.
Отговор в тема
Страница 43 от 108 ПървиПърви ... 333940414243444546475393 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 2699
    Голям фен Аватара на taamara
    И аз клоня към стимуланта, но се зачудих, ако например в сряда ползвам стимуланта, а в неделя бадемовото, дали ще й дойде много на косата да я мажа с такива мазни продукти 2 пъти в седмицата ?

Banned Мега фен
    намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час

Banned Мега фен
    taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?

Banned Мега фен
    RainBerry - забравих да ти кажа.. можеш да си вземеш лосион за регулиране на омазняването и подхранващ шампоан

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    намазах се с масло от пшеничен зародиш и ще стоя 1 час
    После изплакваш ли го?Аз го използвам,вместо кристали и съм много доволна.

За амлата четох,че е /като/ естествен балсам и общо взето,все хубави неща.Смятам да я пробвам,дори да не получа отзиви :р

Banned Мега фен
    ^ като я пробваш да споделиш дали си доволна

а иначе ще го измия,но аз си намазах цялата коса,иначе и аз съм го ползвала след баня само по краищата

taamara - каква ти е косата по принцип и боядисваш ли я или не ? .. абе като цяло ми я опиши суха,мазна,нормална,склонн към омазняване ?
    Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
    http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
    http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg
    Последно редактирано от taamara : 12-04-2011 на 16:30

Banned Мега фен
    ^ нещо не ми излиза нищо написано.. само на мен така или ?

иначе това,което се е изтрило (не знам защо става така) беше склонна към омазняване

Нещо имам проблеми с новата версия на форума :д не се харесваме май, май ...
    ето, това написах в горния пост, нз защо не излиза:

Океейй, дълга под раменете, доста чуплива, гъста. Бих я определила като нормална. Мия я два пъти в седмицата, което мисля, че е много добре. Боядисах я края на август, тъмно кестенява, сега боята вече се отми и си е моя цвят, не смятам да боядисвам повече.
    http://prikachi.com/images/773/4079773j.jpg
    http://prikachi.com/images/983/4108983t.jpg

Banned Мега фен
    ^ косата ти е много хубава

бях я видяла и в друга тема.. хм.. щом е така мисля,че няма да и дойде много мазното,но не прекалявай .. като казвам да не прекаляваш,го казвам в смисъла с количеството .. иначе маслата по принцип регулират омазняването,което също ще е + .. но най-добре опитай така 2-3 седмици и виж.. ако ти дойде много мазняването просто единия път в седмицата пропускаш и така .. все пак не мога да ти кажа с точност,защото при всеки е индивидуално,но ти казах какво предполагам

успех с косичката.. бтв. на мен стимуланта ми се отразява много добре и доста бързо ми расте с него косата.. някъде бях виждала оплаквания от него,че са го развалили и т.н.,но според мен не е така .. още си ми действа добре

Banned Мега фен
    ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката

^ Благодаря ти много : )) и аз много си харесам косата, дано не стане така че да започне по-бързо да се омазнява от маслата, но не вярвам : )) ще започна със стимуланта и ще докладвам в темата как ми се отразява

Banned Мега фен
    момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ?

Аз си слагам Хининова вода и Бадемово масло! Наистина съм доволна от тях осовено от бадемовото масло. Прави косата ти по-лека, по-нежна, блестяща и так дале.. а Хининовата вода трябва да си я слагаш много равномерно, защото ако не една част може да ти порасте а друга не .. но наистина расте
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    момичета,един въпрос към всички.. колко често ползвате преса (няма значение само в корените,изправяне или ретро и т.е.) и правите ли почивки от пресата (дори и 2 седмици да е ) ?
    Не си изправям косата от доста дълго време,но пък бритона си го изправям при всяко къпане.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    да ви кажа..косата след маслото от пшеничен зародиш ми беше много мека,още в банята.. после с комбинация от купената маска по краищата,а преди това проф.шампоан + след баня кристали беше много мека и хубава. направо не мога да и се нарадвам.. и не е толкова суха.. и започвам както ви казах след всяко къпане кристали

Всеки ден си изправям бретона. Косата я изправям със сешоар един път в седмицата и дооправям леко с пресата някои кичури. Вафли - доста често ...

Повече от фен
    Кажете коя маска е по-хубава - на Миосотис или на Денис?

Banned Мега фен
    ^ каква ти е косата ? и за коя точно маска на Денис питаш ? .. и

Повече от фен
    Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.

Град
    W O N D E R L A N D
    ох,забравих.. сега излязох от банята и още не мога да кажа как си чувствам косата и сега ще сложа кристали по краищата и като изсъхне ще споделя,въпреки че и преди съм се мазала само с масло от пшеничен зародиш .. отново щях да забравя.. значи понеделник ще си купя хубав зехтин за маските за косичката
    Купи си хубав зехтин, аз имам един много хубав и има много добри резултати.

Аз да си покажа косицата /малко потретирана с маша, ама все пак... ;д/

http://img10.imageshack.us/img10/3721/img0355b.jpg

Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1 Виж мнението
    Мазна в корените, но суха по краищата. Трябва ми за засилване на растежа най-вече.
    Моята е същата и е отврат.Защото трябва да я къпя през ден,искам да я пускам дълга,а е суха в краищата и цъфти.Se supeer! |(
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Banned Мега фен
    victoriassecret1
    щом ти трябва за растеж не бих ти препоръчала купена маска.. защото 1во тя се слага само по дължината и така не подхранва,а е като балсам 2ро омазнява корените ако се нанесе в корените .. т.е. само за краищата ще има положителен ефект... ако е задължително от тези двете -Миосотис,но ти препоръчвам да си правиш домашни маски,а купената да я слагаш само по дължината или само по краищата..

LoveSick95 имаш много хубава коса .. а тук щом е с маша по принцип каква ти е ?

brutaLxxbunny щом ти е суха в краищата защо не си правиш изсушаващи маски в корените,а по дължината да я мажеш с масло от пшеничен зародиш ? .. така уж в корените ще е малко по-добре уж краищата няма да са ти толкова сухи и няма да цъфтят,защото това масло е точно против цъфтеж и след баня пак може да слагаш от него малко без да го отмиваш като кристали (1-2 капки) а и може кристали.. както решиш

аз мисля утре да си правя маска

Да,обмислях го това и скоро-скоро ще си взема масло от пшеничен зародиш.Но първо ще отида на фризьор,защото косата ми е много нацъфтяла.Иначе аз нямам много време за маски,даже изобщо.Много съм заета през годината.Маска си слагам Миозотис в банята за 2-3 минути.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Момичета днес си купих маската на DENISE с плацента и искам да попитам има ли доволни от нея и вие къде си я нанасяте, защото продавачката ми каза да я нанасям и да масажирам скалпа и се учудих....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си