.
Отговор в тема
Страница 4 от 108 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2699
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Кажете ми шампоани с възможно най-малко химия в тях?
    ами.. с най-малко химия.. биошампоаниете..
    Ти си като енциклопедия За каквото и да те питат всичко знаеш, някой ден може да станеш добра фризьорка. Иначе и мен ме интересува за тези шампоани, щото и аз често се налага да си мия косата. Мисля, тази вечер да си намажа косата с бадемово масло, както бях казала преди няколко дни само се притеснявам да не ми станат прекалено много маските за седмицата

Момичета, взех си кокосово масло вчера и се намазах с него, много е добро. Обаче искам да ползвам и стимуланта на Икаров, има ли шанс да стане един вид "предозировка", ако ползвам и двете често?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Кажете ми шампоани с възможно най-малко химия в тях?
    ами.. с най-малко химия.. биошампоаниете..
    Ти си като енциклопедия За каквото и да те питат всичко знаеш, някой ден може да станеш добра фризьорка. Иначе и мен ме интересува за тези шампоани, щото и аз често се налага да си мия косата. Мисля, тази вечер да си намажа косата с бадемово масло, както бях казала преди няколко дни само се притеснявам да не ми станат прекалено много маските за седмицата
    .. ами в аптеките.. честно казано за марка не мога да ви кажа.. но в аптеката или в някой сайтове има доста такива продукти, а и в биомагазините.. те не са 100% биотични, но повечето от тях са с около 90% биопродукти в тях.. за маската.. ако днес си направиш 3 пъти в седмицата ли ще ти дойде ? .. ако е така.. пропусни примерно следващата и чак в неделя
    давам само примерен сайт.. не съм ползвала продуктите и не знам дали са добри
    http://www.bio-magazin.eu/19-shampoan-i-balsami
    а иначе бебешките шампоани .. да.. те са с по-малко химии като почти цялата козметика за бебета.. все пак на тях им трябват по-специални грижи .. иначе за фризьорството.. ... може да ми е нещо като хоби... иначе аз наистина от тая коса ей така без да искам научих доста неща... но винаги може и повече.. човек все пак се учи вечно

taamara тези капсули предполагам, че ще са добри

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover
    Момичета, взех си кокосово масло вчера и се намазах с него, много е добро. Обаче искам да ползвам и стимуланта на Икаров, има ли шанс да стане един вид "предозировка", ако ползвам и двете често?
    ами ако примерно сряда или четвъртък се мажеш с кокосовото,а неделя със стимуланта.. или едната седмица (ако си миеш косата 1 път в седмицата) се мажеш със стимуланта,а следващата с кокосовото масло мисля, че няма да се предозира.. но двете наведнъж не ги слагай.. стимуланта в съвкупност от доста масла и билки и няма смисъл да слагаш него + коксово масло

благодаря за отговора

Град
    Луната
    FuCKkK13 да, за 3ти път ще ми е тази седмица затова се чудя дали да се намажа [/b]

Banned Мега фен
    FuCKkK13 да, за 3ти път ще ми е тази седмица затова се чудя дали да се намажа [/b]
    ами ако косата ти има нужда да я измиеш може, но не ти препоръчвам да си правиш маска повече от 2 пъти в седмицата.. по-добре пропусни....

Град
    Луната
    ами ако косата ти има нужда да я измиеш може, но не ти препоръчвам да си правиш маска повече от 2 пъти в седмицата.. по-добре пропусни....
    не че има толкова нужда, просто корените ми са някак мазни чудя се дали не е от хининовата вода...

Banned Мега фен
    не че има толкова нужда, просто корените ми са някак мазни чудя се дали не е от хининовата вода...
    ами може.. на мен от хининовата вода косата ми се омазняваше.. щом е така защо утре не ходиш вързана.. или си сложи малко бебечка пудра в корените

Голям фен Аватара на taamara
    taamara тези капсули предполагам, че ще са добри
    Ще мина 1-2 курса с тях и ще споделям как ми се отразяват
    Иначе, преди малко си измих косата с черния глис - много ми хареса, има пяна, лесно се нанася

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Аз сега съм намазана само с бадемово масло и като се изкъпя ще кажа резултата. ...дано е добър
    амии хубава ми стана косата ,НО се сплетох на плитки и на сутринта ги сресах и много ми бухна косата и вече няма да я реша слид плитки .

Град
    Луната
    ами може.. на мен от хининовата вода косата ми се омазняваше.. щом е така защо утре не ходиш вързана.. или си сложи малко бебечка пудра в корените
    Нямам такава пудра А вързана хич не ми отива, така де не се харесвам, понеже имам бритон и стои много странно едно такова...

