- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
Благодаряпо принцип ползвам розовото на Лореал (има го в Билла, от там си го купувам), но сега свърши, пък и не съм сигурна, че предпазва много, много :д ..
Момичета, понеже си купих баси яката преса и се харесвам права... (попринцип си я взех за къдрици главно) търся продукти, които да ми помогнат да си предпазя косата. ще я правя сиг 2 пъти в месеца или по специални случеи.
та си съставих списък за утре:
Масло от пшеничен зародиш
Бадемово масло
Термозащитен спрей на Тафт или някакъв от фризьорката
Маска за коса .. не съм сигурна каква още
Според вас добре ли е да имам тези продукти под ръка... естествено няма да ги използвам всичките на веднъж като се изправям/ навивам. Но примерно да си правя домашни маски за подхранване, защото косата определено ще се изтощи от пресата. да си слагам маска за коса (купена) веднъж на седмица след къпане или маслото от пшеничен зародиш? Добре ли е така?
Последно редактирано от FreshJuice : 12-18-2011 на 20:09
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^ дам,достатъчно е,но купената маска предполагам знаеш,че се слага само по дължината ? .. иначе можеш да си вземеш миосоти,денис или тази на глис пълно възстановяване 5,а и може и някоя професионална![]()
Днес попаднах на кристали Victoria Beauty http://shop.camcobg.com/components/c...9139f6016c.png. Хубави ли са?![]()
Миосотис имах, но на мама не и харесваше.. на мене да (беше страхотна), но купих друга, за да може и тя да я използва...
Ето тази: http://parfumania.bg/Semi-di-Lino-In...t-argan-250-ml
Италианска някаква. От магазина ми казаха, че е много хубава.. Дано да е такаМисля че Semi di Lino е хубава марка, защото преди съм чела доста добри мнения за нея
А термозащитен спрей не намерих и ще си къпя от фризьорката днес.. дано да има, дано, че тази преса .. :Х
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
хей, благодаря се на господ че я има тая тема :*
та моя въпрос е: предложете ми някаква маска за БЛЯСЪК, че изтощената коса я оправих обаче сега определено й трябва блясък... в смисъл не че е зле/много зле, но със сигурност може и по-добре, МНОГО по-добре
още един въпрос: понеже сега за празниците ще си купя преса, следователно искам и хубав термозащитен спрей, но понеже никога не съм ползвала, търся мнения от вас
Благодаря предварително..![]()
^това ползвам аз за предпазване от пресата (професионален е) и съм много доволнаа за блясък може и само с жълтък да се намажеш,има ефект!Също с някое масло или зехтин..оцета и лимона също са за блясък.
![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 12-19-2011 на 13:00
Здравейте момичета, вчера си направих маска и стоях с нея 3 часа някъде .. в нея имаше газ,яйце ( и белтък и жълтък , има ли някакъв проблем ?), стилулант, чесън, зехтин, малко лимон, мед, малко кисело мляко ии не се сещам за друго .... Та въпроса мие дали растежът се забавя по някакъв начин от горенето ( изправяне, къдрене ...)
ariimeri97 вече ти казаха за блясък.. аз само ще добавя гас.. може след баня във вода да разтвориш малко оцет или сока от един лимон и с нея да си измиеш косата и после без да я изплакваш.. поливаш се и излизаш от банята.. има ефект..
за термопродукти.. върни се на предната страница![]()
wiiwa ами по принцип здравата коса расте по-бързо,което означава,че пресата може да ти ЗАБАВИ растежа на косата,но такива случаи са рядкост,а и за да се получи това трябва да ползваш преса всеки ден по 2-3 пъти.. в продължение на поне една година![]()
Ох,от доста отдавна не съм писала в темата.
Аз малко си промених режима на маските - сряда се мажа със стимулант,стоя час-два,измивам със шампоан и после маска на Миосотис.Неделя - маска с тривитаминол,газ,оцет,алко ол,бадемово масло,измиване със шампоан,след това маска на Миосотис.
Една приятелка,която има страшно цъфнала и изтощена коса ми препоръча кристали за коса на Биофарма,тя си купила и аз гледам и косата,след 1 ползване на тези кристали! косата и изглежда много мекичка,страшно права и блестяща,цъфналите краища много малко се забелязват.Моята коса също цъфна и изглежда ужасно сплетена в краищата,та и аз си купих днеска кристалите,сряда като си измия косата ще споделя какъв ефект има.
утре някой да си прави маска ?
^ аз може би ще си направя в четвъртък .. Момичета, утре ще се събираме с почти цялото училище, да ми предложите някаква прическа ?![]()
Аз ще си правя маска днес-жълтъци,зехтин и може масло да сложа някакво..както обикновено.
wiiwa виж в темата за прическите може да си харесаш нещо![]()
И аз ще си правя довечера маска - зехтин, жълтък, кисело мляко, мед, лимон, пшеничен зародиш, бадемово масло, ракия. Мисля да сложа и канела - някои знае ли какво ще се получи? Само да не вземе за потъмнее![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
^ от канелата няма да потъмнее .. а въпроса ''някой знае ли какво ще се получи'' не го разбрах![]()
''
Намазах се само с бадемово масло(сложих доста,дано го отмия) .
![]()
^ какво стана успя ли да го отмиеш и доволна ли си ?
иначе аз днес трябваше да си правя маска,но ме мързи и ще се намажа само със зехтин и ще стоя 1-2 часа![]()
да ви попитам - всички ли използвате маслата на Икаров ?
п.с. извинявам се за двойния пост
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Да,успях да го отмияи съм много доволна от резултата,косата ми е супер гладка и бляскава
..ползвам само маслата на Икаров-бадемово,от пшеничен зародиш и стимуланта..мисля да пробвам и от жожоба,четох,че било много полезно за косата,помагало за наелектризираща се коса ;д и за оформяне на прическата..и другите масла също ще пробвам
.
![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 12-21-2011 на 15:03
^ значи резултата е както при мен.. при мен косата става също и много мека
![]()