.
Отговор в тема
Страница 56 от 108 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2699
    Голям фен Аватара на taamara
    След няколко часа ще пиша ккак ми е косата, все още е увита в хавлия като изсъхне, после
    А някой ползвал ли е такива хининови хапчета, за каквито е писала FuCKkK13 ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    FuCKkK13, косата ми е мазна в корените и суха в краищата,чуплива. Такам, значи ще си взема бадемово масло и маски с хума, много хубаво ми се отразяват. Само да не взема да си изсуша краищата още повече ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Оу, и да (съжалявам за двойния пост) - колко често предлагаш да си правя маска?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на lqlq89
    С каква четка или гребен си сресвате косите?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пластмасов с по-редки зъбци.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Пластмасова

След стимуланта си измих косата с два различни шампоана, след това сложих маска - Миосотис и на влажна коса впръсках Себорал Форте. След всичко това си усещам косата нормално, просто чиста, нищо по-сосбено . Със стимуланта продължавам - в сряда вечерта пак ще си намажа косата.
    За гребена - с пластмасов.

Banned Мега фен
    brutaLxxbunny - щом маските с хума ти се отразяват добре си прави маски с хума в корените и по цялата дължина и след това допълнително на краищата (като имам в предвид 3-4 пръста от краищата,а не съвсем самите краища) слагаш бадемово масло или зехтин или нещо от омазняващите неща,които имаш под ръка можеш да си правиш маска 1-2 пъти седмично
    но ако ще е 2 гледай да редуваш маските с хума с такива за нормална коса.. т.е. 1 път с хума,2ри път с маска в която ще има и омазняващи и изсушаващи съставки,които ще са г/д. еднакъв брой,за да не си изсушиш косата..

lqlq89 пластмасов с едри зъбци.. като имам и четка с меки косми,но тя е по принцип за тупиране

taamara значи при теб стимуланта не е кой знае какво... ако по късно усетиш някаква промяна в косата кажи (след 2-3 седмици ) ..

момичета..защо никой не отг. де .. колко често си почиствате пресите и с какво ?

^ Да, разбира се ще продължавам да го ползвам, ще бъда много постоянна, защото целта, поради която го взех е най-вече да се усили растежа.
    За пресата - доста рядко я почиствам, честно казано ..с мокра кърпичка и после със някакво парче плат.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За почистването на пресите - аз лично използвам мокра кърпичка,а след това подсушавам със суха или с някакво меко парцалче.Също така може да се почистват и с влажна кърпа и мек сапунен разтвор.Това второто по принцип го пише в инструкциите за ползване на всяка преса или маша за коса
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

wiiwa ами за растежа трябва да си я направа поне 2 - 3 пъти, за да забележа ефект. Но косата нито ми капе нито нищо. Чувствам я адски жива. По - нататък ще споделя ефекта от маската, спрямо растежа.

Banned Мега фен
    ^ снимай си сега косата и след време след като си правила маски пак и качи резултата

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Аз искам да ви попитам дали някой е използвал арганово масло http://www.ikarov.eu/arganovo-maslo.html , защото чета доста положителни неща за него и се чудя дали да не си го взема. Та някой да го е ползвал в маски за коса?
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

IrRePlAcEaBlE не съм го използвала, но братовчедка ми го използва и е много доволна...Косата й по принцип е суха, но от няколко месеца е много по-хубава.Като прокараш ръка и е като влажна, НЕ Е мазна, ами просто създава впечетлението, че е мокра, а не е
    Относно гребена - пластмасов с редки зъбци
    Днес си купих стимулант на Икаров, маска Миосотис, флуид за къдрици и нови ролки.Грижите започват!) Ако искате после може да пусна снимки.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

^ Може ли повече индо за флуида за къдрици?

инфо*, извинявам се ..

