.
Отговор в тема
Страница 5 от 108 ПървиПърви 1234567891555105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 2699
    Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Косата ми не е суха.
    Нямам бадемово масло,както казах, ще сложа зехтин, жълтък и...само това. Става ли така?
    ох.. извинявай.. обърках тес едното момиче,което каза, че косата й е суха.. иначе става.. щом не ти е суха можеш бадемво масло,зехтин,жълтък и ракия/водка и/или кисело мляко
    Абе момичето няма бадемово масло бе!
    Можеш да сложиш повечко зехтин ии жълтък, мед и някакъв алкохол .. Примерно ако сложих 4 лъжици зехтин, сложи освен жълтъка 2л. мед и 1л. алкохол или обратното.. кисело мляко не ти препоръчвам, не е много приятно..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Косата ми не е суха.
    Нямам бадемово масло,както казах, ще сложа зехтин, жълтък и...само това. Става ли така?
    ох.. извинявай.. обърках тес едното момиче,което каза, че косата й е суха.. иначе става.. щом не ти е суха можеш бадемво масло,зехтин,жълтък и ракия/водка и/или кисело мляко
    Можеш да сложиш повечко зехтин ии жълтък, мед и някакъв алкохол .. Примерно ако сложих 4 лъжици зехтин, сложи освен жълтъка 2л. мед и 1л. алкохол или обратното.. кисело мляко не ти препоръчвам, не е много приятно..
    Мерси, значи ще сложа мед 2л и 1л алкохол към маската ми. Трябва да си купя бадемово масло.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    LORYS някой ползвал ли е тази маска за коса? Купих си днес две за вкъщи и за квартирата, но не знам дали цената им от почти 6 лв за 1кг няма да говори сама за себе си...

http://www.google.bg/imgres?q=lorys&...xreTGDg&zoom=1

http://www.google.bg/imgres?q=lorys&...1t:429,r:9,s:0
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Някой ще ми препоръча ли хубав шампоан? Знам, че на всяка коса действат различно, но все пак... Косата ми цъфти доста, чуплива е, в корените се омазнява често и я мия през ден. Давайте идеи, само без Гарниер, Лореал, Шаума, Хед енд шоулдърс и Глис.

На Орзене за мазна коса.И хининов шампоан Както си описваш косата,все едно мен описваш...
    Orzene съм го ползвала, хининов не искам...Страх ме е, понеже преди време като ползвах хининова вода косата ми много се омазни и от тогава не ползвам подобни неща...

Хора отчаях се вече, нищо не ми действа добре. Някой ползвал ли е на Пантен, този за накъсани краища?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Косата ми не е суха.
    ох.. не.. днеска ми има нещо.. ИЗВИНЯВАМ СЕ
    gabi_94 то и на мен от хининовата вода ми се омазняваше косата ама от шампоана ми става суха

Голям фен Аватара на Colombia
    FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как става тоя номер с лимонената вода вместо лак за коса?

Стана ми интересно.
    И после не се усеща някаква мизризма?

Благодаря ти
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как става тоя номер с лимонената вода вместо лак за коса?

Стана ми интересно.
    И после не се усеща някаква мизризма?

Благодаря ти
    ами то няма на какво да мирише.. ами изстискваш 1 лимон или половин и смесваш с вода лимон/вода 1/2 или 1/3 да е съотношението ... и си го слагаш в шишенце с пулвелизатор и го използваш вместо лак.. но това си го правиш преди да го използваш трае до следващия ден в хладилника

Голям фен Аватара на Colombia
    Аха добре.Мерси много

А кога го впръскваш в косата след пресата като лак?
    Или преди пресата?Май е преди,а?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colombia
    Аха добре.Мерси много

А кога го впръскваш в косата след пресата като лак?
    Или преди пресата?Май е преди,а?
    ами не знам кой как си ползва лака ... ако го ползваш преди преса го слагаш преди.. ако го слагаш след преса - го слагаш след ..

Banned Мега фен
    такам.. последните дни едно момиче дигна(как се изразих) една тема,която е от март 2011 за хин.шампоан и хин.вода.. и от любопитство я прочетох.. и един коментар ме втрещи.. надявам се момичето да не ми се разсърди.. та.. така.. ето:
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    не я мий всеки ден-най-много 3 пъти седмично.
    хининова вода се ползва след къпане-увиваш си косата в кърпа, за да се изцеди водата и нанасяш (най-лесно си я сложи в шише с пулверизатор (пръскащо)) . Пръска се няколко пъти(5-6макс.) в корените на косата единствено.
    Връхчетата ще ходиш всеки месец на фризьор да ти ги подхваща
    и си купи маска за коса на LORYS с чесън или със змийско мляко.
    веднъж в седмицата се ползва и тя.
    ограничи сешоарите, пресите ги забрави по-добре (и машите), лакове за коса,гелове,вакси,пяна-всичко да се сведе до минимум-гарантирам ти, че косата ти ще расте поне 3 пъти по-бързо след 2-3 седмици ако ги правиш тези процедури. (а те не отнемат време, не се притеснявай).
    За година може и с 30-40 см да ти порасне.
    успех и ако има въпроси питай

п.п. да не почнете да ми викате-говоря от личен опит
    та.. според вас така ли е? т.е. косата може ли да порасне с 30-40см. за една година ?.. защо според мен каквото и да се прави косата не може да порасне с 30см. за година или 40 .. защото косата расте с 1.5 см... айде с правилните грижи 2см за месец 2.5 .. много рядко 3см.. ама и така да е.. идват 25см. другите от къде идват..