Супер фен Аватара на wiiwa
    В един сайт бях чела, че било много полезно да се прави маска с урина, мас и гас Някой знае ли нещо по въпроса ?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичета, мога ли сама да си измисля маска за коса? Примерно ако смеся зехтин, жълтък от яйце, лимонов сок и примерно уиски/водка какво ще се случи с косата ми?
    И по цялата ксоа ли да мажа, и корените ли? ДА не се омазни нещо от зехтина?
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    В един сайт бях чела, че било много полезно да се прави маска с урина, мас и гас Някой знае ли нещо по въпроса ?
    ами да.. вярно е, че урината е полезна, но тя се използва с много тежки случаи..примерно ако имаш косопад и нищо не помага от шампоани от 2лв. до такива за по 50лв.. тогава се прави това с урината..абе общо взето трябва да ти е много зле косата, за да го направиш
    PullMeCloser можеш.. маската и в корените и по дължината.. то ако не се слага в корените не знам как ще действа тази маска.. освен ако не е само за краищата.. т.е. ако цъфтят с някое масло.. все пак косата расте от корените .. за да си направиш маска трябва да знаеш кои са изсушаващи и омазняващи съставки.. каква ти е косата - нормална,мазна,суха,нормал а, но склннка към омазняване.. и тогава да измислиш маската и съотношението на омазняващите и изсушаващите съставки в нея .. примерно тази,която ти си написала става за нормална коса ..дори можеш да добавиш още една омазняваща съставка и тогава вече ще е супер маската

Проблема е, че у нас нямам НИКАКВИ масла- нито бадемово, нито рициново, нито стимуланта на Икаров... Освен зехтина, не знам какво друго да сложа. Някакви идеи?

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    FuCKkK13 в хладилника има всичко, от по-специалните неща имам само бадемово масло.. ползвам и хининова вода на през няколко дена за растеж но от нея още повече ми се изсушава косата, имам и някаква хума която се използва за маски за лице и коса, но все още не съм я ползвала защото няма даден начин на приготвяне...
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Някой ще ми препоръча ли хубав шампоан? Знам, че на всяка коса действат различно, но все пак... Косата ми цъфти доста, чуплива е, в корените се омазнява често и я мия през ден. Давайте идеи, само без Гарниер, Лореал, Шаума, Хед енд шоулдърс и Глис.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Проблема е, че у нас нямам НИКАКВИ масла- нито бадемово, нито рициново, нито стимуланта на Икаров... Освен зехтина, не знам какво друго да сложа. Някакви идеи?
    свинска мас ?
    r0si ами в маската можеш да сложиш и хининова вода.. но щом ти е суха може само с бадемово масло.. или можеш зехтин,бадемово масло и жълтък примерно хумата може просто да я сложиш в маската и да разбъркаш.. няма специален начин за ползване.. може с всичко.. най-добре с пластмасови прибори .. защото от метални лъжици и т.н. губи някой нейни свойства..
    gabi_94 ами.. защо без тези не знам, но нищо.. елсев пълно възстановяване 5 ? има доста доволни от него.. в момента съм с него и ми хареса първия път като го ползвах .. иначе професионални от фриз. салон.. те са най-хубави

няма да си сложа такова нещо на косата. Някакъв друг вариант? Олио имам, зехтин, яйца, кисело мляко, прясно мляко, мед и разни други храни Може да сложа само зехтин... Обаче има ли шанс след това косата ми да е мазна? След като се изкъпя? да не й стане нещо

Мега фен Аватара на strawberry88
    няма да си сложа такова нещо на косата. Някакъв друг вариант? Олио имам, зехтин, яйца, кисело мляко, прясно мляко, мед и разни други храни Може да сложа само зехтин... Обаче има ли шанс след това косата ми да е мазна? След като се изкъпя? да не й стане нещо
    мазала съм се само със зехтин много пъти и слагам 2 пъти шампоан и се отмива

Banned Мега фен
    ами всичко друго,което имаш изсушава.. а твоята коса е суха следователно не е препоръчително.. можеш да сложиш бадемово масло,зехтин и жълтък

Косата ми не е суха.
    Нямам бадемово масло,както казах, ще сложа зехтин, жълтък и...само това. Става ли така?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Някой ще ми препоръча ли хубав шампоан? Знам, че на всяка коса действат различно, но все пак... Косата ми цъфти доста, чуплива е, в корените се омазнява често и я мия през ден. Давайте идеи, само без Гарниер, Лореал, Шаума, Хед енд шоулдърс и Глис.

На Орзене за мазна коса.И хининов шампоан Както си описваш косата,все едно мен описваш...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    Косата ми не е суха.
    Нямам бадемово масло,както казах, ще сложа зехтин, жълтък и...само това. Става ли така?
    ох.. извинявай.. обърках тес едното момиче,което каза, че косата й е суха.. иначе става.. щом не ти е суха можеш бадемво масло,зехтин,жълтък и ракия/водка и/или кисело мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си