.
Отговор в тема
Страница 59 от 108 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2699
    Голям фен Аватара на taamara
    ^ почивки от стимуланта правиш ли ?

Banned Мега фен
    ^ ами аз по принцип стимулант - маски с тривитаминол - почивка от маската с тривитаминол и пак стимулант.. т.е. не съм ползвала дълго време стимулант,а просто изхабявам шишенцето и почвам с тривитаминола и така.. иначе ако ползвах само стимулант сиг. нямаше да почивам точно от него,ами просто почивка.. защото си правя такива почивки от всякакви неща.. тия почивки са около 2-3 седмици и тогава решавам само шампоан ,за да си почине косата от всичко.. иначе стимуланта са масла.. едва ли трябва почивка

Banned Мега фен
    момичета аз се намазах със зехтин и ще стоя 1-2 часа

Чета, че доста често се мажеш само със зехтин, а какъв е ефекта от него?

Banned Мега фен
    ^ чак доста честно,не - просто ме мързи за маска и за това ;д .. иначе и лятото при баба ми като нямаше с какво друго се мажех със зехтин.. и винаги косата ми става по-бляскава и мека.. и естествено подхранва.. абе общо взето съм доста доволна от мазането само със зехтин

Момичета,имам въпрос.
    Днес си купих ето този шампоан : http://has.digitas.com/bg-BG/collect...calp-care.jspx
    Обаче чак когато се прибрах у дома установих,че е за мазна кожа на главата.А моята коса е мазна,но дали това означава,че и скалпа ми е мазен?Защото в един сайт прочетох,че ако косата ти е мазна,значи скалпът ти е сух и затова произвежда повече мазен себум.Ако това е вярно-супер.Значи точния шампоан съм купила.Но ако е грешно и косата ми се омазнява повече?
    Ох ,не знам вече.Обмислях и варианта да изпозвам този шампоан като балсам и да мажа само краищата си с него.
    Какво мислите?

Една приятелка ми беше казала, че преди ползвала една таблетка противозачатъчни ' Цислет ' за по-бърз растеж на косата и много са и помогнали. Затова днес попитах фризьорката ми относно това, тя каза, че в една капачка от минерална вода например се изсипват хапчетата от една таблетка и се слага малко вода. (трябва да се получи синя течност) И след това се смесва с шампоана. Винаги преди ползване трябвало шампоана да се разклаща. Фризьорката ми също сподели, че било много ефикасно, защото в тези хапчета имало много хормони. Аз днес си ги купих и дано има ефект.

Дано съм била полезна

Внимателно с противозачатъчните...не трябва да се приемат просто така..без консултация със съответния специалист.
    Но доколкото разбирам от поста ти ще ги смесваш с шампоана, за първи път чувам за този метод Сподели още след първата процедура

Ами доколкото разбрах няма странични ефекти от тях. Утре ще си мия косата и ще споделя

Banned Мега фен
    Dreams12 мисля,че шампоана е хубав.. и все пак не знам дали ще ти помогне.. пробвай 1-2 пъти и виж как ти се отразява на косата,но не го ползвай за краищата ! .. ако не ти върши работа го подари на приятелка от колкото да си тормозиш краищата с шампоан - краищата им стига пияната от корените да се стече по тях и са измити,а с тоя шампоан най-много да ги изтощиш..

FuCKkK13 ,много ти благодаря!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Ani777 Виж мнението
    Ами доколкото разбрах няма странични ефекти от тях. Утре ще си мия косата и ще споделя
    Брей,и аз за първи път чувам това с противозачатъчните.Ще следя с интерес как ти се отразява на косицата
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    ^ дам.. и аз искам да разбера как ти се отразява на косата въпреки че не слагам нищо в шампоана,но все пак..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз също утре ще си правя маска..със зехтин и жълтък мисля...цяла ваканция не съм си правила.

Обещах днес да споделя ефекта от хапчетата. Без да и правя никаква маска преди баня косата ми стана много мекичка, попринцип е суха. Като цяло засега усещам, че косата ми е добре.. ефект за растежа ще видим по - нататък.

Наскоро попаднах на темата. Прочетох само първата и втората донякъде, затова съжелявам ако повтарям нечий въпрос.
    Значи.. Днес съм на фризьор. Имах сравнително дълга и гъста коса, но напоследък попрекалих с пресите и машите и тя много се увреди, затова реших, че ще си я подстрижа на къса черта (дължина под брадичката). Таа..
    Винаги когато ползвам някой уред на косата си използвам хийт протектора на Сайъс, но не съм особено доволна, не намирам голяма разлика със- без него. Затова ще ви бъда благодарна, ако ми препоръчате някакъв друг подобен спрей.
    След като вече, ще се опитам да не използвам преси, толкова често, съм чувала за различни заглаждащи продукти (различни от пяна, спей, вакса и тн.), но не съм сигурна каква марка и дали са добри изобщо, затова моляя за помощ !! )

Banned Мега фен
    ^ термопропдукта също помага за оформянето на прическата.. иначе тафт мисля,че имат.. аз ползвам на алфапарф също ..

^ Какво мислите за този на Тафт ? Смятам и аз да си го купя.

Здравейте днес бях в братовчедка ми заварих я,че си прави маска за коса и я попитах какво е сложила,защото сместа ми се стори много страна. Сложила е Тривитаминол,ракия,много какао,защото сместа беше кафява и миришеше на шоколад,кисело мляко,жълтък,уиски,лимонов сок,хининова вода,розова вода,бадемово масло,зехтин,ампули за косопад,себорал не знам ама на мен ми се струва много вие как мислите?

Banned Мега фен
    ^ аз също слагам по много неща,но тя е попрекалила .. и само не разбрах защо има 2 вида алкохол ? като действието и на двата ще е едно и също.. и ампулите защо в маската като само ампула е по-ефикасно ? т.е. по-концентрирано и от там е по-ефикасно.. аз до колкото сметнах е сложила 13 неща в маската,а аз слагам по 7-8,но пак нейното ми се вижда много.. аз мисля,че и моето е много,но така си ми е добре на косата ама пък нейното.. по-добре и кажи да махне единия алкохол,ампулите - да ги слага отделно и себорал форте също ...

Banned Мега фен
    ^ забравих.. имам чувството,че тя е прочела няколко маски в интернет и е сложила всичко от тях,което има и което и видят очите.. поне ти и дай съвет следващия пък да намали продуктите,това което ти казах също и го кажи и да види каква и е косата и от какво се нуждае и тогава да клепа маски,а ако иска всичко това да и е на главата -ок,само че да не е в една маска ами 2-3,които да ги прави последователно.. примерно едната седмица едната маска,2рата -2рата маска и така

Аз използвам термо продукта на Тафт - и да, доволна съм.Косата не се уврежда толкова много, а аз го използвам и при къдрене с машата.Къдриците стават по-уформени и гладки, без хвърчащи косми...не изглежда мръсна, просто загладена.Общо казано - много съм доволна.Много повече от онзи на Сайъс.Аз като видях, че няма ефект от него и го хвърлих.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ^ нда.. от сайъс много НЕдоволни имаше

Banned Мега фен

Добро утро. Мисля да си купувам шампоан и ампули за коса на Денис, чух добри отзиви за марката.
    http://krem-za-men.de31.com/%D0%A8%D...BB-p-4043.html - Някой ползвал ли е този шампоан или някой друг на Денис, за да ме насочи

А за ампулите в сайта видях около 4 вида на Денис.. кои сте ползвали. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си