- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
МерсиСега ще си я направя.
![]()
Току що прочетох статия за ползите от маслото от лавандула (против косопад) - къде се продава ? В аптеката дали ще има ?
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Първоначално написано от r0si
Дам,има ги във всяка аптека.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Тук ви давам 1 файл с доста маски.Не всички са за коса обачеОще не съм ги прегеледала до край.
Дано си харесете нещо![]()
http://antoniq.hit.bg/maski.doc
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета,какъв точно трябва да е зехтина за маските?
Нали има няколко вида,а аз не съм много запоната...
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Extra Virgin мисля, че трябва да е. Файла с маските не се отваряПървоначално написано от Colombia
![]()
Момичета, киселото мляко как се отразява на косата? Забелязах, че го добавяте към маските.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Маска: Тривитаминол(АД3Е)(вит.А,вит .Е и вит.Д-смесени),наречени още овчи витамини или конски витамини + Стимулант на Икаров+жълтък+ може и някакъв алкохол.
Някой да я е правил?![]()
^не съм я пробвала.. слагала съм стимулант в маските с тривитаминол,но по малко.. примерно 1 сп.л. или половин и това е
подхранва,мекота,сваля боята и леко изсушаваПървоначално написано от billytalent
![]()
иначе аз се намазах със стимулант и ще стоя 3-4 часа.. не правех маска,защото правех в пшонеделник,сега и неделя трябваше,а три маски в една седмица не е много удачно..иначе неделя пак ще си направя маска с тривитаминол
![]()
сега да ви кажа.. след като се изкъпя ще изстискам половин лимон + количество вода малко по-голямо от количеството сок от лимон ще напръскам косата и ще си я сплета на плитки.. т.е. ще го използвам като лак.. не че иначе не държи,но искам да пробвам![]()
По предишния пост е мой, съжалявам че стана объркване![]()
А, ти, Фък, ползвала ли си някаква маска с травиаминол и стимуланта? Вчера не си направих маска, днес си го купих стимуланта и искам да направя нещо.![]()
Мерси : ))))Първоначално написано от FuCKkK13
Преди време се бях мазала около 2-3 пъти, за да ми смъкне боята, но косата ми беше ужасна след това. Все едно не съм се къпала от векове и ми беше интересно. Този път ще го добавя към маска.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^ забравих да кажа и еластичност![]()
имаш предвид заедно ли ? .. ако е така да.. случвало се е да нямам никакво масло (много често забравям да купя нещо,а ми предстои да си правя маскаПървоначално написано от LoveSick95
) и слагах по една лъжица стимулант.. иначе си слагах обичайните неща - тривитаминол,мас,зехтин,ки ело мляко,жълтък,ракия,оцет,асп ирин и винаги някакво масло,но като нямам стимулант и така
..сега се сетих че слагам и мед
![]()
А по колко травитаминол и стимуланта да сложа? Косата ми стига някъде до към гърдите и е сухичка и изтощена.
Ако знаеш и по-хубава маска за моя случа примерно само със стимуланта, също сподели![]()
ами често казано ти трябва да прецениш дали да си сложиш и двете,но щом ти е суха сложи и двете + жълтък,кисело мляко,ракия,зехтин.. и ако можеш от мазничките неща по повечко.. примерно : 1 жълтък,2сп.л. кисело мляко,1-2сп.л. ракия,1сп.л. тривитаминол,2-3сп.л. зехтин и 2сп.л. стимулант.. ако ти е малко добавяй от мазните неща.. аз слагам и хума в маските,но моята коса е нормална,а и хумата изсушава за това не слагайПървоначално написано от LoveSick95
![]()
забравих да кажа.. можеш да добавиш и сока от половин или един лимон![]()
ох.. извинявам се за постовете един след друг.. относно маската.. забравих да ти кажа (LoveSick95) трябва да стоиш най-малко два часа.. и за да забележиш малка промяна в косата си прави тази маска 2 пъти в седмицата в продължение на най-малко 2 седмици.. промяна ще видиш още след 1вата маска,но ще е много малка..![]()
Здравейте момичета!
Да задам и аз един въпрос. Имам дълга коса, някъде до дупето - гъста е, но краищата сега съм забелязала много цъфтят. Искам да попитам има ли някаква домашна маска, или пък купена, която мога да използвам, за да не се цепят толкова много краищата на косата ми.
Тя си е хубава, но искам да е по-здрава, по-хубава.Мерси!
![]()
Първо иди на фризьор и кажи да ти се махне всичко цъфнала, а после вече може да си вземеш маската, шампоана и спрея на Глис с подхранващи масла за късащи се краища.Първоначално написано от DisappointedDreamer
гориш ли я ? .. иначе си купи масло от пшеничен зародиш и кристали против цъфтеж.. препоръчвам ти професионални кристиан оф рома с ленено семе... можеш преди баня да си мажеш краищата с мед + масло от пшеничен зародиш,а иначе може цялата коса със зехтин.. след баня или кристали (ако си купиш) или малко масло от пшеничен зародиш.. 1-2 капки.. разтриваш на ръцете и слагаш САМО ПО КРАИЩАТА !!! ако има нещо питай.. но преди да започнеш да се грижиш за връхчетата иди да ти ги отрежат,защото 1 път цъфнат ли не може да се оправят с нищо друго освен с ножицатаПървоначално написано от DisappointedDreamer
![]()
Меги ,eх, разбира се че ще отида на фризьор да ми отрежат връхчетата. И този шампоан на Глис + балсама ги имам. Ползвам ги. Мислех по скоро за някоя маска.
Fuck, благодаря ти! Не, не я горя, нищо не и правя дори![]()
Направих си маската и ся се радвам на мекичката ми косичка ^^ мирише уникално ах <3 иначее не ти видях поста за лимонновия сок сетих се по-късно :д
Бтв в един форум четох че не е добре да се ползва повече от една с.л травитаминол на седмица така ли е? А почивките кога се правят?
^ много бързатене ми е изсъхнала косата.. ще я отплета утре сутринта преди училище и след училище ще я снимам
![]()