- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Заздравява косъма и е против пърхот.Първоначално написано от zoreto
Ползвам го най-вече като съм правила маска.1 отмивам с него,после с другия.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Един месец маски и витамини и после един месец почивка? През това време може ли маски със стимуланта или други масла примерно?Първоначално написано от FuCKkK13
може,ако ги редуваш даже тривитаминол/стимулант или масло ще е още по-добреПървоначално написано от LoveSick95
![]()
Момичета всеки път, като се намажа със стимуланта на Икаров ,и после като я сресвам ми пада значително количество коса при вас така ли е?
^При мен не е така.Не знам защо така ти се получава...
Абе,и аз да ти кажа бях така,за това и не го ползвах повече.Първоначално написано от mariam123
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
може да е от сезонен косопад,въпреки че вече трябваше да е започнало да ти минава ( и при мен още не е спрял напълно)Първоначално написано от mariam123
иначе преди като съм ползвала не е било така.. не знам.. или спри да го ползваш,или го остави и след време,когато няма как да е от сезонен косопад пробвай и ако пак е така - знаеш![]()
и аз имам тоя косопад, много гадно пада при ресане
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
такам.. намазах се с обичайните неща - тривитаминол,мед,зехтин,ма ,ракия,оцет,жълтък,хума,кис ело мляко.. ще стоя няколко часа
някой др. вече направи ли си маска ?
Аз да кажа,че съм по доволна от рициновото масло като че ли повече в комбинация с други съставки.
Кисело мляко,жълтък,хума,мед и т.н.
Ммм...да ви се похваля![]()
![]()
![]()
Днеска се видях с едни момичета и изрично ме питаха какво си правя с косата и какви грижи полагам,защото била доста пораснала и здрава.
Казах им и май ги зарибих най-вече по маслата.![]()
ее бравоПървоначално написано от Colombia
.. защо не пуснеш снимка ?
![]()
а иначе видях в другата тема за кристалите,но не знам защо не мога да напиша коментар - нещо се бъгва.. иначе кристиан оф рома с ленено семе
![]()
И аз да се похваля.Да не повярваш,но ползвам хининов шампоан месец-два и има разлика в дължинатаСкоро ще пусна и снимки,защото имам опасения,че косата ми не е хубава (маниачка,да,знам..).
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ммм, аз пък изобщо не останах доволна от хининовия шампоан.. Така че, да, може да пуснеш снимка : )
^ да,и аз искам снимка
иначе стоях с маската 5 часа![]()
Щото USB кабела се прецака и нищо не мога да кача.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Иначе с удоволствие.
Благодаря за името на кристалите.Ти ги беше споменавала и друг път,ама викам пак да попитам.![]()
КОлко струват тези кристали?![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
За 15 мисля,че последно мама ги купи.Първоначално написано от FreshJuice
![]()
13 - 100ml.Първоначално написано от FreshJuice
![]()
Намазах се със стимуланта на Икаров и ще постоя с него поне 2 часа, мисля към четвъртък пак за се намажа. Започвам отново 2 пъти в седмицата с маските, че гледам косата ми малко се е поизтощила, а нямах възможност последния месец да си правя никакви маскиСъщо реших и да спра да се боядисвам с боя, а с къна... Да, знам че не пада, но си мисля, че е по-щадяща. Какво мислите?
Да,определено къната е по-щадяща за косата.Първоначално написано от malka_sladkka
![]()
Аз пък след малко ще се намажа с пшенично масло само и ще стоя така около 2 часа.
аз вчера се намазах с традиционната ми маска .. тривитаминол,мас,зехтин,,ра кия,жълтък,кисело мляко,аспирин,оцет и хума
и вече наистина трябва да си купя някакво масло,забравих да кажа - стоях с маската 4 часа .. иначе да ви кажа от проф.шампоан съм много доволна![]()
Последно редактирано от FuCKkK13 : 12-01-2011 на 16:52
ей някой правил ли си е маска ?
иначе аз мисля скоро (след като ми свърши тривитаминола) да си направя една маска с банан.. примерно да сложа банан + зехтин на косата и да стоя така 2-3 часа или само намачкан банан.. как мислите ? .. иначе сега след това шишенце тривитаминол пак ще направя една кратка почивка от 2 седмици![]()
момичета,темата замря![]()