- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Абе момичето няма бадемово масло бе!Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Можеш да сложиш повечко зехтин ии жълтък, мед и някакъв алкохол .. Примерно ако сложих 4 лъжици зехтин, сложи освен жълтъка 2л. мед и 1л. алкохол или обратното.. кисело мляко не ти препоръчвам, не е много приятно..
Мерси, значи ще сложа мед 2л и 1л алкохол към маската ми. Трябва да си купя бадемово масло.Първоначално написано от pressiana
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
LORYS някой ползвал ли е тази маска за коса? Купих си днес две за вкъщи и за квартирата, но не знам дали цената им от почти 6 лв за 1кг няма да говори сама за себе си...![]()
http://www.google.bg/imgres?q=lorys&...xreTGDg&zoom=1
http://www.google.bg/imgres?q=lorys&...1t:429,r:9,s:0
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Orzene съм го ползвала, хининов не искам...Страх ме е, понеже преди време като ползвах хининова вода косата ми много се омазни и от тогава не ползвам подобни неща...Първоначално написано от brutaLxxbunny
Хора отчаях се вече, нищо не ми действа добре. Някой ползвал ли е на Пантен, този за накъсани краища?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ох.. не.. днеска ми има нещо.. ИЗВИНЯВАМ СЕПървоначално написано от pressiana
gabi_94 то и на мен от хининовата вода ми се омазняваше косата ама от шампоана ми става суха![]()
FuCKkK13 може ли да ми обясниш подробно как става тоя номер с лимонената вода вместо лак за коса?
Стана ми интересно.
И после не се усеща някаква мизризма?
Благодаря ти![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами то няма на какво да мирише.. ами изстискваш 1 лимон или половин и смесваш с вода лимон/вода 1/2 или 1/3 да е съотношението ... и си го слагаш в шишенце с пулвелизатор и го използваш вместо лак.. но това си го правиш преди да го използваш трае до следващия ден в хладилникаПървоначално написано от Colombia
![]()
Аха добре.Мерси много![]()
![]()
А кога го впръскваш в косата след пресата като лак?
Или преди пресата?Май е преди,а?![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ами не знам кой как си ползва лакаПървоначално написано от Colombia
... ако го ползваш преди преса го слагаш преди.. ако го слагаш след преса - го слагаш след
..
![]()
такам.. последните дни едно момиче дигна(как се изразих) една тема,която е от март 2011 за хин.шампоан и хин.вода.. и от любопитство я прочетох.. и един коментар ме втрещи.. надявам се момичето да не ми се разсърди.. та.. така.. ето:
та.. според вас така ли е? т.е. косата може ли да порасне с 30-40см. за една година ?.. защо според мен каквото и да се прави косата не може да порасне с 30см. за година или 40Първоначално написано от bloodyF
.. защото косата расте с 1.5 см... айде с правилните грижи 2см за месец 2.5 .. много рядко 3см.. ама и така да е.. идват 25см. другите от къде идват..
Ох,момичета помогнете ми![]()
Мия си косата 2 пъти в седмицата,но имам чувството,че се омазнява много бързо.Понеже често си пипам бритона и той на втория ден ми изглежда мазен.Какъв шампоан да си купя?
МОМИЧЕ!
Според вас нужна ли е употребата на балсам за косата? Моята е може би се води суха, нямам оплаквания от нея, само, че не расте бързо, Та се замислих дали е хубаво да се ползва балсам при миене?
невъзможнооо!Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
![]()
Моят бритон е страничен и го мия всеки ден.Първоначално написано от cookie_master
Абсолютно. Не си представям да си мия косата само с шампоан. Ако не друго поне спомага за по-лесното разресване.Първоначално написано от warmche
мий си само бритонаПървоначално написано от cookie_master
warmche щом косата ти е суха според мен е добре да си вземеш балсам.. ако е без отмиване още по-добре![]()
Естесвено че е нужна ,особено ако косата е и суха .Първоначално написано от warmche
МОМИЧЕ!
Хининовият шампоан има изсушаващо действие, но не при всички коси действа по този начин.
При мен само ми заплиташе косата, изсушаващ ефект не съм забелязала.
+1.. а при мен 2в1.. и ми я изсушаваше и ми я заплиташеПървоначално написано от taamara
..
момичета някакви наблюдения относно катранен шампоан ? .. смисъл изсушава ли или.. че видях един,които ме заинтригува, но не помня на коя марка.. но не беше на милва със сиг..
моля ви споделете
![]()
Маската, която си направих снощи, беше повече от страхотна.
Сложих 4с.л. зехтин, 1 жълтък, 2с.л. мед, 1 с.л уиски![]()
Колко често мога да си я правя?
Еее...значи тази вечер не мога пак?Тц,толкова е яка...![]()
Да питам и аз за шампоан, само че на Милва с хума. Някой да го е ползвал?
повече от 2 пъти на седмица недей.. защото от ''толкова е яка'' ще стане на ''ама защо последните пъти го няма хубавия ефект''Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
а иначе аз утре мисля да си правя маска и ще ви кажа какво съм сложила.. а момичета.. защо никой не ми отг. на въпроса за катранения шампоан и за това какво мислите за единия цитат от друга тема ?