.
Отговор в тема
Страница 40 от 108 ПървиПърви ... 303637383940414243445090 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2699
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    Направих си маската и ся се радвам на мекичката ми косичка ^^ мирише уникално ах <3 иначее не ти видях поста за лимонновия сок сетих се по-късно :д
    Бтв в един форум четох че не е добре да се ползва повече от една с.л травитаминол на седмица така ли е? А почивките кога се правят?
    всъщност оригиналната рецепта е с 2сп.л тривитаминол и маската се прави 1 път в седмицата така че не е вярно.. аз слагам по 1сп.л и правя маски 2 пъти в седмицата.. доста момичета се мажат само с тривитаминол така че това да не те притеснява.. само е важно да се правят почивки,за да не се получи пренасищане на вит.А и да се получи обратен ефект от маската .. но естествено не трябва да сипваш по половин шише тривитаминол на маска 1-2сп.л. е достатъчно

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Меги ,eх, разбира се че ще отида на фризьор да ми отрежат връхчетата. И този шампоан на Глис + балсама ги имам. Ползвам ги. Мислех по скоро за някоя маска.

Fuck, благодаря ти! Не, не я горя, нищо не и правя дори
    Видях снимките на косата ти в съседната тема и за да не спамя там, че темата е друга, ще те питам тук. От колко време я пускаш и как успя да си я пуснеш толкова дълга?

Голям фен Аватара на Colombia
    Днес си купих този спрей.
    Доволна съм от всичко,което до сега съм ползвала от тази серия,така че ще очаквам същото и от този продукт.

http://apteka.framar.bg/30017452/%D0...#axzz1eev77woz

I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer
    Меги ,eх, разбира се че ще отида на фризьор да ми отрежат връхчетата. И този шампоан на Глис + балсама ги имам. Ползвам ги. Мислех по скоро за някоя маска.

Fuck, благодаря ти! Не, не я горя, нищо не и правя дори
    Видях снимките на косата ти в съседната тема и за да не спамя там, че темата е друга, ще те питам тук. От колко време я пускаш и как успя да си я пуснеш толкова дълга?
    От 2 години. Преди ми беше до гърдите някъде. Нищо не съм и правила - нито маски, нито балсами, но пък и преси и темподобни не използвам. Само връхчетата режа от време на време.

Град
    Добрич
    Ако сложа 1 супена или чаена лъжичка масло от авокадо в шампоана ми --> http://static1.framar.bg/product/orz...shampoo200.jpg (400 мл), ще има ли някакъв проблем за косата ми ?

Banned Мега фен
    ^ за две години имаш много хубава коса... това,че не използваш преди и сешоари и т.н. се отразява добре.. и аз една година не използвах,но сега нещо ми прищрака да използвам
    Цитирай Първоначално написано от f2f
    Ако сложа 1 супена или чаена лъжичка масло от авокадо в шампоана ми --> http://static1.framar.bg/product/orz...shampoo200.jpg (400 мл), ще има ли някакъв проблем за косата ми ?
    ами можеш да си сложиш.. само дано да не ти остава по косата,което ме съмнява .. пробвай.. можеш и аспирин да сложиш към шампоана

момичета,пробвах това със лимона. преди съм пробвала и сложих много лимон и стана твърдо.. сега викам да сложа по-малко,то пък почти не се усещаше.. някак не мога да уцеля точното количество за моята коса .. и за това не снимах,защото стана както по принцип с плитки.. само на най-дългия ми пласт чупките станаха по-добре,но малко по-добре.. нищо.. направих една обливка с вода + лимон след баня и това е

някой друг път пак ще пробвам

Banned Мега фен
    момичета темата нещо замря.. утре някой ще си правил ли маски освен мен ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Аз мисля да си правя
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ с какво мислиш да си я правиш ?

