.
Отговор в тема
Страница 47 от 108 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2699
    Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Наскоро на една приятелка и купиха преса за над 200лв, от не знам си каде, с не знам си кви йони (беше на Филипс) - емии ефекта беше фрапантен - изглешдаше много зле изправеното от пресата, не я заглаждаше добре, не стана бляскава, изглеждаше като опърпана, беше странно бухнала тип вещица. Приятелката ми я ползва два/три месеца и започна да и опада косата повече от нормалното. Така че скъпото не винаги е качествено.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    Alexandraaa ами да... но все пак хубава преса,която ще е още един + за здрава коса е по-добрия вариант.. аз всъщност не се водя по това колко пари е пресата,а това колко покрития има.. защото има преси по 50лв.които като защита са като тия от 90,но зависят от много други неща.. така че първо гледай добре пресата.. а колкото до евтината преса.. г/д. си е на късмет.. може наистина да се попадне на хубава евтина преса,но рядко..

Banned Мега фен
    r0si - дам.. и аз съм на това мнение.. абе общо взето всяка марка си има и сполучливи модели и такива,които не струват,но пак казвам.. до някъде е на късмет.. защото винаги можеш да попаднеш на нещо некачествено,на нещо добро,но винаги може и повече,а ние момичетата все искаме повече,но това е друг въпрос ;д

Град
    Targovishte
    Съгласна и с двете, наистина си е жив късмет да намериш качествена преса едва ли не за без пари, но аз съм доста доволна от моята. И аз имам приятелка която си купи скъпа преса и не я ползва и месец, косата и беше просто пълен ужас .. за това съм малко скептично настроена към тея много скъпите преси. Но иначе сте прави Мерси за мненията.
    I'm sexy and I know it <3

Момичета някоя ползвала ли е тези ампули http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...%82%D0%B8.html

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Вчера реших да си намажа корените само с газ, преди винаги я смесвах с други неща. Стоях така около 3 часа и днес косата ми има уникален блясък о.O След няколко дни ще повторя пак. Сега мисля да си купя, отново ампули на Денис с пчелно млечице.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Targovishte
    Майка ми ползваше известно време тези ампули и остана доста доволна.

Благодаря!

Banned Мега фен
    billytalent само да предупредя,че има опасност да си изгориш кожата на главата с тая гас.. по-добре я смесвай с други продукти и слагай повечко от колкото само гас,но както си прецениш де..иначе да,гъста е много полезна за косата и 90% в случаите има наистина видими резултати

Banned Мега фен
    nikoleta1506 - аз също съм ползвала.. и бях доволна.. по принцип от всякакви ампули на Денис съм доволна,но не всичките от личен опит. .т.е. почти личен,защото за косопада помогнаха на баща ми примерно

Повече от фен
    FuCKkK13, по колко бирена мая приемаш на ден?

Ахам... а някакви ампули конкретно за ускоряване на растежа

Град
    Targovishte
    Тези на Денис са за ускоряване на растежа, но аз лично не съм ги ползвала, аз ползвам хининова вода.

И аз ползвам хининова вода от 2 месеца. Косата ми наистина е пораснала, но не знам дали от хининовата вода или от маските с тривитаминола и маслата

Град
    Targovishte
    Ами като събереш всичко заедно ;д .. явно има ефект. Не съм ползвала тривитаминол и не мога да кажа ;д

Ем да а и не ползвам преси сешоари и т.н.

Banned Мега фен
    ^ тези са за растеж
    и ревалид имат за растеж

victoriassecret1 по принцип пише 3пъти по 2 на ден,но аз взимам 3пъти по 1

Супер фен Аватара на wiiwa
    Здравейте момичета, проблема ми е че мисля че имам лека себорея .. темето ми е мазно и някъде има малки ранички .. това на какво се дължи според вас и какво ще ми помогне ?

Banned Мега фен
    ^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..

п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех

Повече от фен
    Като стана въпрос за хининовата вода, възможно ли е косата да расте неравномерно (само участъците, в които се нанася водата)?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ ще ти помогне ходене при специалист !!!..

п.с. знам,че винаги препоръчвам нещо,но в тази ситуация най-добре е да отидеш,за да не стане по-тежко състоянието..успех

Ама то не е себорея ;Д ами как да го обясня косата ми е мааалко по-мазна от преди и има една много малка раничка ама аз съм си параноичка ..

Banned Мега фен
    ^ ами ако примерно става въпрос само за бритон.. сиг. може,но иначе мисля,че не.. не съм мн сиг. не съм пробвала

Banned Мега фен
    wiiwa ами това с раничката пак не е добре... пак ще ти кажа да идеш.. иначе просто изсушаващи маски с хума,а по краищата ако ти става много суха някакво масло,а след това кристали примерно .. иначе за пърхот оцет и аспирин помагат

Мисля че не трябва да слагаш ракия обаче, защото тази раничка може и да се раздразни и да стане по-зле

Град
    Targovishte
    Според мен ако слагаш само на места хининова вода може, но ако слагаш изцяло май не може но не съм сигурна .. ;п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си