.
Отговор в тема
Страница 57 от 108 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2699
    Banned Мега фен
    ^ 1во.. щом ще са домашни можеш сама да си забъркаш.. пример - жълтък и зехтин.. общо взето гледай омазняващите съставки да са повече.. можеш жълтък,ракия,оцет,зехтин и бадемово масло като бадемовото масло и зехтина да са двойно количество .. за масло.. бадемово масло,кокосово - всички масла влияят добре на суха коса..можеш да си мажеш косата само със зехтин....точно това на елсев не съм,но мисля че е добро .. иначе съм ползвала на глис повечето без това за боядисана коса мисля че и не знам друго дали не съм ползвала..

снимка ще пусна, но сигурно няма да е днес или утре защото снощи си мих косата и я правих на ролки - ако искате ще пусна снимка по-късно!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Яйчена маска за блясък
    Вземете 1 яйце, 2 с.л. рициново масло, 1 ч. л. глицерин, 1 ч. л. оцет. Нанесете на косата след като сте смесили добре съставките, увийте главата с кърпа и изчакайте 40 минути. След това измийте с шампоан.

какво мислите за тази маска? дали ще помогне? само дето си мисля да използвам само жълтъка

Banned Мега фен
    ^ ами да,но на мен нещо глицерина не ми харесва и не си го слагам на косата,но това е лично мнение

Banned Мега фен
    sun251
    забравих да кажа.. ако си сложиш майонеза на косата 1-2 часа преди баня също ще помогне при суха коса

Banned Мега фен
    http://nely-koca.blogspot.com/2011/04/blog-post.html ето още няколко маски

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Днес ще си правя маска с хума,зехтин,алкохол и жълтък и планирам да седя поне около 1-2 часа
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Искам да попитам дали има специална маска,която да придава обем на косата? И ако знаете за такава,каква точно бихте ми препоръчали за мазна коса?
    |

Banned Мега фен
    ^ единствената за която се сещам е маска с безцветна къна,но тя оцветява в червено така че не е препоръчително.. иначе за мазна коса много.. примерно маска с оцет и хума.. маска с жълтък,зехтин,алкохол и хума.. можеш да си направиш маска с жълтък и кисело мляко - също става за мазна коса..
    бтв. това се чудих.. в нета винаги пише,че кисело мляко + жълтък за суха коса.. добре де.. как става тоя номер като според мен тази маска ще изсушава.. айде млякото прави косата по-мека,бляскава,еластична,но все пак.. някой друг да мисли като мен ?

Добър вечер, чела съм, че мога да си намазвам косата със зехтин и да предстоя цяла вечер с него и на сутринта да го измия. Ако заместя зехтина с бадемово масло ще има ли някакъв проблем да преспя с него ?

FuCKkK13 благодаря ти много за помоща аа тази маска с млякото и жълтъка аз я пробвах ..наистина косата ми стана по-мекичка и учудващо по-права о.О ,но не знам на какво се дължеше,но леко се омазни!

не, все едно спиш със стимуланта/ако си ползвала де/.Няма проблем и да е бадемово масло, даже би трябвало да има по-голям ефект.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета я вижте това видео, че много се заинтересувах , някой може ми да ми го разясни, че аз почти нищо не разбрах с какво я пръска първо и какви са тези ролки или каквото е .. от къде мога да ги купя,направя .. .

Banned Мега фен
    ^ кое видео ? само на мен ли не ми излиза ?
    Ani777
    няма проблем.. с каквото и масло да е

а аз няма да си правя маска.. леко съм настинала и може да се разболея.. може би ще се намажа само със зехтин за 1 час и това ще е..

Супер фен Аватара на wiiwa
    ооо съжалявам нещо е бъгнало .. Това видео http://www.youtube.com/watch?v=BzWmh...el_video_title

Banned Мега фен
    ^ с това което пръска не знам точно какво е.. може би някаква фиксация,а за тия шарените щуротии - нямам си и на представа...можеш да попиташ фризьорката си или в козметичните магазини..

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Момичета, вдъхновихте ме.Преди 2 години бях използвала тривитаминол като маска за коса,но не помня да е имало голям ефект.В момента използвам Хининова вода и Корени от коприва,пак като маска.Успяхте да спечелите интереса ми с този Стимулант за коса на Икаров.Мисълта ми е следната - кое да взема пак Тривитаминолът или Стимуланта?А двете и да редувам маските с тях?Не виждам ефект нито от хининовата вода нито от корените.Косата ми я скъсиха драстично до рамената,а и аз като повечето момичета мечтая за дълга гъста и здрава коса.Не използвам преси нито сешоар...

Banned Мега фен
    ^ корените от коприва по-скоро ще ти я заздравят.. за стимуланта.. можеш да го редуваш с тривитаминол,но ако тривитаминола не ти действа наистина може да си вземеш само стимулант.. пак ще ти върши работа.. и аз не виждах ефект от хининовата вода така че спокойно

Banned Мега фен
    така.. аз си направих маска със зехтин и ще стоя 1 час

Супер фен Аватара на lqlq89
    Мацки да ви се оплача, тъкмо ми беше пораснала малко косата. Днес ходих да се подстригвам и ми я скъси ужасно много, косата ми беше на пластове, сега ми е на един до раменете..направо ми се плаче, много бавно ми расте по принцип. Беше ми порасна малко и хайде пак.. Понеже попадам винаги на много "кадърни" фризьори и косата ми много неравно подстригана, половин година не бях ходила и къде расла, къде не и положението ужасно. Положителното е само, че не ми беше изтощена и изгорена (въпреки че ползвам преса и сешоар редовно) от маските. Та маски продължавам да си правя, жената ми каза днес, че може и 3 пъти седмично даже ама кой, когато има време, така че и един път става. Таа исках да попитам за някакви ампули, за косопад и растеж..гледах днес на Seri, na FarmaVita, на UrtiComplex, на Pantesalmina (чела съм много добри отзиви), гледах в един сайт и на Rolland Una..
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ о.О казала ти е че може маска и 3 пъти на седмица,но спомена ли и тривитаминола ? защото моята фризьорка ми е казвала не повече от 2 пъти на седмица.. странна работа.. айде моля ви се споделете на вас какво са ви казвали,че доста се зачудих сега ?

Banned Мега фен
    ох забравих.. колкото до ампулите мисля че последните са най-добри от всички,но може да пробваш и тези на Сери

Голям фен Аватара на taamara
    Специално за тривитаминола не съм питала фризьори, но знам, че е добре един - два пъти на седмица, защото може да стане пренасищане с витамин А, което да доведе до обратен ефект - косопад. Три пъти на седмица с тривитаминол, според мен, е мноого. Иначе за стимуланта на Икаров пък, братовчедка ми се маже с него през два дни и казва, че няма проблем.

Banned Мега фен
    ^ а,добре.. не аз се учудих защото помислих,че с тривитаминол.. иначе стимуланта може- той е само от масла не знам с какво може да навреди,но все пак всяко нещо с което се прекалява не е добре,а и то зависи от косата

хм благодаря за отговорите. Ако не съм досадна с въпросите си някой може ли да ми препоръча шампоан за растеж на косата (без хининовия, не съм доволна ). Миналата седмица бях да си купя шампоана на Себорал Форте, а аптекарката ми е дала лосиона от невнимание ........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си