.
Отговор в тема
Страница 44 от 108 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2699
    Banned Мега фен
    ^ ахам,но не очаквай кой знае какъв ефект за растеж ..

иначе да ви кажа аз започнах да спа на плитка,защото от ланеца много ми се заплита и накъсва косата..

Banned Мега фен
    nikoleta1506 сега ще ти кажа едно противоречие по принцип.. значи нали маската по принцип се слага с някаква цел и би трябвало да се нанася по корените,защото всъщност от там расте косата,но купените маски не трябва да се нанасят в корените,защото омазняват.. това вече в твой избор дали ще я нанасяш в корените.. аз ти предлагам да опиташ 2-3 пъти и ако ти омазнява да започнеш да я нанасяш само по дължината,но имай в предвид,че това е купена маска и ефекта няма да е както с домашните,защото купените са си направо нож с две остриета (говорим за косата като цяло,иначе само за краищата са си супер ) има полезно в тях,но и доста химия.. иначе от тази маска има доста доволни момичета

преди моята професионалната се чудих дали да си купя данис или миосотис за мен и двете са добри,но предпочитам професионалната

Banned Мега фен
    а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата..

Да знам, точно за това противоречие се замислих и аз... Ако някой я е ползвал нека сподели Аз ще продължавам с домашните маски ще ползвам и тази... Сега като ми свърши тривитаминола ще си купя стимуланта на Икаров, че след 2 седмици няма да имам толкова време за маски

Banned Мега фен
    ^ ами тогава я нанасяй само по дължината

Ами това и ще правя

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а да ви кажа,че забравих.. значи преди си бях по-доволна от старата проф.маска,но сега и тази започна да ми прави много мека косата..
    Каква ти е професионалната маска?

Banned Мега фен
    ^ ами аз бях писала.. не е наливна,но аз си взех половината ;д.. малко съм с привилегии .. иначе не знам каква е..смисъл марка,но е с вит.А. и вит.Е. и ленено семе и още нещо май беше,но може и само тези неща

Banned Мега фен
    ^ направих си маска с тривитаминол,жълтък,кисело мляко,масло от пшеничен зародиш,зехтин,оцет,ракия,х ума и мед

Banned Мега фен
    забравих да кажа.. купих си и витамини + бирена мая те също помагат за косата

Banned Мега фен
    някой друг днес ще си прави ли маска ?

п.с. извинявам се за постовете един след друг,но все имам какво да добавя..

Супер фен Аватара на wiiwa
    От много време се каня, но винаги забравям да ви попитам .. та според вас тезмозащитният спрей до напълно ли защитава косата или ..?

Banned Мега фен
    ^ не.. нищо не може да защити косата до 100% от пресата.. ако ще и 5 продукта наведнъж да сложиш.. предпазва я,но не напълно..

Banned Мега фен
    стоях с маската около 3 часа и половина,сега стоя с кърпа и след малко ще си сложа кристали и ще си сплета косата на плитки

Повече от фен
    FuCKkK13, от кои витамини забелязваш ефект, защото и аз обмислям да си взема, но не знам кои.
    Последно редактирано от victoriassecret1 : 12-07-2011 на 15:03

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ммм,аз да попитам тук.Понеже пише,че Себорал Форте се "втрива" в корените и след това не се мие,се чудя как точно да процедирам.Вие си миете косата със шампоан и след това слагате Себорал-а,нали?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    victoriassecret1
    ами пила съм геритамин нео,но не видях особен резултат върху косата.. сега пия обикновени,които се разтварят в вода и съм си купила такива,които са + биотин.. и бирена мая си взех.. и ще ги взимам заедно.. по 1 витамин на ден и по 3 таблетки бирена мая (по принцип трябва по 6 на ден,но аз реших по 3,за да не ми дойде много витамин А) в бирената мая също има биотин.. не ги пия толкова за косата,колкото за имунната система,защото сега с това студено време,но го написах,защото все пак помагат и а косата .. на бирената мая,ако си ползвала си пише че е за лице,кожа и нокти помага

brutaLxxbunny - себорал форте се слага точно като хининовата вода .. къпеш се,излизаш от банята подсушаваш си косата с кърпа (ако го правиш) и си нанасяш себорал форте в корените и си оставаш косата да изсъхне или там каквото ще я правиш и това е

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Кое ще ми препоръчате за по-бърз растеж - Стимуланта на Икаров или Фитовал ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ стимуланта

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз съм ''за'' стимуланта!

Аз за поддържането на косата си използвам маски като,наблягам на домашните по 1-2 в седмицата я мажа,но задължително гледам да слагам зехтин и яйце . Доволна съм!! Ето и снимка http://prikachi.com/images/499/3792499V.jpg

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    Имаш страхотна коса! Естестено къдрава ли си? Супер изглежда
    Дамм,и се радвам,че ми е такава,защото обикновено искаме това което нямаме. Благодаря ти !

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    Да, да знам моята е доста по-къдрава и трудна за подръжка, но никак не е лошо да се разнообразявам малко с права коса
    Оо,аз единствено мога да я изправя за празник Иначе не желая да си я третирам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си