- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
всъщност оригиналната рецепта е с 2сп.л тривитаминол и маската се прави 1 път в седмицата така че не е вярно.. аз слагам по 1сп.л и правя маски 2 пъти в седмицата.. доста момичета се мажат само с тривитаминол така че това да не те притеснява.. само е важно да се правят почивки,за да не се получи пренасищане на вит.А и да се получи обратен ефект от маскатаПървоначално написано от LoveSick95
.. но естествено не трябва да сипваш по половин шише тривитаминол на маска
1-2сп.л. е достатъчно
![]()
Видях снимките на косата ти в съседната тема и за да не спамя там, че темата е друга, ще те питам тук. От колко време я пускаш и как успя да си я пуснеш толкова дълга?Първоначално написано от DisappointedDreamer
Днес си купих този спрей.
Доволна съм от всичко,което до сега съм ползвала от тази серия,така че ще очаквам същото и от този продукт.
http://apteka.framar.bg/30017452/%D0...#axzz1eev77woz
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
От 2 години. Преди ми беше до гърдите някъде. Нищо не съм и правила - нито маски, нито балсами, но пък и преси и темподобни не използвам. Само връхчетата режа от време на време.Първоначално написано от taamara
![]()
Ако сложа 1 супена или чаена лъжичка масло от авокадо в шампоана ми --> http://static1.framar.bg/product/orz...shampoo200.jpg (400 мл), ще има ли някакъв проблем за косата ми ?![]()
^ за две години имаш много хубава коса... това,че не използваш преди и сешоари и т.н. се отразява добре.. и аз една година не използвах,но сега нещо ми прищрака да използвам
ами можеш да си сложиш.. само дано да не ти остава по косата,което ме съмняваПървоначално написано от f2f
.. пробвай.. можеш и аспирин да сложиш към шампоана
![]()
момичета,пробвах това със лимона. преди съм пробвала и сложих много лимон и стана твърдо.. сега викам да сложа по-малко,то пък почти не се усещаше.. някак не мога да уцеля точното количество за моята коса.. и за това не снимах,защото стана както по принцип с плитки.. само на най-дългия ми пласт чупките станаха по-добре,но малко по-добре.. нищо.. направих една обливка с вода + лимон след баня и това е
![]()
някой друг път пак ще пробвам![]()
момичета темата нещо замря.. утре някой ще си правил ли маски освен мен ?![]()
^ Аз мисля да си правя![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ с какво мислиш да си я правиш ?
Аз снощи се намазах само с рициново масло.За 1 път пробвам.
Хареса миКосата ми в момента съхне и след като се изсуши напълно ще мога да кажа по-добре какъв е ефекта.
Но,я усещам много по-мека и жизнена.
След като се изкъпах впръсках по дължината спрея на Елсев 5.
Амии.. още не съм си взела тривитаминол и единственото масло, с което разполагам е бадемовото. Нещо с него ще измисля.. или ще си сложа само от него по крайщатаПървоначално написано от FuCKkK13
Ти каква ще си правиш ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ ами аз нямам никакво масло.. като си купувах стимуланта и хумата съвсем ми изскочи от акъла,а трябваше да си взема масло и ампули и изобщо никаква ме нямаше.. иначе мисля,че обичайната.. твиритаминол,ракия,оцет,жъ тък,кисело мляко,мед,хума,зехтин и мас
Мацкии, защо слагате алкохол в маската? Смисъл, той не изсушава ли? Защото аз принципно като си правя слагам тривитаминол, жълтък, к. мляко и мед. (а моята коса е суха)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
да,изсушава,но алкохола помага на съставките да попият по-бързо,защото загрява скалпаПървоначално написано от marilyn
.. ако си чела по принцип трябва или затоплена кърпа или да сложиш кърпата и да затоплиш със сешоар
![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Мерси, за бързия отговор... иначе това със затоплянето все го пропускам.. значи ще знам следващя път.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз си правих триивитаминол, заехтин, жълтък, бира, розова вода, 1 аспирин, и малко ракия![]()
колко време ще стоиш ?Първоначално написано от nikoleta1506
момичета,ще ви помоля да напишете какви грижи полагате и не само,ами какво правите преди всяко къпане и след всяко.. знам,че вече се говореше за това,какво правите след като излезете от банята,но сега ви питам за пълната процедура.. като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.
аз скоро бях писала как процедирам в последно време,но все пак :
маска с тривитаминол (в темата винаги казвам какво друго слагам) стоя няколко часа (най-малко 3 часа) измивам с проф. шампоан,купена маска по краищата с вит.А и вит.Е и ленено семе мисля,че беше (нея я ползвам на мястото на балсам - балсам не ползвам) ,излизам от банята и си увивам косата за 10-15 мин. с кърпа,сешоар не ползвам,1 път в седмицата ползвам преса и преди нея термозащитен спрей и 1 път докато ми е мокра косата я плета на плитки или я правя с ролки и т.н. .. спрейчета на глис в момента не ползвам,нито себорал форте,а тази седмица мисля да си купя ампули и да ги слагам след баня..
Ами намазах се към 12 и предималко излязах от банята
Ъм, наминах да питам, дали ако вземам всеки ден едни хапчета - витамини, и всяка седмица по една с.л. тривитаминол, ще се получи 'обратния' ефект?![]()
И кое масло ви подейства най-добре?
А, витамините са А и Е, забравих да кажа.
^ не,няма проблем,но след това задължително направи почивка !!!
като се започне от преди къпане примерно маска,измивате се с*** шампоан,слагате/не слагате балсам,купена маска,след баня кристали ? увиване с кърпа ? сешоар ? термозащитен спрей ? преса ? спрейчета за лесно разресване ? и т.н.
Вече не си правя маски и тем подобни, защото нямам време.
Мия се веднъж с шампон, след което слагам маска, изчаквам 3 минутки и отмивам.
След баня - подсушавам косата с кърпа.Ако няма да я суша впръсквам спрей на Глис, а ако я - термозащитно масло на Балеа.
Преса не употребявам.
Дам, и за това щях да питамПървоначално написано от FuCKkK13
Бях чела назад, ама не се сещам по колко беше почивката и кога
![]()
Правя си маска или слагам само някакво масло.Стоя по няколко часа,даже ако съм с мало,преспивам с него.Първоначално написано от FuCKkK13
Отмивам с Елсев 5 обикновено,понякога ползвам и катранен шампоан.
Увивам с кърпа и стоя така около 15 мин.
Полсе слагам или балсам или кристали за коса.
Ако ще се изправям впръсквам и термозащитен продукт.
Това е.
Катранения шампоан за какво е?Първоначално написано от Colombia
аз сега ще се намажа с бадемово масло и масло от ший и ще преспя така и утре като я измия ще я сплета на плитка да не ми се пречка.
Иначе аз си правя маска преди къпане само с масла ,после я мия със шампоан с коприва на Милва, увивам я в кърпа и като остане само леко влажна пръскам в корените хининова вода и я оставям да съхне. Разресвам я като е напълно суха и я сплитам![]()
ми при теб поне един месец ще трябва да направиш почивкаПървоначално написано от LoveSick95
![]()