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ох,момичета помогнете ми
    Мия си косата 2 пъти в седмицата,но имам чувството,че се омазнява много бързо.Понеже често си пипам бритона и той на втория ден ми изглежда мазен.Какъв шампоан да си купя?
    МОМИЧЕ!

Според вас нужна ли е употребата на балсам за косата? Моята е може би се води суха, нямам оплаквания от нея, само, че не расте бързо, Та се замислих дали е хубаво да се ползва балсам при миене?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    такам.. последните дни едно момиче дигна(как се изразих) една тема,която е от март 2011 за хин.шампоан и хин.вода.. и от любопитство я прочетох.. и един коментар ме втрещи.. надявам се момичето да не ми се разсърди.. та.. така.. ето:
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    не я мий всеки ден-най-много 3 пъти седмично.
    хининова вода се ползва след къпане-увиваш си косата в кърпа, за да се изцеди водата и нанасяш (най-лесно си я сложи в шише с пулверизатор (пръскащо)) . Пръска се няколко пъти(5-6макс.) в корените на косата единствено.
    Връхчетата ще ходиш всеки месец на фризьор да ти ги подхваща
    и си купи маска за коса на LORYS с чесън или със змийско мляко.
    веднъж в седмицата се ползва и тя.
    ограничи сешоарите, пресите ги забрави по-добре (и машите), лакове за коса,гелове,вакси,пяна-всичко да се сведе до минимум-гарантирам ти, че косата ти ще расте поне 3 пъти по-бързо след 2-3 седмици ако ги правиш тези процедури. (а те не отнемат време, не се притеснявай).
    За година може и с 30-40 см да ти порасне.
    успех и ако има въпроси питай

п.п. да не почнете да ми викате-говоря от личен опит
    та.. според вас така ли е? т.е. косата може ли да порасне с 30-40см. за една година ?.. защо според мен каквото и да се прави косата не може да порасне с 30см. за година или 40 .. защото косата расте с 1.5 см... айде с правилните грижи 2см за месец 2.5 .. много рядко 3см.. ама и така да е.. идват 25см. другите от къде идват..
    невъзможнооо!

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Ох,момичета помогнете ми
    Мия си косата 2 пъти в седмицата,но имам чувството,че се омазнява много бързо.Понеже често си пипам бритона и той на втория ден ми изглежда мазен.Какъв шампоан да си купя?
    Моят бритон е страничен и го мия всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от warmche
    Според вас нужна ли е употребата на балсам за косата? Моята е може би се води суха, нямам оплаквания от нея, само, че не расте бързо, Та се замислих дали е хубаво да се ползва балсам при миене?
    Абсолютно. Не си представям да си мия косата само с шампоан. Ако не друго поне спомага за по-лесното разресване.

Banned Мега фен
    Ох,момичета помогнете ми
    мий си само бритона
    warmche щом косата ти е суха според мен е добре да си вземеш балсам.. ако е без отмиване още по-добре

Цитирай Първоначално написано от warmche
    Естесвено че е нужна ,особено ако косата е и суха .

Супер фен Аватара на cookie_master
    Ох,момичета помогнете ми
    мий си само бритона
    warmche щом косата ти е суха според мен е добре да си вземеш балсам.. ако е без отмиване още по-добре
    а няма ли някакъв шампоан,които изсушава косата?
    МОМИЧЕ!

Хининовият шампоан има изсушаващо действие, но не при всички коси действа по този начин.
    При мен само ми заплиташе косата, изсушаващ ефект не съм забелязала.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Хининовият шампоан има изсушаващо действие, но не при всички коси действа по този начин.
    При мен само ми заплиташе косата, изсушаващ ефект не съм забелязала.
    +1.. а при мен 2в1.. и ми я изсушаваше и ми я заплиташе ..
    момичета някакви наблюдения относно катранен шампоан ? .. смисъл изсушава ли или .. че видях един,които ме заинтригува, но не помня на коя марка.. но не беше на милва със сиг.. моля ви споделете

Маската, която си направих снощи, беше повече от страхотна.
    Сложих 4с.л. зехтин, 1 жълтък, 2с.л. мед, 1 с.л уиски

Колко често мога да си я правя?

Супер фен Аватара на pressiana
    ^До 2 пъти седмица, може би 1 път е добре..

Еее...значи тази вечер не мога пак?Тц,толкова е яка...

Повече от фен
    Да питам и аз за шампоан, само че на Милва с хума. Някой да го е ползвал?

Banned Мега фен
    Еее...значи тази вечер не мога пак?Тц,толкова е яка...
    повече от 2 пъти на седмица недей.. защото от ''толкова е яка'' ще стане на ''ама защо последните пъти го няма хубавия ефект'' а иначе аз утре мисля да си правя маска и ще ви кажа какво съм сложила.. а момичета.. защо никой не ми отг. на въпроса за катранения шампоан и за това какво мислите за единия цитат от друга тема ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си