- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
^ много ти е хубава косата.. аз съм я виждала и в други теми.. от колко време я поддържаш ? .. въпроса се отнася към всички
![]()
Момичета, чудя се дали да си купя Стимуланта ..на вас как ви действа , след колко време намирате разликата и каква е тя ? Също да ви попитам някой от вас ползва ли гас и каква , върши ли работа ?
Аз имам въпрос за бадемовото масло. След като го сложа на косата си и престои мога ли да си мия косата и да ползвам купешка маска ?
I'm sexy and I know it<3
FuCKkK13 - Може ли да ми препоръчаш нещо много ефикасно за цъфтежи и също така някакъв ефикасен продукт който да предпазва косата от пресата.Благодаря ти предварително![]()
Хора много , Човеци малко !
wiiwa
- купи си го, няма да сгрешиш ..на мен ми действа относно растежа и + това имам и доста блясък от него.. лично аз виждам ефект от него след около месец,защото всяко нещо иска постоянство - това за растежа,а иначе за блясъка още след 1вото миене (дори са ме питали дали ползвам кристали,че съм имала блясък,когато ползвах стимуланта)
за гаста - ползвала съм няколко пъти по 2-3 капки.. хубава ми става косата и то доста хубава,но дори и като се изкъпя мирише леко докато изсъхне ;д .. а за гаста вече не помня..
Alexandraaa
можеш разбира се.. аз си правя маски и пак си ползвам купешка като балсам само по краищата
rebeccaa - кристали или масло от пшеничен зародиш.. ако си чела предишния път (неделя) нямах време са маска и се намазах само с масло от пшеничен зародиш.. косата ми става много мека и хубава,а и помага за цъфтежа.. можеш да го слагаш в маските или само него преди баня и след баня или кристали,или маслото (1-2 капки разтриваш на ръцете и нанасяш по краищата като кристали) повярвай ми има ефект
за термопродукт - на Лореал розовото - не съм го ползвала,но една съфорумничка го ползва и казва,че е доволна,а съм чела и доста положителни мнения.. иначе аз ползвам на Алфапарф - ако ще си купуваш или от козметичката ти,или от магазин,които работи с техни продукти
![]()
един въпрос... косата ми е леко мазна (нещо средно между нормална и мазна е) обаче бретона ми е сух. е айде обяснете ми какви маски да си направя при положение че имам и мазна отчасти, и суха отчасти....
пс - ползвам шампоан и маска на глис за суха и стресирана коса, не я видях в сайта, една с розово масло. при положение колко сух беше бретона и отчасти останалата коса, двете неща успяха доста добре да я пооправят
още един вупрос - според вас да си взема ли черния балсам на глис тоя във флакончето де
Благодаря предварително![]()
Mirelaa наистина ти пожелавам да ти порасне колкото искаш косата до бала.. а иначе.. снимки има по-назад в темата..ако искаш се поразрови.. или другите момичета да пуснат снимки,но аз съм пускала достатъчно вече
.. иначе общо взето я поддържам с домашни маски,купена маска по краищата.. има периоди в които ползвам кристали,но не постоянно.. старая се да си купувам добри шампоани и термопродукти..опитвам се да спазвам малките,но важни точки за поддържане на косата.. като да не се реше със ситен гребен мокра и т.н... това е общо взето
![]()
ariimeri97
наистина такова нещо не съм срещала.. косата ти е нормална склонна към омазняване.. иначе не знам.. пробвала ли си с масла ? те би трябвало да регулират омазняването... или да си правиш маски,които изсушават,а на бритона да го мажеш с някакво масло или зехтин.. по някакъв начин да е различно.. нз.. наистина доста странно .. а за черния балсам на глис.. според мен е добре да си го вземеш.. впрочем каква ти е косата,че ползваш такива продукти.. т.е. н какво си я подлагала ? че ползваш продукти за суха и стресирана коса ?
rebeccaa
моля..ако има нещо друго питай![]()
Днес си взех стимуланта. Имам няколко въпросчета:
Преди всяко миене ли да си го нанасям ?
Moже ли да го редувам с някоя маска за коса (или примерно да се намажа само с бадемово масло)
След като измия стимуланта, може ли да си впръсквам хининова вода или ще е дойде прекалено много на косата ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ колко пъти си миеш косата ?
