- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Oх този канал, които сте постнали е страхотеннн! Не мога да спра да й гледам клиповете - вече 2 часа го правя![]()
Някой пробвал ли е спрея, който си прави тук -> http://www.youtube.com/watch?v=vnQGaednx5w ?
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Аз вчера си взех шампоан Пате. Реших да намаля малко химиите, с които третирам косата си и ще пробвам да използвам само него, и стимуланта на Икаров. През последните 3 месеца съм ползвала преса само 2-3 пъти и забелязах, че косата ми расте доста по-бързо, може би е защото краищата ми се накъсват по малко.
A балсама и маската с какво ще ги замениш? Или само шампоана? И аз мислих да мина на детски шампоан, но не мога да се вчеша без балсам, а суха никак не мога да я вчеша![]()
Косата ми е чуплива, и да си призная не я вчесвам много често, понеже после заприличвам на бухал. Като използвам стимуланта, после избягвам маските и балсама, понеже много бързо ми си омазнява косата. Ще пробвам само с двете, а ако не стане ще включа и нещо друго.
Колко пъти го ползваш и добавяш ли към него още нещо - маски ли си правиш с него?
Мажа се само с него вечер и го отмивам на другият ден. Ползвам го горе-долу през едно миене на косата. Бях писала, че косата ми капе повече, след като го нанеса и я среша, но това престана за щастие.
А на каква цена е мисля да си взема?
Миналата седмица си го взех за 4.80 лв.
Има ли ефект от ампулите за растеж на косата? И коя марка са хубави?
^ има.. ампулите са доста концентрирани..иначе в предната страница говорехме за тях.. Ревалид,Денис,Сери ..![]()
Сега седя със стимуланта на Икаров ^^
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
^ колко време ще стоиш ?![]()
Стоях час,час и половина.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Реших да питам тук, тъй като това е темата специално за коса... Някой има ли мнение относно шампоаните на Билка? Знам, че много хора са доволни от другите им продукти, но ми е чудно дали шампоана им също е добър, а и цената му е повече от приемлива.
Здравейте момичета, купих си стимуланта и се чудя преди на си направя маска с него да я загрявам ли на котлона .. и какво е най - добре да сложа с маската или са се намажа само с стимуланта .. ?
http://static1.framar.bg/product/bilka-kosopad.jpg ползвала съм този и не останах очарована изхабих го целия, но никакъв резултат.
Не мисля че има нужда да го загряваш. Докато го втриваш в корените на косата, кожата се загрява и така попива по-добре. Аз го правя колкото се може по дълго.
И аз бях ползвала същия шампоан на Билка и не останах доволна.
Търся си нещо, което ще ми оформя добре къдриците, да не е пяна, лак, гел, да не я сплесква (слагам и на следващия ден-О,ужас), да не уврежда и най-важното да НЕ я изсушава. Някой да е ползвал нещо подобно или да е чул добри отзиви за нещо такова ?
^ няма нещо,което да не вреди с химия.. всичко вреди малко или много,но наистина най-добре е така отколкото с преса или маша.. и все пак.. активатор за къдрици ? - аз преди доста време съм ползвала (може би преди 3-4 години) и не помня марката,но преди 2-3 месеца една приятелка сподели,че от доста време ползва активатор и е доволна,но не знам за марка..
за стимуланта - според мен той сам по себе си е достатъчен,но пак може да го добавите в маските.. не знам защо всички така се шашкате с тоя стимулант ;д.. гледайте на него като масло.. както добавяте маслата в различни маски - така и него..а за загряването.. това си е въпрос на личен избор,но все пак като се загрее нещо по-бързо започва да действа и по-бързо се усвояват съставките.. може да го сложите на главата и като си завиете косата отгоре със сешоар да затоплите
за продуктите на билка - не знам.. чувала съм добри отзиви за техни продукти,но за шампоан не съм ползвала.. но като гледам момичетата не са доволни
аз днес ще си направя маска ако имам време..![]()
Каква маска мислиш да си правиш? Аз днес си намерих една снимка от май месец, където бретона ми е до очите, а сега е под брадичката и останах изумена, колко ми е пораснала косата за 7 месеца. Имам и спешна нужда от фризьор, косата ми доста изгоря, след като 3-4 пъти ползвах ретро преса, но ми е писнало от некадърни фризьори.
^ ами още не знам,най-вероятно обичайната,но не знам дали изобщо ще си правя.. ако си правя ще напиша какво съм сложила.. иначе защо не пуснеш снимка от май и от сега?и да.. и аз доста често не попадам на добри фризьори ..
Аз днес ще си правя маска с жълтък,зехтин и може вит.Е да сложа.![]()