Victoria Beauty - Флуид за фиксиране на къдрици - за изразителни и закачливи къдрици.Флуидът създава естествено изглеждащи еластични къдрици с обем и дълготраен чуплив ефект.Оформя, подчертава и отделя къдрицата.Дава силен блясък на влажна коса - мокър ефект.Съдържа провитамин B5, който хидратира и подхранва косъма, придава блясък и еластичност.Съдържа UV филтър.
    Много приятелки са доволни от него и реших и аз да си го взема.Купих го за 6 лв от аптеката.Но съм го виждала и в много различни козметични магазини, включително ДМ.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    IrRePlAcEaBlE не съм го използвала, но братовчедка ми го използва и е много доволна...Косата й по принцип е суха, но от няколко месеца е много по-хубава.Като прокараш ръка и е като влажна, НЕ Е мазна, ами просто създава впечетлението, че е мокра, а не е
    Относно гребена - пластмасов с редки зъбци
    Днес си купих стимулант на Икаров, маска Миосотис, флуид за къдрици и нови ролки.Грижите започват!) Ако искате после може да пусна снимки.
    Благодаря, мисля да си го взема, защото било полезно и при суха кожа за възстановяване на еластичността. Когато го взема и ползвам, ще напиша мнението си!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Днес най-после намерих време да се намажа със стимуланта. Косата ми беше станала ужасна, една такава суха. Поседях с него няколко часа и сега косата ми е повече от суперрр :P

Banned Мега фен
    ^ браво а аз съм ти сърдита !

Здравейте момичета!Може ли да ми предложите нещо за суха коса ..маски,шампоани,балсами ..всичко за което се сетите!Ще ви бъда много благодарна защото моята коса е наистина суха и сега през ваканцията мисля да отделя някакво време за нея и ако мога по някакъв начин да я направя по-живнала (ако изобщо е възможно).

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Victoria Beauty - Флуид за фиксиране на къдрици - за изразителни и закачливи къдрици.Флуидът създава естествено изглеждащи еластични къдрици с обем и дълготраен чуплив ефект.Оформя, подчертава и отделя къдрицата.Дава силен блясък на влажна коса - мокър ефект.Съдържа провитамин B5, който хидратира и подхранва косъма, придава блясък и еластичност.Съдържа UV филтър.
    Много приятелки са доволни от него и реших и аз да си го взема.Купих го за 6 лв от аптеката.Но съм го виждала и в много различни козметични магазини, включително ДМ.
    Кога си го взе и има ли ефект? Стой ли някак тежка косата (да си личи, че на косата има флуйд, а не е е без нищо), на следващия ден сплескана ли е? И за финал ако можеш да пуснеш една снимка на косата си без нищо(естествена) и една с флуйда.. Мерси
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Banned Мега фен
    ^ и аз съм ЗА снимка..

sun251 - маски за суха коса- домашни или купени ? .. и щом ти е суха косата ще е добре да си купиш балсам без отмиване.. т.е. флуид някакъв.. + маски с омазняващи продукти - само масло можеш да си сложиш преди къпане и т.н. .. кристалите са задължителни,но естествено ти решаваш
    http://www.lakme.bg/index.php?m=320&...984&prodid=936 ето този шампоан мисля,че ще ти помогне,но все пак не знам как си с паричките.. и въпреки това да споделя от личен опит.. Глис -жълтата серия нали са за цъфтяща коса,но когато го ползвах + флуида косата ми ставаше много мека.. така че може да пробваш.. също така ако искаш цяла серия - шампоан,балсам и т.н. можеш да пробваш жълтата серия на елсев..

Banned Мега фен
    забравих да кажа... аз утре най-вероятно ще си правя маска

FuCKkK13 ами за маските предпочитам домашни ..и ако можеш някакви да ми препоръчаш защото не намирам много в интернет,а ако намеря не са за суха коса Може ли да ми кажеш ти какъв флуид си използвала и този дали е добър http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-%D...BB.-p3259.html !Също така ако можеш да ми препоръчаш някакво масло ..аз съм се спряла на едно бадемово,но не знам дали е подходящо за суха коса!Склона съм да дам и повече парички само да е качествено Благодаря ти за съветите и помоща!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си