можеш да го ползваш до 2 пъти в седмица,няма проблем да го редуваш,но ти препоръчвам да не го редуваш с бад.масло,защото стимуланта е масла и билки разтворени в бадемово масло.. т.е. бад.масло в него е най-много.. с други маски според мен ще е по-добре.. и да,можеш да впръскваш хининова вода![]()
Ами стимуланта може ли да се размазва надолу по крайщата, защото точно заради тях ползвам бадемово масло понеже са доста сухи ...
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
стимуланта се нанася в корените и по дължината.. т.е. може![]()
Обещах снимка на косата ми. Съжалявам за лоошото качество и светлина,ама се сетих да се снимам в една приятелка xD + цветът на косата ми е тъмно рус,но тук си е излязъл направо кафяв![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ хубава ти е косата... а тук правила ли си я нещо ? .. иначе и моята коса на снимки излиза по-тъмна,но нищо![]()
Не,тука е al-naturale![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ето снимка преди да започна да се грижа за косицата си както трябва : http://prikachi.com/images/206/4122206E.jpg това е от преди година и нещо.
Ето и след:
къдравичка-
http://prikachi.com/images/220/4122220a.jpg
http://prikachi.com/images/229/4122229Z.jpg
http://prikachi.com/images/235/4122235U.jpg
и права с вафлички в корените-
http://prikachi.com/images/243/4122243T.jpg
http://prikachi.com/images/247/4122247Y.jpg
I'm sexy and I know it<3
^ косата ти и преди е била хубава,но сега ми изглежда по-гъста.. иначе на 1вата снимка - това ест. цвят ли ти е ?
![]()
Първо благодаря! Да естествения ми цвят е, но е лятото а тогава косата ми става по светла. Иначе косата ми на първата снимка е доста третирана затова изглежда по-рядка. Но сеге при всички случаи е по добре.![]()
I'm sexy and I know it<3
Момичета здравейте и от мен. Темата много ми хареса, затова и аз реших да се присъединя. Молят въпрос е следният мога ли например преди баня да си сложа маска или някакво масло да поседя няколко часа и след като я измия да нанеса за 3-4 минутки маската МИОЗОТИС (вчера си я купих и нямам търпение да я използвам. )
и ако може накво балсамче за суха коса.. с вазможно най- малко химия. Благодаря предварително![]()
Попринцип аз съм доволна от бадемовото масло отскоро го ползвам но има ефект. Не е точно балсам, но е доста ефикасно и е природен продукт. Колкото до маските и аз попитах същото и ми казаха, че може. Успех !![]()
Последно редактирано от Alexandraaa : 12-09-2011 на 09:12
I'm sexy and I know it<3
Днес пак ще си правя маска - зехтин, бадемово масло, мед, лимонов сок, 2 жълтъка, ракия, хума (това имам)
FuCKkK13 става ли ?И каква долу-горе трябва да ми е дозировката, че предния път остана много маска, а и ми се струва че прекалих със зехтина ...
![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Ani777
можеш,но нали знаеш,че купената маска не се слага в корените,а по дължината.. иначе гледам,че питаш за балсам.. с отмиване или без ? .. ако е с отмиване няма нужда от балсам,щом ползваш купена маска.. тя е г/д. като балсам и г/д, има същата роля.. а и ако слагаш домашна маска,шампоан,купена маска,балсам ще и' стане много на косата
.. за това те съветвам ако искаш балсам с отмиване да си купиш след като изхабиш маската,а ако искаш без - флуидите на Глис
.. оранжевия примерно
r0si
ако косата ти е нормална маската е супер
а иначе за дозировката,зависи колко ти е дълга косата.. просто преценявай г/д. на око.. миналия път колко ти е била и колко е останало и така сметни сега колко г/д. трябва да е.. и на мен ми остава понякога,но по 1 лъжица,а това не е нищо.. колко ти е дълга косата ? така смятам,че ще преценя г/д.
![]()
Ами косата ми е къдрава, съответно много суха, дълга е някъде до средата на гърба ми и е сравнително гъста. Какво да махна или сложа в маската, за да стане за суха, изтощена и без много блясък коса?
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^ ами от всичко по 2 лъжици.. от зехтина и бадемовото масло по повечко..за да ти стане маската за суха коса.. или махни хумата.. + можеш да добавиш мас или някакво друго масло![]()