- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
http://www.youtube.com/watch?v=NSyP2...feature=relmfu
Искам да си направя такава маска, но това кокосово масло дали го има в козметичните магазини/аптеките? Някой знае ли?
Една мацка беше питала за тривитаминола, че и аз се сетих... миналата година тука в Шумен си го купих за 3,60 преди 3/4 месеца като отидох и тоя ми вика 7лвдигна ли го двойно като разбра ли че го ползват повече жени за косите си, отколкото фермерите
![]()
Откакто си подстригах косата до раменете, всеки ден я изправям, защото ми се начупи и то много лошо. Вече усещам, че започна да се изтощава, но пак продължавам.. Ако не я изправя, просто стои ужасно. Можете ли да ми дадете някакъв съвет как да я поддържам ежeдневно без да я изправям и да не ми стои толкова лошо с хвърчащи, начупени краища?![]()
Бях чела някаде, че маска с какао, мед и зехтин се изполва за изтощена коса.
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
nn0nam3
първо щом краищата ти се разхвърчават и са начупени най-вероятно скоро ще ти цъфне косата.. като за начало отиди да ти оберат връхчетата,след това ти предлагам да започнеш с домашни маски,да ограничиш пресата до минимум,когато ползваш преса термозащитен продукт ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! ... можеш да ходиш вързана,на плитка,да си начупиш косата с пияна,да я сплетеш докато е мокра на плитки и като изсъхнеш да я пуснеш и да е къдрава и т.н... има тема за прическите ако искаш погледни там.. има доста споменати безвредни прически... купи си шампоан за изтощена коса + балсам ! .. и можеш да слагаш кристали по краищата.. ако защитават от топлина пък ще е супер
![]()
zoreto
по принцип какаото е за тънка,изтощена коса..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ddY6m...eature=related за какво точно са тези маски .. във втората какво сложи
Здравейте!Искам и аз да попитам нещо и се извинявам ако сте го обсъждали по-рано в темата,но просто не ми се преглеждат всички страници.Та по същество .. искам да си купя нова преса (старата ми е на sapir и с много малка мощност ..изобщо не съм доволна) ..изчетох много мнения и останах с впечатлението,че много хора са доволни от пресата на remington s2002 която има прекрасна цена и бих искала да си я купя,но ако може да ми кажете вашето мнение за нея ..дали си струва!Може да ми препоръчате и някоя друга от която сте доволни,но да не е повече от 100 лева.Предварително ви благодаря!
Аз си взех на елит за 21лв мисля, че беше... Върши си страхотна работа. Няма смисъл да хвърляш много пари за преса и по-евтини / много евтини / вършат добра работа.
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
sun251 зависи каква ти е косата.. ако е много къдрав 190 градуса може би ще те изправят,но няма да е перфектно.. ако е чуплива тази преса ще ти е спр... иначе аз вчера си поръчах белисима креативити.. ако искаш хвърли и' и на нея едно око.. разликата в цената не е кой знае колко (15 лв) ..![]()
Момичета, изкажете мнение за ваксата за коса. Досега не съм използвала вакса, само лак за коса, но не съм доволна от него. Иска ми се да пробвам с вакса, струва ми се по-добър вариант. Изкажете мнение моля ви, а също ако може да ми препоръчате някоя ще съм много благодарна. (:
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
^ ами ваксата има леко мокър ефект.. а и не знам какво искащ да постигнеш с нея.. вакса не мога да ти препоръчам,защото не ползвам..![]()
Не всъщност косата ми не е къдрaва (съмо малко отдолу и по краищата),но както казах и в по-горният пост е много гъста ..наистина ужасно много и се опитвам по всевъзможни начини за я истаня и загладя!Ако може да споделиш мнение за пресата когато ти пристигнеразликата наистина не е голяма така,че ако си доволна от нея може би и аз ще я поръчам
![]()
добре.. а иначе в сайта им всичките коментари са положителни.. + че става и за начупване.. и на мокра коса можеш да я ползваш.. градусите е до 200.. абе доста повече неща има,а разликата е 15 лв,но все пак ти си прецени
.. иначе защо не си изтъниш косата при фризьор ?
![]()
Може ли да ми предложите някой хубав термо протектор![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Наистина изглежда доста добра така,че ще се замисляПробвах само,че явно при мен няма ефект защото след като се изкъпах и на следващия ден косата ми беше в същото състояния .. много бухнала и ужасна ..+ това е и много суха и изтощена ..общо взето моята коса хич не е за харесване
затова ако можещ да ми дадеш някакви съвети ..както и другите как мога да си я възтановя (ако изобщо мога) защото наистина това,че е толкова суха вече ме притеснява ;х
^ лореал,алфапарф![]()
FuCKkK13,ти тази ли се поръча,и от този сайт ли? http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity
ами да![]()
тъпи 10 букви
Знаете ли откъде мога да се сдобия с арганово масло?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива