- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Добре махам хумата и мисля да я заместя с кисело мляко (няма с какво масло да я заместя). Ще стоя поне 2 часа. След като я измия един път с шампоан мисля да я мина с оцет и след това с балсам. Реших да пробвам и една плитчица от ютуб и съм готоваа за довечера![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^ ако ще слагаш оцет слагай 1во шампоан,2ро балсам и последен оцете,защото не трябва да се отмива.... каква плитка си си харесала ?
![]()
http://www.vbox7.com/play:0a35272c Петата - изглежда ми лесна, пък да видим, че съм от отбора "пречат ми ръцете, пречат ми и двете" ...![]()
^ ахамс.. аз пък мога да плета почти всякакви плитки,но на някой друг.. на себе си не мога ;д
^ колко стоя с маската ?
аз неделя най-вероятно ще си правя
Стоях близо 3 часа. Обикновено се сресвам докато съм с балсама, иначе не мога да я вчеша, обаче този път имах голяям проблем близо половин час я вчесвам и все се заплиташе от средата и изглеждаше някак си суха - мисля че ще е от меда или от шампоана ( http://www.kozmetika.bg/show/KLORANE...4%D1%80%D0%B0/ ). Сега е някак твърда и изглежда като изгоряла, дали не е от ракията? А когато видях, че няма да стане с балсама на Клоран да се вчеша си сложих малко балсам на Лореал и 2 капки бадемово масло и нямах никакъв проблем. Завърших процедурите за днес с 300 мл топла вода с 1с.л. оцет. и преди малко си сложих малко изтискан лимон и сега вече изглежда добрее![]()
^ ами колко ракия сложи ? .. но едва ли е от ракията.. ако сложи повече омазняващи съставки като количество говоря едва ли ще е от ракията..
От всичко по 1 с.л , зехтин 3с.л., бадемово 1с.л
^ махна ли хумата ? .. то и жълтъците изсушават.. следващия път сложи и 2 сп.л. бад масло![]()
FuCKkK13 благодаря за отговора. Искам още да те попитам за био шампоаните. Мисля да си купувам, би ли ме насочила към нещо добро ?![]()
Махнах хуматаМоже наистина да е от жълтъците, защото преди няколко дни си правих маска от 2 жълтъка и бадемово масло и пак ми стана мн суха косата.
^ лично не съм ползвала био шампоани,но съм чувала добри отзиви за шампони на Green people,стикс..![]()
r0si - пробвай един път да я намажеш само с бадемово масло или само със зехтин..
![]()
Пробвах, добре стана - къдриците ми станаха на големи масури, а обикновено са на по-малки и за това реших този път да сложа още неща гледам, че тук си ги слагате по маските, та си викам що и аз да не пробвам![]()
А нещо за бърз разтеж?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
r0si
ами да.. като ти е суха косата,така най-добре..следващия път можеш да сложиш зехтин,бас.масло,ракия и жълтък.. като от зехтина и бад.масло от 2 лъжици![]()
sladkish_14 - маска за коса с тривитаминол.себорал форте,хининова вода,хининов шампоан,фрикции с билки.. много неща.. ако мислиш да правиш маски мога да ти напиша една- две.. бях писала в началото на темата още 1ва страница,но след като обновиха форума нещо се е изтъркало..
Момичета кой от двата Себорала да избера Форте или другия .. и може ли да ми кажете някакво мнение..помага ли наистина против пърхута![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
^ ами себорал форте е по-силен от Себорал.. иначе в състав са еднакви.. щом имаш проблем най-добре себорал форте направо.. иначе не мога да ти кажа точно за пърхот дали е ефикасен,защото до сега съм го ползвала само за растеж и ми е помагал,предполагам ще помогне![]()
благодаря ти много ..утре ще ида до аптеката да си го купя![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
^ добре.. и да кажеш резултати след 3-4то ползване![]()
Според вас трябва ли пресата да е много скъпа за да върши работа. Моята е към 20 лв. има си покритие и ме изправя хубаво, но повечето момичета казват, че пресата трябва да е скъпа (70-100лв) да има не знам си какво покритие .. и още 100 неща. Вие как мислите ?
I'm sexy and I know it<3
ами.. не знам за изправянето,защото аз имам една стара,която беше около 35 лв. и е само за изправяне и си ми изправяше добре,но от гледна точка на предпазването на косата и грижите за нея - да,по-добре е по-скъпа преса с повече покрития![]()
Ами попринцип аз ползвам и heatprotector и маски и най - различни продукти за коса и косата ми ми харесва и фризьорите казват, че е хубава и мисля, че обикновена преса с покритие и градуси е нормална.
I'm sexy and I know it<3
Всичко гори - малко или много. Важна е грижата.![]()
I'm sexy and I know it<3