виждам на пазара,така,че препоръчвам :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Да се похваля , от известно време използвам течни кристали с ленено семе на Виктория , и останах доста доволна от резултата ,не очаквах кой знае ..от марка, която за първи път виждам на пазара,така,че препоръчвам :P
    И аз си ги купих тези миналата седмица...чудих се, чудих се между тези или другите обикновените, накрая казах "Каквото стане.."!И аз съм доволна засега.И ти от ДМ, нали?
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от r0si
    Така потърсих си днес активатора, но точно този го няма и имаше на някакви марки, за които не бях чувала и ще проверя отново другата седмица. Разгледах и спрейчетата на глис но бяха малко и не знаех кое да си взема - какво спрейче да си взема FuCKkK13 : ) Дай идея и за овлажнител..
    Сега ще си направя маска - много зехтин, малко бадемово масло, малко мед, малко хума, малко хининова вода Стават ли с тези съставки?
    ами всичките им са хубави.. препоръчвам ти или жълтото (не оранжевото,а жълтото) което е с масла и е против цъфтеж или розовото .. с екстракт от роза мисля,че беше и до колкото помня предпазваше.. иначе овлажнител.. не знам.. аз си бях купила едно от ейвън (учудващо,никога не съм харесвала продуктите им за коса,но от това точно съм доволна) ето го. бях го поствала и в стара тема:
    не знам дали още го има.. но ако го има ти го препоръчвам

иначе маската за твоята коса е добре

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ^ е какво сложи в маската де
    Тривитаминол, кисело мляко, жълтък, ракия, бадемово масло, зехтин, аспирин и мед

Banned Мега фен
    ^ леле.. заразих половината момичета с моите 100 неща в маската .. извинявам се,но така маската става по- добра

п.с. казах го на шега някой да не се обиди

иначе аз да ви се оплача.. снощи явно не съм си отмила на 2 кичура хубаво маската за коса..и тази сутрин ставам и те сплескани такива,абе личеше си,че не са хубаво измити от маската и трябваше тия 2-3 кичура да ги намокря,да ги измия с шампоан и да ги изсуша със сешоара,защото имах 40мин. докато ми почне часа .. пак ще започна май май да си слагам по повечко шампоан ..
    аз четвъртък ще си правя маска..
    иначе утре ще си взема стимулант за коса и хума,защото тази ми е на свършване.. и се чудя масло от жожоба ли да си взема или бадемово масло .. според вас ?

а.. и баба ми ми се обади да съм и кажела нещо за косопад,защото имала.. и аз реших да и' купя ампули,но сега се чудя за марка.. и май ще взема на денис,защото баща ми ползваше такива с екстракт от плацента мисля,че бяха.. и беше доволен.. с една ампула се оправи.. те нали са по-големи и той е с къса коса и му стигна за 3 пъти и се оправи.. сега ще пробвам да и' купя такива пък да видим

Град
    Мерси FuCKkK13 ще потърся това на Ейван и пак хубаво ще разгледам Глис пък да видим ((( :
    Снощи държах маската 3 часа - днес косата ми е по лъскава иии не е толкова суха Ще си направя пак в четвъртък

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от r0si
    Мерси FuCKkK13 ще потърся това на Ейван и пак хубаво ще разгледам Глис пък да видим ((( :
    Снощи държах маската 3 часа - днес косата ми е по лъскава иии не е толкова суха Ще си направя пак в четвъртък
    добре.. радвам се,че ти е помогнало .. сега се сетих,че преди като се правех къдрава си слагах по много малко масло от пшеничен зародиш на пръста и оформях къдриците като завъртам косата около пръста.. и то някак си ставаше по-подредено и не чак толкова хвърчащо ако искаш можеш да пробваш.. ще ти се отрази уж добре,уж няма да е химия,но все пак да е по малко,за да може да попие и да не стане мазно .. маслото от пшеничен зародиш най-бързо попива

Град
    Ооо за това не бях чувала даже определено ще пробвам

Аз винаги си слагам тези продукти, стига да не забравя нещо

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса?
    |

Супер фен Аватара на zoreto
    Отново се намазах с моите си масла и мога да ви се похваля ,че косата ми стана много мекичка и много лъскава
    Ако някой се интересува използвах:
    стимулант за коса
    бадемово масло
    масло от ший

Banned Мега фен
    ^ няма нужда от бад. масло..
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Мацки,искам да попитам с какви продукти предпазвате косата си преди да я изправяте с преса?
    аз използвам термозащитен спрей на алфапарф

ам не знам дали има нужда ,ама мен ми се отразява супер,колкото повече ,толкова по добре, и да може да го има в стимуланта

Повече от фен
    Кристали.

Аз пък започнах да пръскам спрея на Глис, но косата ми продължава да се наелектризира ужасно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ам не знам дали има нужда ,ама мен ми се отразява супер,колкото повече ,толкова по добре, и да може да го има в стимуланта
    всъщност повечето масла и билки,които са в стимуланта са разредени в бад.масло.. т.е. бад.масло е най-много.. за това ти казах че няма нужда да го слагаш .. маслото от ший може да го слагаш повечко

^благодаря ,не го заех това ,а маслото от ший е уникално и не само за коса

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Маслото от ший от аптеките се купува,нали?Колко струва и на Икаров ли е или на друга марка?

Голям фен Аватара на Colombia
    ^Да от аптеката се взема.За цена...не мога да ти кажа точна.Около 5лв.предполагам.

Момичета,от маслата не се налага да се правят почивки нали?Ако се ползват самостоятелно като маска?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    ^ дам .. ако са само масла може да не правиш почивка

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    ^Маслото от ший от аптеките се купува,нали?Колко струва и на Икаров ли е или на друга марка?
    да от аптека и е на Икаров , моето струваше 2,80 за 60 мл

Град
    W O N D E R L A N D
    Търся маска с тривитаминол и с по-домашни продукти защото не съм си закупила масла все още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си