Аз снощи се намазах само с рициново масло.За 1 път пробвам.
    Хареса ми Косата ми в момента съхне и след като се изсуши напълно ще мога да кажа по-добре какъв е ефекта.
    Но,я усещам много по-мека и жизнена.
    След като се изкъпах впръсках по дължината спрея на Елсев 5.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ^ с какво мислиш да си я правиш ?
    Амии.. още не съм си взела тривитаминол и единственото масло, с което разполагам е бадемовото. Нещо с него ще измисля.. или ще си сложа само от него по крайщата
    Ти каква ще си правиш ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ ами аз нямам никакво масло.. като си купувах стимуланта и хумата съвсем ми изскочи от акъла,а трябваше да си взема масло и ампули и изобщо никаква ме нямаше.. иначе мисля,че обичайната.. твиритаминол,ракия,оцет,жъ тък,кисело мляко,мед,хума,зехтин и мас

Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха)
    да,изсушава,но алкохола помага на съставките да попият по-бързо,защото загрява скалпа .. ако си чела по принцип трябва или затоплена кърпа или да сложиш кърпата и да затоплиш със сешоар

Цитирай Първоначално написано от marilyn
    да,изсушава,но алкохола помага на съставките да попият по-бързо,защото загрява скалпа .. ако си чела по принцип трябва или затоплена кърпа или да сложиш кърпата и да затоплиш със сешоар

Мерси, за бързия отговор... иначе това със затоплянето все го пропускам.. значи ще знам следващя път.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз си правих триивитаминол, заехтин, жълтък, бира, розова вода, 1 аспирин, и малко ракия

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta1506
    Аз си правих триивитаминол, заехтин, жълтък, бира, розова вода, 1 аспирин, и малко ракия
    колко време ще стоиш ?

момичета,ще ви помоля да напишете какви грижи полагате и не само,ами какво правите преди всяко къпане и след всяко.. знам,че вече се говореше за това,какво правите след като излезете от банята,но сега ви питам за пълната процедура.. като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.
    аз скоро бях писала как процедирам в последно време,но все пак :
    маска с тривитаминол (в темата винаги казвам какво друго слагам) стоя няколко часа (най-малко 3 часа) измивам с проф. шампоан,купена маска по краищата с вит.А и вит.Е и ленено семе мисля,че беше (нея я ползвам на мястото на балсам - балсам не ползвам) ,излизам от банята и си увивам косата за 10-15 мин. с кърпа,сешоар не ползвам,1 път в седмицата ползвам преса и преди нея термозащитен спрей и 1 път докато ми е мокра косата я плета на плитки или я правя с ролки и т.н. .. спрейчета на глис в момента не ползвам,нито себорал форте,а тази седмица мисля да си купя ампули и да ги слагам след баня..

Ами намазах се към 12 и предималко излязах от банята

Град
    W O N D E R L A N D
    Ъм, наминах да питам, дали ако вземам всеки ден едни хапчета - витамини, и всяка седмица по една с.л. тривитаминол, ще се получи 'обратния' ефект?

И кое масло ви подейства най-добре?

А, витамините са А и Е, забравих да кажа.

Banned Мега фен
    ^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.

Вече не си правя маски и тем подобни, защото нямам време.
    Мия се веднъж с шампон, след което слагам маска, изчаквам 3 минутки и отмивам.
    След баня - подсушавам косата с кърпа.Ако няма да я суша впръсквам спрей на Глис, а ако я - термозащитно масло на Балеа.
    Преса не употребявам.

Град
    W O N D E R L A N D
    Дам, и за това щях да питам Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога

момичета,ще ви помоля да напишете какви грижи полагате и не само,ами какво правите преди всяко къпане и след всяко.. знам,че вече се говореше за това,какво правите след като излезете от банята,но сега ви питам за пълната процедура.. като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.
    Правя си маска или слагам само някакво масло.Стоя по няколко часа,даже ако съм с мало,преспивам с него.
    Отмивам с Елсев 5 обикновено,понякога ползвам и катранен шампоан.
    Увивам с кърпа и стоя така около 15 мин.
    Полсе слагам или балсам или кристали за коса.
    Ако ще се изправям впръсквам и термозащитен продукт.
    Това е.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Colombia

Правя си маска или слагам само някакво масло.Стоя по няколко часа,даже ако съм с мало,преспивам с него.
    Отмивам с Елсев 5 обикновено,понякога ползвам и катранен шампоан.
    Увивам с кърпа и стоя така около 15 мин.
    Полсе слагам или балсам или кристали за коса.
    Ако ще се изправям впръсквам и термозащитен продукт.
    Това е.
    Катранения шампоан за какво е?

аз сега ще се намажа с бадемово масло и масло от ший и ще преспя така и утре като я измия ще я сплета на плитка да не ми се пречка.

Иначе аз си правя маска преди къпане само с масла ,после я мия със шампоан с коприва на Милва, увивам я в кърпа и като остане само леко влажна пръскам в корените хининова вода и я оставям да съхне. Разресвам я като е напълно суха и я сплитам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    Дам, и за това щях да питам Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога
    ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си