.
Отговор в тема
Страница 58 от 108 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2699
    Banned Мега фен
    ^ ами освен хининовия.. сещам се за още един друг,но не му помня името точно как беше а и не знам дали го има вече по аптеките.. иначе можеш да си купиш ампули за растеж.. също и яйчен шампоан.. той не е точно за растеж,но пак подхранва.. също така Кристиан оф рома имаха шампоан,който стимулира растежа - до колкото помня,но трябва да го поръчаш от фризьорката си или от магазин,който работи специално с техни продукти .. колкото до лосиона - той също ще ти свърши работа

Супер фен Аватара на lqlq89
    За ампулите и аз към Rolland Una клоня. Поръчах си техният шампоан против косопад. А за маската ми каза (при тази жена ходя за първи път, аз доста ви се и оплаках в предишното си мнение де), че се слага тривитаминол, бадемово масло и ракия. Косата растяла ужасно бързо (аз не съм и споделяла, че си правя такива маски). Питах я колко пъти седмично може да се прави, тя ми каза 2-3, също и колкото се можело повече. После ми каза, че косата се мие през седмицата най-много 2-3 пъти, по тази логика няма как да си правиш маската по-често. А моята си фризьорка ми беше казала, че тази маска е хубаво да се прави в неделя и най-много 2 пъти седмично. До 2 пъти седмично ми беше казал и ветеринарят. Като ходих да си взимам миналата седмица, си взех и Екзементин Ц, то също е за растеж на косата.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Здравейте момичета.
    Аз искам да ви попитам, кое е по-добро за цъфтежа на косата- кристали или масло от пшеничен зародиш?И ако са кристалите, какви да си взема ? Пздрави ;*
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

кажете за подхранване и така нататък какво да ползвам препоръки аз имам маски, хининова вода, спрейове, но нещо по- специално

Голям фен Аватара на taamara
    След близо 10 часа със стимуланта на Икаров днес сутринта отмих първо с шампоан на Шаума, след това Фитовал, маска Миосотис. На влажна коса впръсках Себорал Форте. Определено косата ми е доста по-добре от миналия път, доста обемна е : ) доволна съм

Цитирай Първоначално написано от heybugsbunny Виж мнението
    Здравейте момичета.
    Аз искам да ви попитам, кое е по-добро за цъфтежа на косата- кристали или масло от пшеничен зародиш?И ако са кристалите, какви да си взема ? Пздрави ;*
    По принцип маслото се счита за по-добро,все пак е натурален продукт,аз обаче ползвам кристали.Имам тези на Биофарма и съм адски доволна

Banned Мега фен
    ^ дам,защото 1во кристалите са си химия от където и да го погледнеш 2ро маслото си е масло т.е. доста по-добро от каквито и да е химии...

lqlq89
    ами не знам,от толкова мнения и аз се обърках,но все пак мисля,че точно маската с тривитаминол не е добре да се прави повече от 2 пъти в седмицата..

taamara радвам се,че 2рия път видя подобрение в косата си

Ема12 ако не ми кажеш каква ти е косата няма как да ти препоръчам нещо,което наистина ще ти е от полза..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ani777 Виж мнението
    хм благодаря за отговорите. Ако не съм досадна с въпросите си някой може ли да ми препоръча шампоан за растеж на косата (без хининовия, не съм доволна ). Миналата седмица бях да си купя шампоана на Себорал Форте, а аптекарката ми е дала лосиона от невнимание ........
    Шампоан Bilka, който е за косопад и растеж.
    http://apteka.framar.bg/30018295/%D0...#axzz1i2EbpOQJ

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мога ли да си намажа косата със стимуланта и да го оставя цяла нощ (с кърпа) и чак на сутринта да го измия ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    ^ може,естествено

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мерси много (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

^ Аз така правя

Момичета каква е разликата между това - http://www.gliss.schwarzkopf.bg/cont...B0_240x540.jpg

и това - http://www.gliss.schwarzkopf.bg/cont...B0_240x540.jpg

Banned Мега фен
    ^ честно казано не знам,но предполагам,че 2рото е по-концентрирано

Banned Мега фен
    някой утре ще си прави ли маска ?

^
    Аззз .. маска с тривитаминол,стимулант,оце т,алкохол,газ

Момичета, честита 2012 !!! Нека да е много щастлива и да отгледаме дълги, красиви и здрави гриви ;п )

Banned Мега фен
    Честита нова година и от мен ! пожелавам ви всичко най-хубаво и наистина да успеем да пуснем едни хубави и буйни коси !

Супер фен Аватара на lqlq89
    Честита и от мен! Здраве, щастие, късмет, любов, само положителни емоции и много сбъднати мечти ви желая!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Честита нова година , момичета, нека всичките ви мечти да се сбъднат и косите ни да станат прекрасни

Момичета, някой използвал ли е това .. чувала съм страхотни неща за него. Ако някой го ползвал или е знае нещо за него нека да сподели - резултати ( евентуално и за колко време ) , цена , време на използване , от къде мога да го купя , имали ли ограничения за възрастта

http://www.google.bg/imgres?q=folic+...t:429,r:8,s:37

Ъъъ, това не е ли фолиева киселина, приема се от бременните, доколкото съм запозната

ами и аз забелязах, че е това, но съм виждала хора които ги пият за косата ;д

за коса - витамин А, но трябва да знаеш нивата на витамина в организма си, че да не стане предозиране, което ще доведе до косопад.

Banned Мега фен
    момичета аз мисля утре да се намажа или само с зехтин,или само с тривитаминол - нещо ваканцията ме мързи за маски,а и без това мислех да си направя почивка от тривитаминола - имам само за една маска още.. и след 2-3 седмици почвам със стимуланта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си